Sezon 5 - już niedługo
Sezon 5 - już niedługo
Sezon piąty Zagubionych powróci najprawdopodobniej w styczniu 2009 roku. W ciągu najbliższych kilkunastu tygodni telewizja ABC powinna wydać odpowiednie oświadczenie ujawniające kilka szczegółów dotyczących nadchodzącego sezonu (ilość odcinków, przybliżona data startu itd.).
Sezon piąty zostanie wyemitowany w styczniu 2009. Najprawdopodobniej w ostatnim tygodniu stycznia. W tym układzie (i przy założeniu, że odcinki będą emitowane co tydzień bez przerw) ostatni podwójny odcinek 5x16/17 zostanie wyemitowany ok. 15 maja.
Data premiery
ABC/CTV: styczeń/luty 2009
Liczba odcinków
17
Tytuły odcinków
5x01 - "Because You Left" ("Ponieważ odszedłeś")
5x02 - The Lie (Kłamstwo)
5x03 - Jughead (tuman)
5x04 - The Little Prince (mały książę)
5x05 - This Place is Death (to miejsce jest martwe)
5x06 - The Life and Death of Jeremy Bentham (życie i śmierć Jeremy'ego Benthama)
[glow=blue]Oficjalny trailer 5 sezonu[/glow]
> OFICJALNY TRAILER - KLIKNIJ TUTAJ <
Sytuacja głównych bohaterów na początku 5 sezonu
Świat zewnętrzny jako Oceanic 6
Jack, Kate, Sayid, Sun, Hugo i Aaron
Świat zewnętrzny
Ben, Frank, Desmond, Penelope, Charles, Walt
Wyspa
Sawyer, Juliet, Rose, Bernard, Daniel, Charlotte, Miles, Richard, John, Cindy, Vincent, Zack, Emma, Jacob
Nie żyją
Michael, Jin, Claire
Los Jina nie jest do końca przesądzony - możliwe, że jednak żyje.
Mocno niepewna jest sprawa z Claire. Nie zostało nigdzie powiedziane wprost, że nie żyje, istnieje jednak wiele przesłanek do tego typu domysłów.
Źródło:
[shadow=red]pl.lostpedia.com[/shadow]
Sezon piąty zostanie wyemitowany w styczniu 2009. Najprawdopodobniej w ostatnim tygodniu stycznia. W tym układzie (i przy założeniu, że odcinki będą emitowane co tydzień bez przerw) ostatni podwójny odcinek 5x16/17 zostanie wyemitowany ok. 15 maja.
Data premiery
ABC/CTV: styczeń/luty 2009
Liczba odcinków
17
Tytuły odcinków
5x01 - "Because You Left" ("Ponieważ odszedłeś")
5x02 - The Lie (Kłamstwo)
5x03 - Jughead (tuman)
5x04 - The Little Prince (mały książę)
5x05 - This Place is Death (to miejsce jest martwe)
5x06 - The Life and Death of Jeremy Bentham (życie i śmierć Jeremy'ego Benthama)
[glow=blue]Oficjalny trailer 5 sezonu[/glow]
> OFICJALNY TRAILER - KLIKNIJ TUTAJ <
Sytuacja głównych bohaterów na początku 5 sezonu
Świat zewnętrzny jako Oceanic 6
Jack, Kate, Sayid, Sun, Hugo i Aaron
Świat zewnętrzny
Ben, Frank, Desmond, Penelope, Charles, Walt
Wyspa
Sawyer, Juliet, Rose, Bernard, Daniel, Charlotte, Miles, Richard, John, Cindy, Vincent, Zack, Emma, Jacob
Nie żyją
Michael, Jin, Claire
Los Jina nie jest do końca przesądzony - możliwe, że jednak żyje.
Mocno niepewna jest sprawa z Claire. Nie zostało nigdzie powiedziane wprost, że nie żyje, istnieje jednak wiele przesłanek do tego typu domysłów.
Źródło:
[shadow=red]pl.lostpedia.com[/shadow]
Re: Sezon 5 - już niedługo
http://zagubieni.pl/content/view/594/90/
link do trailera w lepszej jakości
link do trailera w lepszej jakości
a co z Lockiem? W ostatnich odcinkach wyraźnie było pokazane, że znajdował się martwy w trumnie.
Pojawiły się nowe materiały promocyjne dotyczące 5 sezonu, oto one:
Pierwszy oficjalny plakat:
Drugi oficjalny plakat:
Teledysk promujący 5 sezon - zespołu The Fray do pioseki "You Found Me":
źródło: lostpedia
Pierwszy oficjalny plakat:
Kod: Zaznacz cały
http://1.bp.blogspot.com/_RrObyQ3XzcY/SSRxlEvu-5I/AAAAAAAArlo/XQNM_g1gqzw/s1600-h/lost1.jpgKod: Zaznacz cały
http://2.bp.blogspot.com/_RrObyQ3XzcY/SSRxluKxBfI/AAAAAAAArlw/XBkUpcO-HVk/s1600-h/lost2.jpgKod: Zaznacz cały
http://www.youtube.com/watch?v=HrOshS4hbmARe: Sezon 5 - już niedługo
ciekawe jak rozwiąża mot z Lockiem
jakos w ogóle mi nie tęskno do tego 5 sezonu
jakos w ogóle mi nie tęskno do tego 5 sezonu
no coś Tyy
ja nie mogę się doczekać
ciekawa jestem nie tylko tego co będzie z Lockiem ale i ze wszystkimi
ciekawe co będzie z tą wyspą hehe
mnie najbardziej ciekawią losy Faradaya. Mam nadzieję że będzie cały... a jak będzie cały, to mam nadzieję że przeżyje w jakiś ciekawy sposób^^ będzie się tułał po oceanie aż w końcu dopłynie do Wyspy po 2 miesiącach xD
2 miesiącach, ale dla niego. W Wyspowym czasie zajęło by to kilka godzin...
To by było naprawdę Faradayowe wejście xD Najciekawiej by było gdyby odkryli jeszcze jedną wyspę (obok tych dwóch wysp) a na niej "nieodkryta cywilizacja" - Dharmianie w swoich bunkrach 
Taaa
kto wie, może w 6 sezonie się o coś takiego pokuszą
hehehe chociaż wątpię 
Pierwsze zdjęcie promujące 5 sezon LOST:
źródło:lostpedia
http://www.imagebam.com/image/4648b319937329Re: Sezon 5 - już niedługo
ja słyszalem ze maja juz na 5 albo 6 skonczyc lostow?:/
Przewidywana ilość sezonów to 6. Myślę, że lepiej skończyć w momencie kiedy jeszcze serial się nikomu nie znudził niż wałkować to jak modę na sukces 
popieram
po co ciągnąć w nieskończoność, prędzej czy później scenarzystom skończyłyby się pomysły i zrobiliby z tego może jakąś telenowelę; bo co takiego można by jeszcze wymyślić, żeby tak zaintrygowało i sprawiłoby, że nadal chcielibyśmy to oglądać ? ;-)
6 sezonów??
Ja cię krecę
Mogłoby być
Więcej Bena będzie
xD
Ale coś mi się wydaje, że piąty bedzie bardzo ciekawy, tak więc czekam z utęsknieniem na styczeń
Ale coś mi się wydaje, że piąty bedzie bardzo ciekawy, tak więc czekam z utęsknieniem na styczeń
Stacja ABC podała, że premiera 5 sezonu Lost odbędzie się 21 stycznia 2009. Będzie to 3 godzinna premiera, w której zostanie wyemitowany odcinek podsumowujący sezon 4 (5x00) oraz dwa pierwsze odcinki 5 sezonu (5x01 - Because You Left i 5x02 -The Lie). Kolejne odcinki będą emitowane co tydzień w środy. Również platforma cyfrowa n tydzień po emisji w stacji ABC, rozpocznie emisję 5 sezonu w wersji HD.
uwaga!!! nowy, z dzisiejsza datą spoiler 5sezonu!
przed chwilą na niego natrafiłam
pokazane są nowe sceny, których nie było w poprzednim. Nie wiem jak wytrzymam ten miesiąc
nowy spoiler 5sezonu
nowy spoiler 5sezonu
-
.pasztecik.
- Tyler Durden
A mnie się otworzył. Bardzo ciekawe, naprawdę zachęca do oglądania.
Nadare spróbuj jeszcze raz, mi za pierwszym tez się nie otworzyło a jak weszłam za chwile to już było
w razie czego tu jest adres do tego samego na youtube
tez mi się podoba, zapowiada się super
http://pl.youtube.com/watch?v=yt4j5BiwGUARe: Sezon 5 - już niedługo
Czyli Faraday zyje. Niewiem czy dobrze ujzalem ale czyzby rozsadzalo miasto jak nie wroca na wyspe ?