Martin Christopher Keamy
Do czego CSI użyło Sayida? Co osiągnęło ?
Było to związane z przyjacielem szkolnym Sayida
Może powiem inaczej : Czego chciało od niego CSI?
Sayid zrobił to od niego chcieli tylko i wyłącznie ze względu na jedną rzecz: powiedzieli że powiedzą mu gdzie przebywa Nadia, a jeżeli nie zrobi tego co trzeba to nigdy więcej jej nie zobaczy.
Po wykonaniu zadania udał się w podróż... Z Sydney do Los Angeles^^
Dali mu propozycję zinfiltrowania islamskiej grupy terrorystycznej w Australii, w zamian za informacje o Nadii. Sayid ma za zadanie skłonić wahającego się przyjaciela do podjęcia wraz z nim zadania, polegającego na samobójczym ataku.
[ Komentarz dodany przez: Morgoth: 2008-11-22, 23:01 ] Akurat w tym temacie zastoju nie ma zagadkę zadano dzisiaj o 16 (czyli pięc godzin temu, wejdź na temat z zagadkami dotyczącymi odcinków, jeżeli nie znasz odpowiedzi, to możesz zadać następną zagadkę w tamtym temacie
Morgoth ano siły wyższe, nie miałam neta potem brak czasu i tak jakoś wyszło ale cieszę się, że wróciłam Brakowało mi tego forum
A więc: Kate próbowała wyciągnąć od Sawyera leki dla Shannon. Odwołuje się do jego uczuć i przypomina mu jak czytał jakiś list a potem ostrożnie go składał, więc na pewno ten świstek papieru wiele dla niego znaczył. Moje pytanie brzmi: O czym był ten list?
to był list od James'a "Sawyer'a" Forda do "pana Sawyera". Nasz rozbity James pisał w nim o tym jak Sawyer oszukał jego rodzinę i przyczynił się do śmierci jego rodziców. Mówi że odnajdzie kiedyś tego oszusta i da mu ten list. Była wzmianka, że uprawiał on seks z mamą James'a, tata się zdenerwował i zabił matkę i siebie.
Kto na Wyspie był dla Walta "ojcem chrzestnym" ? Co prawda nie było takiego określenia ale myślę że można się domyślić^^ w razie czego mogę dopisać podpowiedzi
Pytanie dotyczy sezonu trzeciego. Niektórzy rozbitkowie zostali porwani przez Innych. Jednym z nich jest Jack. Co takiego widzi przechodząc obok pokoju z ekranami?