Zagadki
Re: Zagadki
Na 100% tak
Zadajesz, fouth 
Coś dla rozluźnienia
Jak Ben może czytać?
Jak Ben może czytać?
Mamusia go nauczyła xD
Jakiego koloru włosy miał John Locke?
Jakiego koloru włosy miał John Locke?
On od dziecka był łysy!
Wydaje mi się, że brązowe, ale pewien nie jestem.
Wydaje mi się, że brązowe, ale pewien nie jestem.
Dlaczego Jack zmienił swoje oświadczenie dotyczące śmierci pacjentki swojego ojca?
Nie, ojciec mu obiecał, że to się nie powtórzy i takie tam. Jack zgodził się potwierdzić jego wersję, ale zmienił zdanie gdy się o czymś dowiedział.
Może chodzi o to że mąż tamtej kobiety, która zmarła na skutek przecięcia tętnic groził szpitalowi sądem w czasie rozmowy z Christianem?^^
Może chodzi o to że mąż tamtej kobiety, która zmarła na skutek przecięcia tętnic groził szpitalowi sądem w czasie rozmowy z Christianem?^^
Nie,nie o to. Jack dowiedział się czegoś co zmieniło jego zdanie w trakcie tej komisji (czy jak to się nazywa).
Niewiem czy o to chodzi ale ze jego ojciec wszedl na sale prosto z knajpy i powiedzial ze nic sie nie dalo zrobic. Wtedy Jack sie wtracil. ... chyba 
I Jack ją operował, ale nie dało się jej uratować, Christian go przekonywał do zeznawania na jego korzyść, Jack się zastanawiał, a później się zgodził (po tym jak ojciec mu obiecał że już nigdy nie będzie operował w takim stanie itd. itp.). Później na tej komisji ich wypytywali o przebieg operacji, aż któryś z komisarzy (
) wspomniał o czymś, co sprawiło, że Jack postanowił zmienić oświadczenie. Właśnie o to coś chodzi.
A myślałem, że będzie taka łatwa zagadka
A myślałem, że będzie taka łatwa zagadka
A juz chyba wiem. O to ze trzesly mu sie rece a mimo tego operowal ?
Ciągle nie. W czasie tej komisji zapytali się Christiana czy wiedział o <tu jest odpowiedź>, on powiedział że tak ale bla, bla, bla, i po usłyszeniu tego Jack zmienił zdanie.
Coś mi się zdaje,że ta kobitka była w ciąży i to chyba właśnie o to chodzi...
Jakiej drużynie baseballowej kibicuje Lapidus?
Tak,to ta drużyna...
Ulalaaa 
Co siłą zabrał gang Emeki?? (retrosp. Mr Eko)
Co siłą zabrał gang Emeki?? (retrosp. Mr Eko)