Wielki podryw

yrek
Agent Smith

Wielki podryw

Post autor: yrek »

Obrazek
Wielki podryw
Komedia romantyczna, Kryminał

Fabuła:
Max i jej córka Page (Jennifer Love Hewitt) tworzą niesamowity duet oszustek. Max bez najmniejszych skrupułów podrywa bogatych facetów i wychodzi za nich za mąż. I równie szybko rozwodzi sie z nimi , oczywiście zabierając połowę ich majątku. Page dzielnie asystuje matce we wszystkich intrygach; przecież nie ma nic wzłego w wykorzystywaniu mężczyzn..zwłaszcza bogatych! Ale sytuację nieubłagalnie zmieniają sie wtedy, gdy Page zakochuje sie w barmanie (Jason Lee)...
(zrodlo filmweb.pl)

Opinia:
Własnie skonczylem go ogladac. Wrazenia? Mily, przyjemny, miejscami smieszny. Swietna Jennifer Love Hewitt dodaje temu filmu duzy +. Zachecila mnie do niego wysoka ocena na filmwebie - 8.39/10 na 1254 glosy. Ja lekko zanize moja ocena to 8 tak wiec polecam :)
Ostatnio zmieniony 2007-01-12, 23:31 przez yrek, łącznie zmieniany 6 razy.
Awatar użytkownika
skiszony
Indiana Jones

Re: Wielki podryw

Post autor: skiszony »

w sumie to taka sobie komedia romantyczna, nic więcej. ani zaskakująca, ani innowacyjna, ani nic 8-) największy plus to oczywiście J. Love-Hewitt :D i to niekoniecznie za to, że jest dobrą aktorką (bo nie jest :P) ;)
więcej niż 5, w porywach 6/10 nie dam.
susan
Jack Sparrow

Post autor: susan »

bardzo zabawny i przyjemy film,widzialam go pare razy i z checia wracam do niego jesli ktorys z naszych telewizyjnych progamow puszcza go,
"Kolobuszka,da,da,da" :-D
Awatar użytkownika
Aquariia
Agent Smith

Post autor: Aquariia »

Całkiem fajny jak na komedię romantyczną. Dobrze dobrali obsadę. Mnie najbardziej podobał się Ray Liotta, ale Sigourney Weaver też bardzo dobrze odegrała swoją rolę. Po za tym jakiś specjalnych walorów w filmie nie było. Ale moge powiedzieć, że fajnie się ogląda.
Awatar użytkownika
skiszony
Indiana Jones

Post autor: skiszony »

a no właśnie, zapomniałem o Rayu, świetnym jak zwykle :D role cwaniaczków zdecydowanie są w sam raz dla niego.
ale oceny filmu to nie podciąga :P
Mela0607
Agent Smith

Post autor: Mela0607 »

Typowa komedia romantyczna, ale w końcu dzięki temu filmowi mogłam zobaczyć Weaver bardziej romantyczniejszym i zabawniejszym filmie, a nie tylko wspominałam ją z przygód z Obcym :P
PannaMigotka
Forrest Gump

Post autor: PannaMigotka »

A jak dla mnie to film jest suuuuuper:) Super sztuczki na facetów;P Oglądałam wielokotnie i nigdy mi się nie znudzi :D
blue berry
Tyler Durden

Post autor: blue berry »

Ciepła komedia romantyczna, kiedy nie chcemy wymagającego filmu. Obraz na rozluźnienie :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Komedia”