Najlepszy odcinek IV sezonu?
Najlepszy odcinek IV sezonu?
Który odcinek był wg was najlepszy i dlaczego?
Re: Najlepszy odcinek IV sezonu?
Ja pozostaje przy swojej wypowiedzi sprzed kilku tygodni, nadal uważam że odcinek 4x09 był zdecydowanie najlepszy, racja odcinek finałowy był również nie do opisania lecz odcinek 9 miał wszystko co powinien mieć NAJLEPSZY odcinek, zacznę od futurospekcji - żadne inne futurosy nie mają tu nic do powiedzenia, z Sayidem były nie najgorsze ale Ben zmiótł Sayida i nie pozostawił po sobie śladu. Fakt że futurospekcje były niesamowicie ciekawe sam w sobie był już gigantycznym plusem ale dopiero wydarzenia z Wyspy usytuowały 9-ty odcienek na I miejscu, fakt kontroli Bena nad tym potworem był........ brak słów
Co do kontroli nad Dymem, szkoda ze Ben nie powiedział nikomu jak to robic
Co do kontroli nad Dymem, szkoda ze Ben nie powiedział nikomu jak to robic
Ja nie mam specjalnie najlepszego ale najbardziej podobaly mi sie
Final,9 i 12 byl niczego sobie
Final,9 i 12 byl niczego sobie
Najlepsze byly episode 13&14 nie bede sie rozpisywal bo kazdy pewnie je widzial 
zgadzam się z Menvalorem, ostatnie odcinki były wg mnie najlepsze 
te przenoszenie wyspy i wybuch frachtowca były najlepsze
te przenoszenie wyspy i wybuch frachtowca były najlepsze
Ja zgadzam sie z morgothem odcinek 4x09 jest dla mnie najlepszy
nie ma co gadać z Benem wszystko jest fajne! 
Dla mnie najlepszym odcinkiem był odcinek " The Constant" Nieźle pokręcony, przeskakiwanie z jednego czasu do drugiego, miodzio 
ten odcinek u mnie zasługuje na miejsce drugie^^ Faraday w tym odcinku naprawdę całkowicie mnie do siebie przekonał
w tym odcinku jego rola była "miodzio" (? xD)
Ciekawie twórcy wymyślili z tym skakaniem w czasie, dobrze to wykonali, więc odcinek zapamiętał mi się bardzo dobrze
Ciekawie twórcy wymyślili z tym skakaniem w czasie, dobrze to wykonali, więc odcinek zapamiętał mi się bardzo dobrze
fakt, "The Constant" był jednym z najlepszych odcinków sezonu, bardzo dobrze pomyślany i wykonany
i te przeskoki czasowe
podobał mi się też "The Other woman" ciekawy odcinek
no i finał sezonu of course