O kim mowa?
-
5rostek555
- Indiana Jones
Re: O kim mowa?
chodzi mi o kogo innego
nawet nie pomyślałem że on też
może zgadniecie tą 2 osobę
-
.pasztecik.
- Tyler Durden
Jako jedyny z rozbitków był miły dla Locke'a, gdy ten go odwiedził.
Walt ;-)
Była Sawyer'em ; spotkała Kate
Była Sawyer'em ; spotkała Kate
Temat stoi, zapewne o to chodziło Morgoth (bo nic innego chyba nie pasuje), zadaj coś może. ;-)
No... zadam może xD
Wymień dwie osoby które przyjmowały na Wyspie szczypionkę
Wymień dwie osoby które przyjmowały na Wyspie szczypionkę
Desmond i Charlie mogą być? 
Ja bym powiedział że Desmond i Aaron.
Charliee?... jakoś nie przypominam sobie żeby przyjmował jakąś szczepionkę... jak coś to mnie oświeć
póki co fourth zadawaj^^
Uwielbia masło orzechowe.
Claire
Ben zastał ich w swoich domku w pokoju Alex
Ben zastał ich w swoich domku w pokoju Alex
Sun i Lapidus
Wiem,że do tamtej zagadki Claire,czy Aarona byłoby podac najłatwiej,a ja chciałem was sprawdzić i podałęm Charliego,który w finale 2 sezonu dając Claire walizkę ze szczepionkami mówi,że sam je uprzednio przetestował
No ale to nieważne,skoro gra poszła do przodu.Oto zagadka:
Juliet pomagała jej zajść w ciążę
Wiem,że do tamtej zagadki Claire,czy Aarona byłoby podac najłatwiej,a ja chciałem was sprawdzić i podałęm Charliego,który w finale 2 sezonu dając Claire walizkę ze szczepionkami mówi,że sam je uprzednio przetestował
Juliet pomagała jej zajść w ciążę
No proszę... czułem to, nawet wiedziałem, że to zrobisz xD Ty takie rzeczy pamiętasz? xD
Nie wiem, może chodzić o więcej niż jedną osobę... jestem ciut otumaniony^^ ale stawiam na jej siostrę Rachel
Nie wiem, może chodzić o więcej niż jedną osobę... jestem ciut otumaniony^^ ale stawiam na jej siostrę Rachel
No bo to o nią chodziło^^
Też bym tej sprawy o Charliem nie wiedzał,tyle,że ostatnio powtórzyłem sobie "Live together, die alone" i tak jakoś zapadło mi w pamięć
Zadajesz oczywiście...
Też bym tej sprawy o Charliem nie wiedzał,tyle,że ostatnio powtórzyłem sobie "Live together, die alone" i tak jakoś zapadło mi w pamięć
Kto zaatakował Innych, w czasie gdy Kate i Sawyer pracowali w kamieniołomie?
Tak, chodziło o Alex - zaatakowała Innych procą chcąc rozmawiać z Benem
Karoca, zadawaj 
Kto sie bil z kim na poczatku serialu, kiedy Kate, Jack i Charlie wrocili z kokpitu z transmiterem?