Hyhy, u mnie sytuacja przedstawia się podobnie. Chyba o nim słyszałam, ale zobaczyłam dopiero w ''Piratach...''KhAn pisze:Ja tego aktora poznałem dopiero we wcieleniu pirata (aż wstyd sie przyznawać pewnie)ale doceniam jego grę chociaż moim zdaniem w drugiej części Piratów wypadł o wiele słabiej. Spodziewałem się więcej po nim ale cóż nie można od ludzi za dużo wymagać
Prześledziłam wasze komentarze w tym temacie i bardzo mnie zachęciły do obejrzenia filmów z jego udziałem. Nie wiem czy ktoś będzie miał, ale postaram się jakieś zdobyć. Gdyby nie post KhAna, to pewnie bym nie napisała w tym temacie... Dwa obejrzane filmy, z tej samej serii, to za mało, by pisać o aktorze z taką filmografią. Niemniej jednak wtrącę swoje trzy grosze: zagrał świetnie. Jack jest niesamowicie sympatyczny, zabawny, seksowny i zwariowany. Świetnie się porusza i zachowuje. Po prostu Johny Depp pokazał wielką klasę.
Postanowienie: obejrzę najbardziej znane filmy z jego udziałem i wrócę za jakiś czas do tego tematu.