Micros Signatures

Morgoth
Nosferatu

Re: Micros Signatures

Post autor: Morgoth »

Bardzo ładne... jestem zbyt zmęczony żeby sobie w wyobraźni podstawić to do profilu Cate... ale ... ma to coś :D Spodziewałem sie czegoś o dominacji koloru niebieskiego...a tu proszę :D Ale z resztą ten kolor z niebieskim może być wymieniany i to jak widać całkiem... trafnie :P Zastanawiam się tylko co na to właścicielka psa? xD
Awatar użytkownika
B...
Indiana Jones

Post autor: B... »

< :roll: :roll: :roll: >

Micros jestes boski :mrgreen:
Dziękuję bardzo ;*

Sawyer też udany.
Rzeczywiscie bedzie pasował do ava Cate, w końcu doczekała się tej chwili \o/
Awatar użytkownika
Cate13
Nosferatu

Post autor: Cate13 »

super! wielkie dzięki :-) myślałam, że będzie bardziej niebieski ;-) ale jak się przypatrzeć to rzeczywiście pasuje :-) bardzo mi się podoba rozwiązanie z umieszczeniem nicka :-) jeszcze raz baaardzo dziękuję :-) już połykam :-P
Awatar użytkownika
Micros
Indiana Jones

Post autor: Micros »

No to się cieszę, że na coś się przydałem :D Jak jeszcze by ktoś miał jakieś prośby to walić śmiało :P
Morgoth
Nosferatu

OOooooo ja wpadłem na świetny pomysł xD tu jest potrzebna niewielka przeróbka mojej sygny... w jakiś sposób podpisz tą kartę co trzyma Joker, słowem "Warning!", ale tak... żeby to jakoś wyglądało (nie wiem jak to zrobisz, ja bym nie wiedział jak to zrobić xD). Jeszcze tam jest napis Joker i coś tam małymi literkami... wrzuć tam "Catch this" A przy awatarze wrzuć słowa "Kiepski dobór słów", tyle że w wersji angielskiej :D chociaż może jeżeli się da to w avatarze mogłaby być twarz bardziej widoczna... bo tak... duży tu ten Joker, a nic nie widać xD
Mój profil się przeobrazi w profil typowo moderatorski xD
Elisha
Indiana Jones

Post autor: Elisha »

Mogę Cię również wykorzystać? :D Właściwie to nie mam żadnych konkretnych życzeń. Chciałabym, żeby sygnatura składa się z "motywów" z tych trzech zdjęć (nie muszą być całe, chodzi mi raczej o postać, może wykorzystanie tego światła za postacią):
http://galeria.paramore.com.pl/displayi ... =20&pos=13
http://galeria.paramore.com.pl/displayi ... =20&pos=30
http://galeria.paramore.com.pl/displayi ... =20&pos=19
Najlepiej żeby były w tej kolejności, cała sygnatura w b&w, bez napisów. Z całą resztą zdaję się na Twoją wizję. Jedyne czego oczekuję to to, żeby sygnatura była raczej skromna, dość minimalistyczna, estetyczna :D

I jeśli nie sprawiłoby to żadnego kłopotu, to miło byłoby dostać również ava do kompletu. Może być z trzeciego zdjęcia (również bez żadnych napisów). Ale jeśli Ci się nie chce, to sama mogę pokombinować ;)
Awatar użytkownika
Micros
Indiana Jones

Elisha, zrobi się co się da :D Postaram się jak najszybciej coś dla Ciebie wykombinować ;)

Morgoth, co do Twoje prośby, to hmm... Nie wiem czy mnie zrozumiesz, ale wolałbym jednak.. nie przerabiać tak tej sygnatury :P Ale jak chcesz to mogę spróbować skombinować Ci nową ^^
Morgoth
Nosferatu

Wiesz co... masz rację :D chyba... utraciłaby swój urok ... :roll: Ale Avatara się trzymam :D
Ciekawi mnie jak wyczarujesz tą prackę dla Elishy :D
Awatar użytkownika
Micros
Indiana Jones

A jeżeli chodzi o ten avatar, to chcesz ten tekst mieć zamiast tekstu "Why so serious" czy jak? :D Bo nie wiem czy w inny sposób się to zmieści
mikobro
Tyler Durden

Post autor: mikobro »

Bardzo fajne prace.
Mam nadzieje że cos jeszcze zapodasz :)
Gratuluję talentu.
karoca
Indiana Jones

Post autor: karoca »

Witaj Micros,
mam prosbe, moglbys zrobic sygne i avka do tego (moze byc jakos wyciety z sygny) z Sawyerem? I zeby gdzies tam na sygnie widnial napis: "karoca" taki troche zacieniony (wiesz o co chodzi :D). Z gory dzieki.
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ