Jak się czujecie w związku ze zbliżającym się końcem roku szkolnego?
Koniec roku szkolnego
Koniec roku szkolnego
Pasztecik poruszyła temat w Shoutboxie, ale myślę że warto założyć taki temat w Offtopicu 
- Piotrek1230
- Indiana Jones
Re: Koniec roku szkolnego
już się nie mogę doczekać:)
jeszcze testy wałbrzyskie jutro,kilka sprawdzianów i wakacje!!!!!
jeszcze testy wałbrzyskie jutro,kilka sprawdzianów i wakacje!!!!!
Ostatnio zmieniony 2009-06-04, 19:19 przez Piotrek1230, łącznie zmieniany 1 raz.
Eee tam zbliżającym, rok szkolny już się skończył 
Ja już od ponad dwóch tygodni świętuję wakacje (a mój portfel na tym cierpi).
Ja już od ponad dwóch tygodni świętuję wakacje (a mój portfel na tym cierpi).
Cieszę się. Co prawda dostaliśmy jeszcze nie wiadomo komu potrzebną analizę do napisania, z Potopu, ale widać, że rok szkolny się już kończy.
Lenistwo się szerzy i w końcu mogę pograć w Simsy.
Boję się tylko, że zaprzepaszczę 2 cudowne, wolne miesiące na nic nie robienie, obejrzenie kilku (tylko kilku) filmów, przeczytanie kilku (tylko kliku) fajnych książek i błąkanie się po domu w piżamie... I nie spełnię swojego postanowienia. Choć wydaje mi się, że na to lenistwo nie będę miała czasu... Na szczęście.
O, i z końcem roku moje poszukiwania i odkrycia muzyczne są coraz bardziej owocne. Bo i więcej czasu mam na pełne zagłębienie się w muzyce. Kocham mieć czas na takie rzeczy
Lenistwo się szerzy i w końcu mogę pograć w Simsy.
Boję się tylko, że zaprzepaszczę 2 cudowne, wolne miesiące na nic nie robienie, obejrzenie kilku (tylko kilku) filmów, przeczytanie kilku (tylko kliku) fajnych książek i błąkanie się po domu w piżamie... I nie spełnię swojego postanowienia. Choć wydaje mi się, że na to lenistwo nie będę miała czasu... Na szczęście.
O, i z końcem roku moje poszukiwania i odkrycia muzyczne są coraz bardziej owocne. Bo i więcej czasu mam na pełne zagłębienie się w muzyce. Kocham mieć czas na takie rzeczy
eeeee tam zbliżającym...dla mnie to jeszcze bity miesiąc /o\...i to jakifourth pisze:Eee tam zbliżającym, rok szkolny już się skończył![]()
Zazdroszczę...opierdzielanie się w czerwcu to dobrodziejstwo od losu