Mam nadzieje, ze to nie zadne moje urojenie i ona faktycznie tam byla w tej klatce
Zagadki
Re: Zagadki
Tyaaaa chodzilo mi o papuge 
Mam nadzieje, ze to nie zadne moje urojenie i ona faktycznie tam byla w tej klatce
:D
Mozliwe , ze byla tam gdzies papuga nie zwrocilem wiekszej uwagi na to 
A wiec zadaje : Co stracil Montana (czy jak sie tam pisze ;d- bylo to jeden z ludzi Rousseau) według Rousseau przy czarnej skale
?
A wiec zadaje : Co stracil Montana (czy jak sie tam pisze ;d- bylo to jeden z ludzi Rousseau) według Rousseau przy czarnej skale
Chyba zmysly,swiadomosc cos w tym stylu ? I potem Rossue zabila go..
Nie
podpowiedz: była to część ciała 
Nie chyba tylko napewno
zadajesz
Jak sie nie myle to wisiala na drzewie albo takim chruscie ciezko mu to nazwac
Co sie stalo z wozkiem inwalidzkim Locke ?
Locke spalił wózek wraz z resztkami samolotu 
dlaczego spalono wrak samolotu i kto z przedniej części w tym nie uczestniczył?
dlaczego spalono wrak samolotu i kto z przedniej części w tym nie uczestniczył?
Spalono wrak aby dziki nie przychodzily do obozu a nie uczestniczyl niewiem moze Rose albo Charlie ? Nie pamietam
dobrze, chodziło o Rose, która czekała na plaży na swego męża
Dodano 21.06.2008
pięć dni minęło...(O.O)
A więc Jin poszedł dostarczyć wiadomość do klienta pana Paika (gość od jakiejś fabryki) i powiedział mu że pan Paik jest niezadowolony. Zrobił to "łagodnie". Co ten koleś od fabryki dał Jinowi?
Dodano 21.06.2008
pięć dni minęło...(O.O)
A więc Jin poszedł dostarczyć wiadomość do klienta pana Paika (gość od jakiejś fabryki) i powiedział mu że pan Paik jest niezadowolony. Zrobił to "łagodnie". Co ten koleś od fabryki dał Jinowi?
Dał mu psa.
Co po rozbiciu samolotu Jack kazał znaleźć Boonowi aby uratować Rose?
Co po rozbiciu samolotu Jack kazał znaleźć Boonowi aby uratować Rose?
co planował zrobić Jack z Boonem po tym jak spadł z urwiska przy ekspansji samolotu przemytnikow?
Planował odciąć mu nogę jakimś włazem od samolotu.
Dlaczego nie obciął mu tej nogi
?
Dlaczego nie obciął mu tej nogi
Nie dostał zgody od... nie jestem pewny, Boona albo Shannon
A nie dlatego, że Sun mu powiedziała, że i tak nie da sie uratować Boona, bo ma wylew wewnętrzny? (Shannon sie dowiedziała później.)
Morgoth dobrze , Boone mu powiedział ,że niechce aby to zrobił bo wiedział,że i tak umrze.Zadajesz.
prawe, jak dobrze pamiętam.
W którym roku Desmond służył w wojsku ? ( lecąc samolotem przez burzę przeniósł się do tego roku )
W którym roku Desmond służył w wojsku ? ( lecąc samolotem przez burzę przeniósł się do tego roku )
1996?
Tysięczny post xD
Tysięczny post xD
Ostatnio zmieniony 2008-07-23, 16:21 przez Morgoth, łącznie zmieniany 1 raz.
1996, te wydarzenia dzieliło 8 lat
po jaką rzecz Libby poszła do bunkra, kiedy została postrzelona przez Michael'a?
po jaką rzecz Libby poszła do bunkra, kiedy została postrzelona przez Michael'a?