Ta ostatnia praca (sygna) jest zdecydowanie najlepsza, jakby nie patrzeć to oprócz bliźniaczego ava to jedyna naprawde dobra praca
Mam szczerą nadzieję że będziesz robił i pokazywał nam więcej swoich prac
wiem, oglądam obecnie jedno anime, ale... zawsze na wszystkioe animowane filmy mowie "bajka" koniecznie z "xxx"
Rafaqio a może częściej nad coś pokazuj^^ i rób jakieś cuda, masz talent"a" i się nim nie dzielisz prawie daj nam coś co będziemy mogli podziwiać
Bardzo mi sie podoba ta z Songo
Jest naprawde super, moze dlatego ze jestem fanem BD mi się tak podoba ale naprawde jest rewelacyjna.
Ja kiedys zrobiłem fajna Bubu...
Czekam na dalsze prace
ogólnie dobrze... ale w pierwszym strasznie kolory po oczach dają, w ostatniej mniej i jest bardzo dobra, za to avatar ... prawie jak zdjęcie... ale każdy wie że prawie robi dużą różnicę
Co do posta: nie używaj kolorów, zwłaszcza czerwonego który jest zastrzeżony przez Dusqmada
Co do prac: Efekty na nich są dobre ale nie powiem że praca jest dobra, niedobrze mi się robi jak widzę postać która widnieje na sygnie, nie ważne czy to w internecie czy w TV Bardziej mi się podoba pierwszy komplet, druga praca, dobre kolory, ciekawe efekty... ale ten Ronaldo ... xD