Klatki
Re: Klatki
Bliżej, ale ciągle za wcześnie.
Kurczę... moja żałosna pamięć... nie mogę sobie przypomnieć kiedy on nosił taką koszulę... xD
O chyba kojarzę
To jest chyba odcinek, gdzie wracają z Kate z Hydry... a on odesłał Karla^^ czyli... Stranger in a Strange Land? (3x09)
O chyba kojarzę
Adamox11 ciągle za wcześnie, Morgoth już za późno.
Powiem, że ta rzecz na pierwszym planie była dość ważna w odcinku.
Powiem, że ta rzecz na pierwszym planie była dość ważna w odcinku.
Niemam pomyslu - czysty strzal . 2x17
A tak w ogóle to co to jest?
wygląda jak jakaś szmata... ona jest ważna? xD
2x09?
2x09?
Morgoth za wcześnie, Adamox11 za późno
To coś to jest worek
To coś to jest worek
Czyli tak... worek, który był dość ważny w odcinku... jakoś sobie takiego nie przypominam
To może 2x13 ?
3x01

Bardzo podoba mi się ta scena

Bardzo podoba mi się ta scena
3x03
gaross jestes pewny ze to poprawna odpowiedz.
Cos jest dziwnego z ta strona. Jak pisalem moja odpowiedz do poprzedniej zagadki to niebylo jeszcze wypowiedzi Garossa. Czasami tak sie dzieje przy kilkunastominutowych roznicach.
gaross jestes pewny ze to poprawna odpowiedz.
Cos jest dziwnego z ta strona. Jak pisalem moja odpowiedz do poprzedniej zagadki to niebylo jeszcze wypowiedzi Garossa. Czasami tak sie dzieje przy kilkunastominutowych roznicach.
Ostatnio zmieniony 2009-02-28, 09:59 przez Adamox11, łącznie zmieniany 1 raz.
No to Morgoth zadaje...
o fuck - What is this ? Nie mam pojecia Co to jest XD. Gdyby tak sprobowac cos z tego wyciagnac, broń wydaje sie "lepsza" wiec moze jest to czlowiek "Kimiego" ale z kolei wystroj ... hmm powiedzmy 4x12 ?
Ja tam stawiam na 4x13,a nawet jestem pewien,ale podobna rzeź ludzi Keamiego była w 4x09,więc poczekam na potwierdzenie...
W 4x09 rzeź była nocą^^ oczywiście to jest 4x13, czyli There is No Place Like Home part 2 
Gaross, zadawaj
Gaross, zadawaj
xD fajne ujęcie 
to jest z Live Together Die Alone? (2x24)
to jest z Live Together Die Alone? (2x24)