,,Niezwykłość" Walt'a
,,Niezwykłość" Walt'a
Walt z pewnością był niezwykły. Wiemy to my, wiedzą to Inni, ale co dokładnie czyni go tak wyjątkowym. W retrospekcji mieliśmy obraz: Walt miał problem w odrobieniu lekcji z biologii i chciał poprosić o pomoc któregoś ze swoich rodziców. Oni rozmawiali o pracy. Nagle Susan (matka) poczuła się gorzej. Walt czytał książkę o kukułce i gdy powiedział że chciałby ją z bliska zobaczyć nagle w na szybie rozbiła i zabiła się... kukułka...
Ciekawią mnie także rzeczy które znajdowały się w Hiszpańskim komiksie, Walt nie rozumiał tego co tam było napisane, oglądał tylko obrazki, a na nich było kilka ciekawych rzeczy, w tym Niedźwiedź polarny i coś jakby wyspa otoczona powłoką ochronną. Możemy przypuszczać że stacja Łabędź tworzyła swego rodzaju powłokę magnetyczną nad Wyspą, więc komiks ten także był dość niezwykły^^
Nie pamiętam dokładnie tych słów ale niejednokrotnie Walt... jakby tracił kontrolę nad swoim ciałem i wypowiadał całkiem nienaturalne dla jego osoby słowa. Przykładem może być jego rozmowa z ojcem. Michael powiedział coś w stylu "Nie musimy odpływać" na co Walt odpowiedział mu "Owszem, musimy"
Jego niezwykłość zaznaczono w jednym z "missing piece" o nazwie "Room 23"
link do missing pieces : http://abc.go.com/primetime/lost/missin ... x?pn=index
Co wy myślicie o niezwykłości tej postaci?
Ciekawią mnie także rzeczy które znajdowały się w Hiszpańskim komiksie, Walt nie rozumiał tego co tam było napisane, oglądał tylko obrazki, a na nich było kilka ciekawych rzeczy, w tym Niedźwiedź polarny i coś jakby wyspa otoczona powłoką ochronną. Możemy przypuszczać że stacja Łabędź tworzyła swego rodzaju powłokę magnetyczną nad Wyspą, więc komiks ten także był dość niezwykły^^
Nie pamiętam dokładnie tych słów ale niejednokrotnie Walt... jakby tracił kontrolę nad swoim ciałem i wypowiadał całkiem nienaturalne dla jego osoby słowa. Przykładem może być jego rozmowa z ojcem. Michael powiedział coś w stylu "Nie musimy odpływać" na co Walt odpowiedział mu "Owszem, musimy"
Jego niezwykłość zaznaczono w jednym z "missing piece" o nazwie "Room 23"
link do missing pieces : http://abc.go.com/primetime/lost/missin ... x?pn=index
Co wy myślicie o niezwykłości tej postaci?
-
.pasztecik.
- Tyler Durden
Re: ,,Niezwykłość" Walt'a
To jedna z najciekawszych zagadek w Loście, w dodatku, podejrzanie rzadko o niej się ostatnio wspomina. Albo scenarzyści uśpili wątek albo zrobili to specjalnie, żebyśmy to odkryli i główkowali nad rozwiązaniem. Hm, mam dziwne wrażenie, że w takim szczególe może tkwić sekret wyspy. Nie żadne Lostzille, itp., tylko (nie)zwykły chłopiec. To by było ciekawe... Ale przed nami jeszcze dwa sezony. Kto wie, jak się to potoczy ;-)
Ben mówił że wszyscy muszą wrócić na Wyspę, a jak wszyscy to myślę że Walt też
więc zapewne wrócimy jeszcze do tego chłopca 
tutaj nie ma czegoś co by było zbyt dziwne^^ więc może coś z tym być (jakaś wspaniała myśl mi przez mózg przemknęła, gdzie widziałem naprawdę wspaniałe zakończenie na tej podstawie... ale szczegółów nie zapamiętałem
)
to by było ciekawe rozwiązanie... ale mam wrażenie że trochę zbyt... dziwne? nieee.pasztecik. pisze:Hm, mam dziwne wrażenie, że w takim szczególe może tkwić sekret wyspy. Nie żadne Lostzille, itp., tylko (nie)zwykły chłopiec
Walt dziwny? Wcale nie... porwali go i tyle, co w nim dziwnego? Że ukazał się Shannon i Sayidowi? Nię bądźmy aż takimi mażycielami
Walt jest normalnym chłopcem tak jak inni rozbitkowie, np. Sun, Kate czy Sawyer. Może coś się okaże w 5 sezonie w nim - ale wątpie żeby miał wrócić... - no bo niby jak Michaela by przywrócili - bo na wyspie nie został tylko z dala on niej 
nie rozumiem po co Michaela przywracać...
A on zdecydowanie NIE jest normalny, wydawało mi się że mój pierwszy post do tego całkowicie przekonuje
uważam że te zachowania nie są zwykłe, co prawda w "Klanie" nawet nie przyszłoby mi to na myśl, ale to jest LOST.
A on zdecydowanie NIE jest normalny, wydawało mi się że mój pierwszy post do tego całkowicie przekonuje
uważam że te zachowania nie są zwykłe, co prawda w "Klanie" nawet nie przyszłoby mi to na myśl, ale to jest LOST.
-
.pasztecik.
- Tyler Durden
Skoro to Lost, to wszelkie nieprawdopodobne rzeczy mogą się wydarzyć. Nic nie powstrzyma rozszalałych fanów
Po finale 4. sezonu nic nie jest w stanie mnie zaskoczyć, no może oprócz Jacka przebranego za kobietę 
Ja również uważam ,że Walt jak najbardziej nie jest zwykłym chłopcem.
Wróci w 5 sezonie i jestem tego pewien, poza tym moge tu przytoczyć cytat "Producenci mówią, że przewidzieli to, że Walt będzie rósł szybciej niż powstawały kolejne odcinki Zagubionych" to mówi samo za siebie
Wróci w 5 sezonie i jestem tego pewien, poza tym moge tu przytoczyć cytat "Producenci mówią, że przewidzieli to, że Walt będzie rósł szybciej niż powstawały kolejne odcinki Zagubionych" to mówi samo za siebie
Niby on taki niezwykły ale jakoś Ben nie napomina o tym, że Walt z nimi wrócił
Mysle ze to co scenarzysci mowia ze przwidzieli ze bedzie rosl szybciej mysle ze moze to oznaczac , jak wiemy akcja Oceanic Six dzieje sie 3 lata po odejsciu z wyspy , tak wiec mysle ze Walt bedzie wystepowal i teraz moze wygladac odpowiednio. Nie uwazam ze ma to zwiazek ze wroci na wyspe ale wszystko jest mozliwe
No tak , ale jednak mam nadzieje ,że wróci (polubiłem dzieciaka
) ale sam za bardzo nie wiem co by mógł wnieśc do serialu
Ostatnio cały czas o podrózach w czasie, widzimy postaci za młodu (Widmore , teraz Danielle) może teraz zobaczymy postać Walta dorosłego (albo juz zobaczyliśmy bo ostatnio tak sobie myślałem [ale to naciągana teoria xD] bo jest jeden czarnoskóry tajemniczy człowiek Abaddon [czy jak on tam ma] może to Walt przybył z przyszłości xD!) tak połaczyłem to no i pozatym owy murzyn odwiedzał Locke'a i Hugo a znimi najbardziej się zaprzyjaźnił Walt na wyspie 
Nie Abaddon to z pewnoscia nie jest
To by wogole nie pasowalo. Walt jak dla mnie ma jakies nadzwyczajne zdolnosci, ale na ziemi zdarzaja sie takie wyjatki, wiec to nie musi byc az tak nadzwyczajne