Jaka jest twoja ulubiona para ?
Re: Jaka jest twoja ulubiona para ?
Mysle ze jesli chodzi o pare Kate & ????
To dziewczyny wybieraja Jack'a bo wtedy by bylo jakos romantycznie i wogole itd.
A chlopacy Sawyera bo wtedy bylo by "bardziej po mesku" a pozatym Sawyer mial wiecej nieprzespanych nocy z Kate niz Jack xD
moj typ : Sawyer&Kate
To dziewczyny wybieraja Jack'a bo wtedy by bylo jakos romantycznie i wogole itd.
A chlopacy Sawyera bo wtedy bylo by "bardziej po mesku" a pozatym Sawyer mial wiecej nieprzespanych nocy z Kate niz Jack xD
moj typ : Sawyer&Kate
Zaglosowalem na Kate & Sawyer , lubie Sawyera i juz wole zeby byl z Kate niz z ta Ana-Lucia 
Moją ulubioną parą jest Desmond z Penny
szczególnie po 4 sezonie (rozmowa przez telefon 4x05 no i finał ...
słodziutko się zrobiło
)?
Nosek ;o) pisze:Menvalor napisał/a:
lubie Sawyera i juz wole zeby byl z Kate niz z ta Ana-Lucia
Dokladnie przeciez ona nie zyje wiec jak ma z nia byc ?
Doszles chociaz do polowy 2 sezonu ?? XD
Cytujesz złą osobęAdamox11 pisze:Dokladnie przeciez ona nie zyje wiec jak ma z nia byc ?
Doszles chociaz do polowy 2 sezonu ?? XD
Wybaczam
Omg czepiacie sie ... ja mowilem ogolem
Bo skoro jest w ankiecie to napisalem ,ze lepiej by bylo z Kate niz Ana-Lucia...wiec o co wam biega?Btw obejzalem wszystkie sezony Lost'a wiec sie nie martw o to Adamox11...
Dla mnie Kate&Sawyer są najlepszą i pasującą do siebie parą
Zagłosowałam na parę Sawyer & Kate, więc oryginalna nie byłam
Ale bardzo lubię też Claire & Charliego.
od początku stawiałam na Kate&Sawyera. Sama nie wiem dlaczego ale kiedy byli na wyspie jej relacje z Jackiem były zupełnie inne, nie ma miedzy nimi takiej chemii - według mnie. Ale tutaj zagłosowałam na Jacka i Juliet
szkoda, że tak to zakończyli, mogło to wyglądać trochę inaczej. Myślę, ze Jack bardziej pasuje do Juliet niż Kate 
Moja ulubiona para to Desmond i Penny. Przez cały czas walczyli o tę miłość, potem gdy musieli się rozstać i Desmond musiał wyjechać Penny i tak się nie poddawała i szukała go przez cały czas. Na szczęście Desmond przeżył, Penny go znalazła i zostali razem. To jest prawdziwa miłość. Na drugim miejscu oczywiście Kate i Sawyer za te ich dialogi między sobą!
Kate & Jack
mimo wszystko...mimo, ze to dość banalna i przewidywalna para
moim zdaniem swietnie do siebie pasują, na pierwszy rzut oka widzę "więź...wizualną", przynajmniej wg mnie. Zgadzam się ze z Sawyerem także tworzyli ciekawą parę, bogatszą w emocje, ale jednak skłaniam się ku tej pierwszej opcji
chyba ze względu na podejście Jack'a do tego 'związku'.
mimo wszystko...mimo, ze to dość banalna i przewidywalna para
moim zdaniem swietnie do siebie pasują, na pierwszy rzut oka widzę "więź...wizualną", przynajmniej wg mnie. Zgadzam się ze z Sawyerem także tworzyli ciekawą parę, bogatszą w emocje, ale jednak skłaniam się ku tej pierwszej opcji
zgadzam się z tobą Dejmien, to moja ulubiona para po Kate&Sawyerze
może było cukierkowo w 4x05 no i ten finał
ale to dowodzi, że naprawdę bardzo się kochają skoro tak długo na siebie czekali
ciekawa jestem co z nimi będzie w 5sezonie, czy Benowi uda się dotrzymać obietnicy i zabije Penny - oby nie! - czy gdzieś uciekną 
Oczywiście Kate i Sawyer
Jakoś Jack mi nie pasuje.. Sawyer ma w sobie wszystkie cechy prawdziwego faceta 
Druga para to oczywiście Desmond i Penny
Druga para to oczywiście Desmond i Penny
początkowo obstawiałam Kate i Jacka. jakoś tak łądniej razem wyglądali. ale w miarę upływu odcinków i sezonów coraz mniej lubiłam Kate i coraz mniej mi pasowała do idealnego Jacka także niech sobie tam będzie z Sawyerem. dwa takie nieokrzesane duchy.
No właśnie... on jest zbyt nudny ;p nie pasuje do Katefuqasi pisze:do idealnego Jacka
no właśnie na tym polega problem, Jack jest niby tak "idealny" że aż nudny poza tym to Kate&Sawyer ROCKS
bardziej pasują do siebie charakterami
myślę, że jakby była z Jack'iem to pewnie z czasem by się jej znudziło to "sielankowo-cukierkowe" życie bo w końcu Kate jest niespokojnym duchem zupełnie jak James 
Ostatnio zmieniony 2009-02-01, 21:05 przez Cate13, łącznie zmieniany 1 raz.
Moim zdaniem to ta para naj naj jest Sawyer&Kate poniewaz Sawyer ma lepsze poczucie humorku od Jacka 
Sawyer to jest po prostu FACET Z JAJAMI
od tego Jack'a to już mam mdłości 
w zupełności zgadzam się z koleżanką Nadare 
Ja obstawiam jednak parę Desmond + Penny, gdyż ze wszystkich to właśnie oni mieli chyba najtrudniejszą drogę do tego aby być razem i bardzo się cieszę, że w końcu im się udało 
Szkoda, że w ankiecie nie ma Sawyera i Juliet, bo właśnie na nich bym zagłosowała. Tworzą bardzo ładną parę i pasują do siebie moim zdaniem. Mam nadzieje, ze w tym sezonie Sawyer nie zostawi jej dla Kate 
Zagłosowałam na Desmonda i Penny.
Zagłosowałam na Desmonda i Penny.
też chciałam o tym napisać
no ale ankieta była robiona przed 5 sezonem - czy nawet wcześniej - kiedy nie spodziewaliśmy się takiego związku
aczkolwiek jakby był wzięty pod uwagę w ankiecie to tez bym zagłosowała teraz na nich
w poprzednich sezonach kibicowałam parom Sawyer&Kate i Jack&Juliet ale wiele się zmieniło, Kate zrobiła się bardziej irytująca a bardziej polubiłam Juliet
i mam nadzieje, ze jej się ułoży z Jamesem bo już wiele przeszedł w życiu i z Kate ;-) - że należy mu się porządny i stabilny związek na jaki nie mógł liczyć z Kate, zresztą obojgu się to należy
myślę, że jakby teraz jeszcze uwzględnić w ankiecie tą parę to zyskałaby wiele głosów 
No ja też muszę się zgodzić z Wami, choć przyznam, że ciekawi mnie co teraz porabiają Desmond i Penny, bo to też była baardzo ciekawa para
Ale dla ich własnego dobra nie życzę im, żebyśmy musieli jeszcze ich oglądać w pobliżu wyspy 
Ja pod koniec 3 serii polubiłem Juliet, Sawyera lubie od zawsze. Niestety, zagłosowałem już dawno temu na Sawyera i kate, teraz swój głos oddał bym na pare J&J - pasują idealnie, od początku piątego sezonu widziałem jak między nimi iskrzy, w 4-tej serii miałem dość kate i jacka, teraz w 5-tym jack sie zmienił, więc denerwuje mnie tylko kate.
Moje 2 ulubione pary, to Juliet i Sawyer, oraz Hurley i Libby. Osobiście czekam już prawie 2 lata na nowe odcinki z Libby, a jak wiadomo - im dłużej czegoś nie pokazzują w lost, tym ciekawszy wątek to będzie ;] o radzińskim, hawking i incydencie też 'zapomnieli' na jakiś czas, więc to dobrze wróży ;]
Moje 2 ulubione pary, to Juliet i Sawyer, oraz Hurley i Libby. Osobiście czekam już prawie 2 lata na nowe odcinki z Libby, a jak wiadomo - im dłużej czegoś nie pokazzują w lost, tym ciekawszy wątek to będzie ;] o radzińskim, hawking i incydencie też 'zapomnieli' na jakiś czas, więc to dobrze wróży ;]