Witam !
Mam taki problem.
Kręce filmy amatorskie lecz one troche głupio wyglądają ( czegoś im mało ), może za mało sprzętu ???
Mam oświetlenie, kamere ( oczywiście ), mikrofon na wysięgniku i specjalne płachty na słońce.
Powiedzcie mi co waszym zdaniem by się jeszcze przydało żebym miał lepsze filmy ???
Z góry dziękuję za odpowiedź
Jaki sprzęt ???
Re: Jaki sprzęt ???
Może to nie wina sprzętu a zła obrubka filmu
nie bawie sie w programach typu adobe premier ale tam mi się wydaje, że tam są specjalne funkcje i filtry do poprawy jakości obrazu itp. Więc może w tym szukaj problemu 
-
daniox
No napewno w obróbce filmu nie tkwi problem, tylko w czymś innym !!!
A więc to niejest ten problem że mi obraz nie pasuje tylko czegoś mi brakuje, nie wiem brakuje może lepszego oświetlenia albo statywu na kamerę, może źle operuje kamerą, POMOCY !!!!
PS: ( poszukuje ekipy do mojego filmu pod tytułem "śmiech na sali", scenariusz już mam a brak mi ekipy. Chętnych z okolicy Świętochłowic zapraszam na gg, mój numer 2684720 )
Z góry dzięki
A więc to niejest ten problem że mi obraz nie pasuje tylko czegoś mi brakuje, nie wiem brakuje może lepszego oświetlenia albo statywu na kamerę, może źle operuje kamerą, POMOCY !!!!
PS: ( poszukuje ekipy do mojego filmu pod tytułem "śmiech na sali", scenariusz już mam a brak mi ekipy. Chętnych z okolicy Świętochłowic zapraszam na gg, mój numer 2684720 )
Z góry dzięki
No to nie wiem w czym może tkwić problem tymbardziej jak nie widziałem ani jednego filmu i nie wiem co potrafisz
i jak wyglądają te filmy 
-
daniox
No filmy są spoko nawet się jeden dostał do Katowickiego studia amatorów filmowych, mój film zajoł 4 miejsce z 236 filmów. Film trwał 1 godzine i 21 minut. BYŁ SPOKO
Ale czegoś mi właśnie brakuje
Ale czegoś mi właśnie brakuje
Tak czegoś brakuje i my będziemy strzelać odpowiedziami i może za 50 razem trafimy na to czego im brakuje
Możesz pokazać jakąś próbke tych twoich filmów? Skąd mamy wiedzieć CZEGO im brakuje???
Ostatnio zmieniony 2007-04-13, 21:04 przez KeniG, łącznie zmieniany 2 razy.
Hehe
koleś myśli, że my się bawimy w jasnowidzów KeniG
tylko widocznie nie wie, że to forum filmowe a nie wróżbiarskie czy jasnowidzenia