Ulubiony sportowiec

Awatar użytkownika
B...
Indiana Jones

Ulubiony sportowiec

Post autor: B... »

Kto jest waszym ulubionym sportowcem? Jaką dyscyplinę reprezentuje no i dlaczego własnie jego darzycie sympatią i uznaniem?

( niekoniecznie musi to być tylko jedna osoba :-) , zdjęcia mile widziane)

Jeśli chodzi o mnie to bez większego zastanowienia mogę wskazać jednego pana...
a jest nim Thierry Henry :mrgreen:

ObrazekObrazek ObrazekObrazek
Piłkarz, Francuz, grający obecnie w Barcelonie.
Za co Go cenię?
za całokształt :mrgreen:
Genialny zawodnik, w mojej opinii jeden z najlepszych napastników na swiecie. Całkowicie oddany piłce, świetny technicznie, szybki jak błyskawica :lol: Co prawda moim zdaniem transfer z arsenalu do Barcy był wielkim błedem, bo o wiele lepiej sprawdzał się w tamtejszej lidze, ktorej 'klimat' tez chyba mu bardziej odpowiadał, ale nadal jest w moich oczach swietnym graczem.
A najbardziej lubie w nim to jakie ma podejście do tego co robi, gra do końca, walczy o piłkę z taką zaciekłością i pasją, że udziela sie ona nawet widzom, siedzacym przed ekranem tv.
Przyznaje od razu, ze poczatkowo wróciłam na niego uwagę głównie z powodu jego wyglądu :-P Ale wtedy byłam jeszcze mloda i głupia xD i nie interesowałam sie piłką. Ale w sumie coś w tym jest. To własnie dzieki niemu zaczęłam 'zgłębiać' się w ten sport.
No co tu dużo mówić: jest dla mnie ideałem i piłkarza, i mężczyzny :mrgreen:
Morgoth
Nosferatu

Re: Ulubiony sportowiec

Post autor: Morgoth »

Czyli rozumiem że wolisz murzynów? xD
Ciężko jest mi wybrać mojego ulubionego sportowca... najbardziej znienawidzonego, to by mi przyszło bez trudu ( Ronaldoooooo xD). Ale tutaj sprawa jest nieco bardziej zagmatwana naprawdę nikt nie przychodzi mi do głowy... mam wrażenie... że nawet takowego nie posiadam... może innym razem sobie przypomnę :P
Za to mogę powiedzieć bez wątpienia który sportowiec zrobił na mnie największe wrażenie. Był to oczywiście niepowtarzalny Michael Phelps. Jego postawa na ostatniej olimpiadzie... to było niesamowite... brał udział chyba w 8 konkurencjach, wszędzie zdobył złoto, a w 7 z nich pobił rekordy świata... tą osobę można śmiało nazwać sportowcem XXI wieku (nie sądzę żeby ukazał nam się jeszcze inny fenomen... chyba że wezmę się za sport xD)
Awatar użytkownika
B...
Indiana Jones

Morgoth pisze:Czyli rozumiem że wolisz murzynów? xD
Thierry to Mulat Ty mały ignorancie :-D
wolę Jego :-P
Morgoth pisze:Ronaldoooooo xD
ale ze niby ktorego? Ronaldo Ronaldo? xD czy Ronaldo lalusia-gejka'' ( Cristiano)?
Bo jesli tego drugiego to podzielam opinie, jesli chodzi o pierwszego to szanuję za dawne osiągnięcia, mimo, ze zdziadział niemożliwie.
Morgoth
Nosferatu

ajj rzeczywiście mulat xD nie przyglądałem mu się zbyt intensywnie :D
Oczywiście chodzi mi o tą kalekę życiową Christiano... ja nie trawię widoku tego gościa... on jest straszny... może i potrafii czarować na boisku... ale robi to na dwa sposoby... 1. piłka skacze mu tylko od nogi do nogi, a po tym do bramki^^, ale 2. coś mu w polu karnym nie wyszło... to się wywraca... i karnego się chce... takich sportowców nie trawię... bez honoru... najważniejsze zwycięstwo, nawet kosztem sprawiedliwości... i później jest sytuacja jak w meczu Polska - Austria...
Za to Ronaldo Ronaldo... nie mam pojęcia co się z nim działo po tym jak przestał grać (choć słyszałem że przytył porządnie :D) ale z twojej wypowiedzi wnioskuję że zrobił coś okropnego :?:
Awatar użytkownika
B...
Indiana Jones

Morgoth pisze:ale z twojej wypowiedzi wnioskuję że zrobił coś okropnego :?:
hehe no nic takiego okropnego, samo oglądanie go na boisku w takim stanie i w takiej formie jaką ostatnio kiedys tam^^ prezentowal w porównaniu do jego najlepszych czasow było dosc przykre. Ale mimo, ze przytyl, ze zamiast trenowania zabawial sie z dziewczynami na swych jachtach xD szanuje go za to, ze kiedys był naprawde niezly :-)
a Christiano to kretyn. Niestety innego okreslenia znalezc nie potrafie. I swymi umiejetnosciami tez mnie nie zachwyca. To, ze ma technikę dobrze opracowaną o niczym nie swiadczy. Gra baaaardzo egoistycznie, za kazdym razem mam wrazenie, ze za wszelka cene chce sie pokazac, a jego 'rajdy' do bramki zwykle oznaczaja zmarnowanie szansy na gola, gdyby byl on rezultatem dobrego rozegrania. Jest pomocnikiem i powinnien umieć MYŚLEć a patrząc na jego wyczyny czasem mam wrazenie, że nawet tego nie potrafi. Wzorem dla niego powinnien byc Zidane. Wiem, całkiem inny "profil" zawodnika, ale umial polaczyc swą doskonała technikę gry z skutecznym rozegraniem przynajmniej.
Jesli chodzi o osobe Ronaldo poza boiskiem i ten cały jego styl to zal... :573:
Nie wiem czy wiecie, ale po raz 2 został on uznany za idealnego mężczyznę w jakimś gejowskim magazynie :lol:
Morgoth
Nosferatu

Nie wiem czy wiecie, ale po raz 2 został on uznany za idealnego mężczyznę w jakimś gejowskim magazynie :lol:
:512: :509: :rofl: :!: nie da sięęęęę xD
Zgadzam się z twierdzeniem Zidana xD(brzmi lepiej niż twierdzenie Pitagorasa xD)
Jego gra to bajka. Gdy był kiedyś w tym Juventusie... to były czasy. Wtedy jeszcze oglądałem ten sport z wielkim zaciekawieniem. Śledziłem każdy dobry mecz. Niestety, obawiam się że nadchodzi era gejków (no ja pierożę, ten Ronaldo xD) na boiskach. Gra panienek, dla publiczności, a nie dla przyjemności z gry i zwycięstwa. Wszystko żeby zabłysnąć i pojawić się w nowym wydaniu Bravo Sport (nie czytam tego! xD)
Nadare
Nosferatu

Post autor: Nadare »

Moim ulubionym sportowcem jest wrestler Triple H :D :D :D

Obrazek

haha nie no oczywiście żartuję :D nie mam ulubionego sportowca :) dałam triple h bo jest zabawny, ma śmieszne powiedzenia przed wejściem na ring i w ogóle jest śmieszny :) lubimy z kumpelą go oglądać w akcji :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sport”