Żeby taki serial nie miał swojego tematu... ech... brzydko, brzydko
Nic, tylko oglądać!
W każdy wtorek od godziny 20.05 na TVP1
I szykujcie się na drugą serie, także w TVP1

i na dwie nastepne... jak dla mnie stanowczo za duzo odcinkow.. jedna seria w zupelnosci by wystarczyla.. w planach jest nagranie 4, 3 juz jest.. i chcieli jeszcze 5 robic... popsuli naprawde dobry serial z genialnym scenariuszem.Rubenos pisze:Świetny serial. Klimatyczny i tajemniczy, dobrze zarysowane sylwetki bohaterów i te retrospekcje... Pozostaje tylko czekać na drugą serię...
Hukaa pisze:Powiem Ci tak: mówisz, że LOSTy to gnioty, że serial ten oglądają ludzie z brakiem ambicji. Tym samym urażasz kilku użytkowników tego forum np. mnie. Dobrze, że wyrażasz własne zdanie, ale wiedz, że my też je mamy. I szanuj je
Kod: Zaznacz cały
A jeżeli chodzi o widzów, większość to nastolatkowie (...) No cóż,Hukaa pisze:Noi co z tego, że jestem nastolatką? Może mam ambicje i plany?! Ale jeśli oglądam LOSTy to napewno nie... Ech, rozumowanie niektórych naprawdę mnie przeraża...
LOST "to coś" stracił po drugim odcinku. (IMHO, pierwsze 2 epizody są najlepsze z całej serii). No i powiedz mi kochana, które z "tamtych" seriali ogladałeś i oceń je!SHIT HAPPENS xD
Nie będę się wypowiadać, bo Ty tak sobie życzyszNo i powiedz mi kochana, które z "tamtych" seriali ogladałeś i oceń je!
No co Ty! A Costner był naprawde ochroniarzem Whitney! Nie, wiesz nie przeczytałemHukaa pisze:1. SHIT HAPPENS xD to cytat z filmu "Forrest Gump". Rozumiem, że nie doczytałeś w offtopie, ale mniejsza z tym.
Najmocniej przepraszam za literówkę.Hukaa pisze:Cytat:
No i powiedz mi kochana, które z "tamtych" seriali ogladałeś i oceń je!