Najprzystojniejszy "Zagubiony"
Re: Najprzystojniejszy "Zagubiony"
nie śmieszny tylko piękny
no a w 5x03 był odwalony jakby Jacyków go ubierał
kurtka była świetna, ten szal też mi się podobał, sama bym taki chciała
te okularki dawały mu taki cool look 
Martin Keamy [ 0 ] Tego bym sie nie spodziewal. Nie to ze jestem homo czy te sprawy ale wydawalo mi sie ze dziewczyny lubia (przynajmniej niektore) typ wojskowy,twardy itd. xD
może niektóre lubią, tu najwidoczniej takich nie ma, bo jakby były to by pewnie zagłosowały
myślę, że to może dlatego, ze jego żywot w serialu ograniczył się do jednego sezonu
ja tam nie zwróciłam na niego szczególnej uwagi
[ Komentarz dodany przez: Morgoth: 2009-02-03, 17:13 ]
Ja tam myślę że Keamy ma zero głosów, z tego powodu, że umieściłem go wczoraj w ankiecie...
~ Morgoth
[ Komentarz dodany przez: Morgoth: 2009-02-03, 17:13 ]
Ja tam myślę że Keamy ma zero głosów, z tego powodu, że umieściłem go wczoraj w ankiecie...
Sawyer, Daniel, Ben =D takie trzy moje typy. ale najprzystojniejszy jest bezsprzecznie Sawyer. Daniel i Ben mają w sobie 'to coś' ale niestety, Sawyer ich zmiata..
Sayid też wojskowyAdamox11 pisze:Martin Keamy [ 0 ] Tego bym sie nie spodziewal. Nie to ze jestem homo czy te sprawy ale wydawalo mi sie ze dziewczyny lubia (przynajmniej niektore) typ wojskowy,twardy itd. xD
Głos na Sawyera, jest tak zaje*isty że aż sam się w nim zakochałem

Ostatnio zmieniony 2009-07-23, 13:07 przez Beezqp, łącznie zmieniany 1 raz.
Jestem w szoku widząc tyle głosów na Bena...Ja tam nie gustuję w facetach ale na moje oko to on na liście tych facetów byłby gdzieś na szarym końcu...Soyer może i jest przystojny ale większość z ludzi urzekł raczej charakterem, na początku taki zły a z czasem coraz lepszy
Zresztą jak pewnie zauważyliście trochę mu się przytyło na 5 sezon
Osobiście zagłosowałem na Jacka bo polubiłem go na początku.
Zagłosowałem oczywiście na SawyeraMikus pisze:Jestem w szoku widząc tyle głosów na Bena...Ja tam nie gustuję w facetach ale na moje oko to on na liście tych facetów byłby gdzieś na szarym końcu...Soyer może i jest przystojny ale większość z ludzi urzekł raczej charakterem, na początku taki zły a z czasem coraz lepszyZresztą jak pewnie zauważyliście trochę mu się przytyło na 5 sezon
Osobiście zagłosowałem na Jacka bo polubiłem go na początku.
Mikus - ile ludzi, tyle opinii, niektórzy nie
chcą się utożsamiać z całą masą piszczących nastolatek
i krzyczeć Sawyer, Jack, albo Boone
Każdy z nich jest inny, mimo, że głosowałem na Sawyera,
to Ben ma coś w sobie, opanowanie, klasa, mimika i inteligencja,
może się podobać, jak oglądam filmiki na youtubie to jest wielki
szał, na forum też ... każdy znalazł coś dla siebie ...
Mnie Ben najbardziej, hmm, zauroczył [o ile to dobre słowo; naprawdę jestem hetero
] podczas sceny gdzie razem z Jackiem oglądali sobie zwłoki Johna w kostnicy. Czysta klasa, jeszcze to wdzianko - aż go nie poznałem! 
-
martynkie1989
- Forrest Gump
Sawyer. bardzo przystojny... i to jego spojrzenie...
James 'Sawyer' Ford te dołeczki
Jestem w absolutnym szoku, widząc wynik Desmonda. Jakby sie dało podzielić głos na częsci 40% poszłoby na tegoż właśnie lovelasa, reszta na Sawyera rzecz jasna ;p
aaaa i wynik Bena zaskakujący. Bardzo lubię tę postać i mam o niej jak najlepsze zdanie, ale żeby w tego typu rankingu był tak wysoko? Hm hm hmmm...
[ Dodano: 2009-08-24, 23:56 ]
i nawet Locke skubął jeden glos!
aaaa i wynik Bena zaskakujący. Bardzo lubię tę postać i mam o niej jak najlepsze zdanie, ale żeby w tego typu rankingu był tak wysoko? Hm hm hmmm...
[ Dodano: 2009-08-24, 23:56 ]
i nawet Locke skubął jeden glos!
No wiesz, kobiety zwykle nie przepadają za mężczyznami, ktorzy wyglądają tak, jakby lepiej od nich obsługiwali tusz do rzęs i eyeliner ;p
No i doszłam do okrutnie odkrywczego
wniosku, ze na Locka, Bena i inne potworki głosowali meżczyźni, którzy bardzo lubia ankiety, ale zbytnio nie wiedzieli co wybrać, więc wybrali postać, która lubią. W efekcie jednak ankieta stała się ankietą wyraźnie nieoddającą rzeczywiste nastroje forumowe w tym zakresie \o/
No i doszłam do okrutnie odkrywczego
Na to niestety nic się nie poradzi^^ Czeka nas plebiscyt na ten sam temat, co ta ankieta, może on przyniesie bardziej rzeczywiste wyniki^^ Chociaż, wszyscy mamy inny gust, może akurat komuś typ urody Locke najbardziej odpowiada... choć patrząc na konkurencję trochę ciężko mi w to uwierzyć... chociaż może chodzi o tą łysinkę