Klatki
Re: Klatki
Czyżby Pilot part 1 ? 
(Boone z długopisem idzie? xD)
(Boone z długopisem idzie? xD)
Nie
w tym odcinku Jack stara się uratować topiącą się kobitkę
a... Joanna sobie poszła popływać... ale co z tą Claire się działo nie pamiętam^^
a odcinek... White Rabbit?
a odcinek... White Rabbit?
Źle 
Taka sceneria, gdzie rozbitkowie siedzieli na trawie pojawiła się tylko raz (w dzień)
Taka sceneria, gdzie rozbitkowie siedzieli na trawie pojawiła się tylko raz (w dzień)
Finał 3 sezonu ? albo przed ostatni w kazdym razie te miejsce gdzie Jack dzwoni z telefonu Naomi itd.
Wtedy się ludzie w takim zadowoleniu nie porozsiadali
ale blisko 
Co to za dziadek?
Trzeba szukać jakichkolwiek wskazówek... Wskazówką może być tutaj ubranie Sun... wygląda to trochę na koszulę nocną... więc teraz, patrząc na fakt ile razy rozbitkowie byli wyciągani czyimś krzykiem z łóżek...
kolejna wskazówka: Jin i Sun stoją obok siebie, więc nie jest to pierwszy sezon... zgaduję że jest to odcinek w którym Kate i Sawyer wracają od innych, czyli Tricia Tanaka is Dead
Mam prośbę: mógłbyś dawać takie zagadki... żeby dało się je odgadnąć?

Trzeba szukać jakichkolwiek wskazówek... Wskazówką może być tutaj ubranie Sun... wygląda to trochę na koszulę nocną... więc teraz, patrząc na fakt ile razy rozbitkowie byli wyciągani czyimś krzykiem z łóżek...
kolejna wskazówka: Jin i Sun stoją obok siebie, więc nie jest to pierwszy sezon... zgaduję że jest to odcinek w którym Kate i Sawyer wracają od innych, czyli Tricia Tanaka is Dead
Mam prośbę: mógłbyś dawać takie zagadki... żeby dało się je odgadnąć?
Szczerze mowiac pierwszy raz widze tego zioma, dziwnym trafem nie rzucil mi sie w oczy podczas ogladania xD Ja bym powiedzial ze to 3 sezon ale odcinek. hmm moze 3x10?
@Nadare , no wiesz ja to zawsze strzelam tak na oko to podaje numer a niepamietam nazwy kazdego odcinka tak jak Morgoth xD
@Nadare , no wiesz ja to zawsze strzelam tak na oko to podaje numer a niepamietam nazwy kazdego odcinka tak jak Morgoth xD
Ostatnio zmieniony 2009-02-02, 17:34 przez Adamox11, łącznie zmieniany 2 razy.
Hehe czyli Tricia Tanaka is Dead, to samo co MorgothAdamox11 pisze:Ja bym powiedzial ze to 3 sezon ale odcinek. hmm moze 3x10?
a ja dam Expose
To jesteście w błędzie
będzie łatwiej: 2 sezon
Ale skoro prosisz...
[ Komentarz dodany przez: Morgoth: 2009-02-03, 22:16 ]
nie mam na myśli banałów
chodzi mi o to że... ciężko jest odgadnąć numer odcinka widząc czyjąś STOPĘ
~ Morgoth
będzie łatwiej: 2 sezon
O to chodzi w zagadkach, żęby trudno było wpaść na rozwiązanieMorgoth pisze:mógłbyś dawać takie zagadki... żeby dało się je odgadnąć?
[ Komentarz dodany przez: Morgoth: 2009-02-03, 22:16 ]
nie mam na myśli banałów