Zagadki
Re: Zagadki
Ojciec Jacka - Christian Sheppard
- Dlaczego w 1 sezonie Sayid odszedł od rozbitków w głąb wyspy?
Edit: głównie za to, że go torturował, ale powiedział dla Kate, że tez ktoś musi obejść wyspę i narysować mapę. Zadajesz.
- Dlaczego w 1 sezonie Sayid odszedł od rozbitków w głąb wyspy?
Edit: głównie za to, że go torturował, ale powiedział dla Kate, że tez ktoś musi obejść wyspę i narysować mapę. Zadajesz.
Ostatnio zmieniony 2008-06-10, 18:18 przez Rafaqio, łącznie zmieniany 1 raz.
Edit: Do czego prowadziło "coś" na plaży
W finale ... sezonu tam toczyła się akcja
Chodzi o kabel położony na wyspie, który przebiegał przez plażę i do podwodnej stacji zagłuszającej?
Jeżeli dobrze to moje pytanie:
Dokąd Ben zaprowadził Sawyera w niewoli?
Jeżeli dobrze to moje pytanie:
Dokąd Ben zaprowadził Sawyera w niewoli?
Na skraj wyspy "Hydra" by mu pokazać, że nie ma sensu uciekać, gdyż są na innej wyspie i powiedział mu, że ten rozrusznik to falsa.
Zapewne dobrze więc jadę dalej.
- Co Locke stracił po Implozji bunkru "Łabędź" ?
Zapewne dobrze więc jadę dalej.
- Co Locke stracił po Implozji bunkru "Łabędź" ?
cn... eee chodzi o głos zapewne 
jak nazywało się pomieszczenie w ktorym Locke miał wizje (3x03)
Rafaqio dobrze
jak nazywało się pomieszczenie w ktorym Locke miał wizje (3x03)
Rafaqio dobrze
Ostatnio zmieniony 2008-06-11, 08:29 przez Morgoth, łącznie zmieniany 3 razy.
szałas potu?
edytuj czy dobrze.
edytuj czy dobrze.
edycja ma jeden wielki minus, po edycji nie wyświetla się że jest nowa wiadomość w temacie... jak widać źle to skutkuje^^
oczywiście dobrze
oczywiście dobrze
sorry zapomniałem
:P
- Co na koniec medytacji w namiocie Locke widzi... Podpowiedź... To go wystrasza.
- Co na koniec medytacji w namiocie Locke widzi... Podpowiedź... To go wystrasza.
z ogniska wyskoczył niedźwiedź polarny 
Kim był Ben w wizji Locke'a?
Kim był Ben w wizji Locke'a?
Ben byl straznikiem , tym co sprawdza czy nie sie nie wnosi metalowych przedmiotow na samolot xD
Skoro jestesmy w temacie wizji Lock'a to ...
Kim byl Hurley w wizji Lock'a
?
-No wiesz kiedy napisalem odpowiedz Rafaqio jeszcze nie mial pozniej zeedytowalem posta zeby dac pytanie i po tym dopiero napisal ale na poprzednie pytanie ktore ja juz odpowiedzialem
Btw. Morgoth dobrze zadajesz dalej
Skoro jestesmy w temacie wizji Lock'a to ...
Kim byl Hurley w wizji Lock'a
-No wiesz kiedy napisalem odpowiedz Rafaqio jeszcze nie mial pozniej zeedytowalem posta zeby dac pytanie i po tym dopiero napisal ale na poprzednie pytanie ktore ja juz odpowiedzialem
Btw. Morgoth dobrze zadajesz dalej
Ostatnio zmieniony 2008-06-11, 18:59 przez Menvalor, łącznie zmieniany 6 razy.
Ten no jak on xD Co pracuje na Lostnisku i sprawdza ludzi z taką pałeczką. xD
kurde... xD wiem że on się niby rzuca w oczy ale jakoś mi się nie zapamiętał... xD
chyba coś za jakimś stanowiskiem siedział... jakieś sprawdzanie biletów albo coś
Gdy dochodzi do takich sytuacji jak teraz, czyli dwie osoby odpowiadają, obie poprawnie i w podobnym czasie, to nie trudzcie się w edytowanie, każdy powinien zrozumieć
chyba że jeszcze nikt nic nie napisał po zdublowanej odpowiedzi to wtedy jak najszybciej kasacja xD do niszczarki z postem 
[ Dodano: 2008-06-11, 20:09 ]
jak wyżej pisałem proponuję zaniechać potwierdzania odpowiedzi poprzez edycje... nie oskarżą nas raczej o nabijanie bo nic nie daje liczba postów, a do tematu gdzie nie wyświetla nowych postów rzadko się zagląda
po co rozbitkowie szli do kokpitu samolotu w 1x01 ?
chyba coś za jakimś stanowiskiem siedział... jakieś sprawdzanie biletów albo coś
Gdy dochodzi do takich sytuacji jak teraz, czyli dwie osoby odpowiadają, obie poprawnie i w podobnym czasie, to nie trudzcie się w edytowanie, każdy powinien zrozumieć
[ Dodano: 2008-06-11, 20:09 ]
jak wyżej pisałem proponuję zaniechać potwierdzania odpowiedzi poprzez edycje... nie oskarżą nas raczej o nabijanie bo nic nie daje liczba postów, a do tematu gdzie nie wyświetla nowych postów rzadko się zagląda
po co rozbitkowie szli do kokpitu samolotu w 1x01 ?
Ok, jak uznajesz to:
Co mówi Walt pokazujący się Shannon w dżungli??
Co mówi Walt pokazujący się Shannon w dżungli??
Nic nie mówi, pokazuje palcem żeby być cicho...
Jeżeli dobrze:
Co musiał zrobić Locke przed wejściem do Jackoba?
Jeżeli dobrze:
Co musiał zrobić Locke przed wejściem do Jackoba?
w dżungli nic nie mówił, w namiocie powiedział natomiast żeby nie wciskali klawisza
"W tym samym czasie Shannon i Sayid szukają Vincenta, który pobiegł w głąb dżungli. Rozdzielają się, chcąc go osaczyć, jednak kiedy Shannon zostaje sama, słyszy szepty dochodzące z lasu. Nagle pojawia się Walt mówiący wspak „nie wciskajcie przycisku”. Kiedy Sayid wraca, po Walcie nie ma ani śladu."
cytat z lostpedii.org
Morgoth, dajesz
cytat z lostpedii.org
Morgoth, dajesz
Jaka była najdziwniejsza cecha wyglądu Walta w "wizjach" Shannon? (nie chodzi mi oto że był czarny xD)
Czy chodzi o to, że lała się z nicho woda, jakby był pod gęstym prysznicem?? 
Ile kasy chciał Brian od Boone`a za zostawienie Shannon w spokoju??
[ Dodano: 2008-06-12, 20:41 ]
może byc mniej więcej, jak nie pamiętacie dokładnej sumy
[ Dodano: 2008-06-12, 20:41 ]
może byc mniej więcej, jak nie pamiętacie dokładnej sumy
Powiedzial ,ze jego milosc jest warta nie mniej niz 50 tys. 
Jak mial na imie brat Charliego?
Jak mial na imie brat Charliego?