Zagadki
Re: Zagadki
czy chodzi ci o połączenie imion Jacka i Kate jako ship?
czy może coś innego jeszcze? ;-)
To jest beznadziejnie głupie pytanie... nie występowało to w serialu, nikt nie użył tego określenia... tak fani określają związek Kate i Jacka...
Bez takich zagadek, następnym razem stracisz możliwość pisania postów w tym dziale...
Kto zwrócił Waltowi psa - Vincenta (na początku - tuż po katastrofie był zgubiony xD)
Bez takich zagadek, następnym razem stracisz możliwość pisania postów w tym dziale...
Kto zwrócił Waltowi psa - Vincenta (na początku - tuż po katastrofie był zgubiony xD)
Anthony Cooper
Mężczyzna, który był szefem Hurleya a później Locke'a
Mężczyzna, który był szefem Hurleya a później Locke'a
To jest... niedawno słyszałem
...
Randyy 
Jak miał na imię ukochany Rousseau ?^^
Jak miał na imię ukochany Rousseau ?^^
Radney... Ronii...nie pamiętam AA...! Robert
Co to jest Pala ferry?
Co to jest Pala ferry?
Robert 
Aj spóźniłam się ;-)
Pala Ferry jest przystanią dla promu wspomnianego w filmie instruktażowym dla stacji Perła.
Jaki prezent Robert dał Danielle w ich rocznicę?
Aj spóźniłam się ;-)
Pala Ferry jest przystanią dla promu wspomnianego w filmie instruktażowym dla stacji Perła.
Jaki prezent Robert dał Danielle w ich rocznicę?
Jak przedstawił się Azjata w filmie instruktażowym Orchidei ?
został sparaliżowany przez pająka i zakopany żywcem 
Kto odkrył stację perła?
Kto odkrył stację perła?
jako pierwsi byli w niej Niki i Paulo... ale ich nie liczę 
Znaleźli ją Locke i Eko^^
Kogo widzieliśmy w Dole dla więźniów, należącym do rozbitków z tylnej części samolotu?
Znaleźli ją Locke i Eko^^
Kogo widzieliśmy w Dole dla więźniów, należącym do rozbitków z tylnej części samolotu?
-
.pasztecik.
- Tyler Durden
Jina, Sawyer'a, Michael'a, i przez pewien czas Ane Lucie?
widzieliśmy jeszcze jedną osobę, w odcinku opowiadającym dzieje rozbitków z tylnej części samolotu^^ Tą brakującą osobę o coś oskarżono
-
.pasztecik.
- Tyler Durden
Hm... Jakoś nie mogę sobie przypomnieć. Zaćmienie umysłu.
To był Nathan 
Czym zastraszono Sawyera, gdy siedział w klatce w Hydrze? (żeby nie próbował uciec)
Czym zastraszono Sawyera, gdy siedział w klatce w Hydrze? (żeby nie próbował uciec)
-
.pasztecik.
- Tyler Durden
Wmówiono mu, że ma rozrusznik w sercu/jakąś substancję, że jak zbyt się zmęczy i na takim zegareczku mu za bardzo spadnie poziom tętna to będzie miał atak, zawał i umrze.
czasu trochę minęło więc 
Trudne xD: Kogo porwał Ethan?
Trudne xD: Kogo porwał Ethan?
Claire
jak Ben przekonał Johna by ten go wypuścił z piwnicy domku w którym był więziony?
jak Ben przekonał Johna by ten go wypuścił z piwnicy domku w którym był więziony?