Klatki
Re: Klatki
Chyba będzie troche trudniejsze:

kurde nie wiem... Czy ta osoba z prawej to faraday ?
Myślałem,że będzie trudniejsze i tak właściwie powinno byc 'Are you kidding me?'
Twoja klatka to oczywiście "Homecoming":

Co powiecie na to?

Co powiecie na to?
U're kiddin' me to gwara angielska
Szczególnie często używana w internecie, gdzie skraca się co się da 
Ten charakter pisma wydaje mi się być znajomy... xD Miłego dnia?...
Czyli ktoś komuś zrobił jedzonka i sobie poszedł... i to takiego dosyć wykwintnego jedzonka... Sądząc po wyglądzie obrusa, jest to jednak jakiś stolik restauracyny, czyli ktoś jest w hotelu... Więc mój głos idzie na Hearts and Minds^^
Trzeba powiedzieć, to jest naprawdę trudne
Ten charakter pisma wydaje mi się być znajomy... xD Miłego dnia?...
Czyli ktoś komuś zrobił jedzonka i sobie poszedł... i to takiego dosyć wykwintnego jedzonka... Sądząc po wyglądzie obrusa, jest to jednak jakiś stolik restauracyny, czyli ktoś jest w hotelu... Więc mój głos idzie na Hearts and Minds^^
Trzeba powiedzieć, to jest naprawdę trudne
Wiem,że to gwara angielska,tylko szyk słów mnie raził ;-)
Co do klatki to nie są retrospekcje,tylko dzieje się to na wyspie,co mogły zasugerowac liście...Powiem jeszcze,że jest to sezon 3
Co do klatki to nie są retrospekcje,tylko dzieje się to na wyspie,co mogły zasugerowac liście...Powiem jeszcze,że jest to sezon 3
Bardzo blisko,ale jeszcze nie to...
to juz bedzie strzal... 3x14 ?
A to jest coś, co przygotował dla Claire Charlie...na jakiś piknik czy coś ... zgaduję że to było Par Avion - 3x12
Morgoth dobrze ;-)
ma siniaczka... czyli to jest odcinek, gdzie została zaatakowana przez Innych... tzn Charliego xD
To było w The Long Con?
To było w The Long Con?
3x05 The cost of living