Co sie stanie z Jinem?

Nasze teorie dotyczące wydarzeń mających miejsce na wyspie.
Menvalor
Tyler Durden

Co sie stanie z Jinem?

Post autor: Menvalor »

Widzialem , ze sie robil maly offtop w temacie o Michealu wiec zrobilem ten specjalnie dla Jin'a :mrgreen:

Jak sadzicie sa sie stalo z Jin'em po wybuchu przezyl , nie przezyl dajcie tu swoje pomysly :-D

Bede pierwszy i sadze ze mogl przezyc wybuch...nie wiem jak ,no ale moze np.Faraday go znalazl ta motorowka gdzies rannego (lub nie :shock: )i go odratowal xD takie moje male domysly , osobiscie chcialbym zeby nie usmiercili tego bohatera poniewaz go lubie (jak wiekszosc bohaterow xD).
Ostatnio zmieniony 2008-06-26, 15:29 przez Menvalor, łącznie zmieniany 1 raz.
Morgoth
Nosferatu

Re: Co sie stanie z Jinem?

Post autor: Morgoth »

Też go lubiłem ale niestety nie przepadam za nieboszczykami^^ nie widzę nawet cienia szans na zobaczenie go żywego w czasie teraźniejszym, ale co do Faraday'a... co z nim, jak go uśmiercili to już mają ze mną do czynienia xD
Rafaqio
Indiana Jones

Post autor: Rafaqio »

Moim skromnym zdaniem uważam, że ktoś z frachtowca ocaleje i wydaje mi się, że może to być Jin, ponieważ gdy O6 (Oceanic six ) wróci na wyspę to Sun odnajdzie swego małżonka i happy end xD

Co do sypmatii to lubię kolesia od początku serialu i nie widzę podstaw bym go miał znienawidzić czy tez sprawić by był mi obojętny. Świetnie się bije, uczy się angielskiego co mu to fajnie wychodzi, śmieje się ( xD ). Jak najbardziej postać na +
martaput06
Forrest Gump

Post autor: martaput06 »

Myślę że umarł i koniec :(......no bo pomyślcie w każdym sezonie wieeeeeeele osób umier np. w 1 pilot i boone w 2 te dwie babki co je michael zabił no i siostra boona...itd a w tym..to coś mało trupów :) ale i tak mogli by już nikogo więcej nie zabijać nie ???
Menvalor
Tyler Durden

martaput06 pisze:Myślę że umarł i koniec :(......no bo pomyślcie w każdym sezonie wieeeeeeele osób umier np. w 1 pilot i boone w 2 te dwie babki co je michael zabił no i siostra boona...itd a w tym..to coś mało trupów :) ale i tak mogli by już nikogo więcej nie zabijać nie ???
Mało trupów? Hmm , prawie cala zaloga frachtowca , Majkel ,Carl,Russo,Alex...pozatym nie wiadomo co z Claire i Jinem i ty mowisz ze malo trupow hehe.No mogli by juz nie zabijac :-P
Ostatnio zmieniony 2008-06-02, 18:04 przez Menvalor, łącznie zmieniany 1 raz.
Rafaqio
Indiana Jones

Menvalor pisze:
martaput06 pisze:Myślę że umarł i koniec :(......no bo pomyślcie w każdym sezonie wieeeeeeele osób umier np. w 1 pilot i boone w 2 te dwie babki co je michael zabił no i siostra boona...itd a w tym..to coś mało trupów :) ale i tak mogli by już nikogo więcej nie zabijać nie ???
Mało trupów? Hmm , prawie cala zaloga frachtowca , Majkel ,Carl,Russo,Alex...pozatym nie wiadomo co z Calire i Jinem i ty mowisz ze malo trupow hehe.No mogli by juz nie zabijac :-P

No wiesz koleżanka żyje dalej światem 1 sezonu serialu :lol:
Jak dla mnie to już wystarczająco osób zginęło i chciałbym żeby Jin ocalał.
Adamox11
Agent Smith

Post autor: Adamox11 »

Ja tez Jina lubilem i fajnie gdyby ocalal...
Najlepiej jak Sawyer uczyl go Angielskiego,,,
SIedzieli przy piwku a Sawyer mu teksty jakie trzeba gadac laskom xD
baxell
Indiana Jones

Post autor: baxell »

martaput06 pisze:w 2 te dwie babki co je michael zabił
Ana Lucia i Libby ;-)
martaput06 pisze:iostra boona
Shannon
Morgoth pisze:co do Faraday'a... co z nim, jak go uśmiercili to już mają ze mną do czynienia xD
I nie dokończenie wątku z Charlotte :mrgreen:
-
Wracając do tematu to Jin by nie przeżył wybuchu. :-?
Mimo wszystko 250 kg C4 to jednak dużo i wątpie żęby ktoś przeżył
Morgoth
Nosferatu

baxell pisze:Mimo wszystko 250 kg C4 to jednak dużo i wątpie żęby ktoś przeżył
tam było bodajże 22 kg C4 chyba że błąd kolesia który robił napisy^^
Także lubiłem Jina (od 3 sezonu) ale raczej się z nim musimy pożegnać... szkoda że się Frankowi nie chciało na niego poczekać pół minuty, by jeszcze przed wybuchem zdążyli...
baxell
Indiana Jones

Morgoth pisze:chyba że błąd kolesia który robił napisy^^
IMO ( Moim zdaniem ) to nie wyglądało na 22 kg :mrgreen:
Morgoth pisze:tam było bodajże 22 kg C4
ja miałem 250 i właśnie tyle "na oko" tam było. ;-)
Morgoth pisze:nie chciało na niego poczekać pół minuty, by jeszcze przed wybuchem zdążyli...
Te pół minuty mogło by być "zgubne" helikopter mógł by zostać trafiony jakimś odłamkiem czy czymś i wtedy - :-?
Rafaqio
Indiana Jones

baxell pisze:Morgoth napisał/a:
nie chciało na niego poczekać pół minuty, by jeszcze przed wybuchem zdążyli...

Te pół minuty mogło by być "zgubne" helikopter mógł by zostać trafiony jakimś odłamkiem czy czymś i wtedy - :-?

To nic nie zmieniło, gdyż skończyło im się paliwo i daleko nie odlecieli musieli wskakiwać na skokochron...
Morgoth
Nosferatu

Racja, chyba ze ten odłamek by im walnął w prawie pusty bak, wtedy by było gorzej...
no mi to tez raczej na ponad 200 kg wyglądało^^
nie będę docierał co to skokochron xD (chodź zapewne miałeś na myśli spadochron którego też nie widziałem :D więc może po prostu ponton^^)
Rafaqio
Indiana Jones

Morgoth pisze:nie będę docierał co to skokochron xD (chodź zapewne miałeś na myśli spadochron którego też nie widziałem :D więc może po prostu ponton^^)
Jest to ulepszona wersja pontonu ;) Widziałeś przecież w Lost to Ci nie muszę tłumaczyć. Poza tym tak miałem w napisach.
baxell
Indiana Jones

Rafaqio pisze:
baxell pisze:Morgoth napisał/a:
nie chciało na niego poczekać pół minuty, by jeszcze przed wybuchem zdążyli...

To nic nie zmieniło, gdyż skończyło im się paliwo i daleko nie odlecieli musieli wskakiwać na skokochron...
Tylko, wtedy coś by się mogło stać O6 + Frank i Des :)
-
tam było bodajże 22 kg
Gdyby to było 22 kg to Jin by przeżył (prawdopodobnie) :mrgreen:
Menvalor
Tyler Durden

No tak mogloby im sie cos stac , ale ten caly Frank mogl poczekac te 10 sekund ...Jin zara wybiegl na poklad jak oni akorat zaczeli startowac :-/
martaput06
Forrest Gump

Post autor: martaput06 »

Rafaqio pisze:
Menvalor pisze:
Mało trupów? Hmm , prawie cala zaloga frachtowca , Majkel ,Carl,Russo,Alex...pozatym nie wiadomo co z Calire i Jinem i ty mowisz ze malo trupow hehe.No mogli by juz nie zabijac :-P

No wiesz koleżanka żyje dalej światem 1 sezonu serialu :lol:
Jak dla mnie to już wystarczająco osób zginęło i chciałbym żeby Jin ocalał.
JA poproctu mówię o głównych bohaterach :) no bo w tym sezonie to tylko russo i Michael...bo z calire to nic nie wiadomo
artemis
Mad Max

Post autor: artemis »

mnie troche dziwi to wszystko, bo z tego co pamiętam, to trup lekarza ze statku dopłynął do wyspy zanim został zabity... a helikopterem zmienili kurs przeciez(bo nie lecieli tym, którym daniel im kazał), wiec moze sie okazać, że oceanic 6 doleciało na statek w jakimś innym czasie, albo coś...

Pozatym to coś, co wystrzelili ze statku do daniela w którymś tam odcinku doleciało z opóźnieniem...

Pozatym dość długo tym helikopterem odlatywali, a jin głupi nie jest, moze uciekł do wody z nie wiem, kamizelką ratunkową czy coś...
Menvalor
Tyler Durden

artemis pisze:mnie troche dziwi to wszystko, bo z tego co pamiętam, to trup lekarza ze statku dopłynął do wyspy zanim został zabity... a helikopterem zmienili kurs przeciez(bo nie lecieli tym, którym daniel im kazał), wiec moze sie okazać, że oceanic 6 doleciało na statek w jakimś innym czasie, albo coś...

Pozatym to coś, co wystrzelili ze statku do daniela w którymś tam odcinku doleciało z opóźnieniem...

Pozatym dość długo tym helikopterem odlatywali, a jin głupi nie jest, moze uciekł do wody z nie wiem, kamizelką ratunkową czy coś...
Dobra , nie zmieniajmy tematu (dyskutujemy tu o tym czy Jin jest martyw czy tez nie :mrgreen: ).Co do wypowiedzi kolegi , tez sadze jak juz wczesniej napisalem ,ze Jin przezyl (mam taka nadzieje).
Nosek ;o)
Tyler Durden

Post autor: Nosek ;o) »

Hmmmm normalny człowiek by tego nie przeżył, chyba, że jakiś zbudowany ze stali :D
A jak to w LOSTach była - wszystko się może zdarzyc i pewnie i Jin i Michael (który przeca jest nieśmiertelny :D) przeżyją :)
Adamox11
Agent Smith

Post autor: Adamox11 »

Michael juz wykonal swoje zadanie i raczej nie przezyl...
I tak samo Jin on tez nie przezyl chociaz mam nadzieje ze moze sie zdarzyc ze obudzi sie na przegu wyspy :P
Menvalor
Tyler Durden

To ,ze Micheal jest "Dead" to juz potwierdzone nawet... gdzies przeczytalem ,ze aktor grajacy ta wlasnie postac wykluca sie i oskarzyl o rasizm tworcow lost'a ,ze usmiercili jego postac poniewaz byla czarnoskora i historia ojca z synem mogla byc za malo fascynujaca czy cos takiego (ehhh sam zaczalem znowu offtop).Wracajac do tematu Jin'a w lost wszystko mozliwe jest wiec licze ,ze jakims cudem nie zginal w wybuchu.
Ostatnio zmieniony 2008-06-26, 15:33 przez Menvalor, łącznie zmieniany 2 razy.
Nosek ;o)
Tyler Durden

Ale ciekawi mnie motyw grobu.
Hugo specjalnie do Koreii, do Sun pojechał, żeby odwiedzic grób Jina, ona cała zrozpaczona...
Ale nadzieja jest, w końcu on był w tym miejscu do lądowania, do wody miał najbliżej, więc jakimś cudem może ocalał...
Rafaqio
Indiana Jones

Nosek ;o) pisze:Ale ciekawi mnie motyw grobu.
Hugo specjalnie do Koreii, do Sun pojechał, żeby odwiedzic grób Jina, ona cała zrozpaczona...
Ale nadzieja jest, w końcu on był w tym miejscu do lądowania, do wody miał najbliżej, więc jakimś cudem może ocalał...
Nie ukrywam chciałbym, żeby przeżył, żeby tak wyspa jakoś go uzdrowiła, no ale to nic nie zmienia nawet jak przeżyje to zaraz umrze bo nie ma gdzie popłynąć, bo wyspy już nie ma. Chyba, że jakoś... Wszedł szybko do stacji gdzie umarł Chrliae i razem z Charlim się przeniósł, ale to tylko gdybanie.
Nosek ;o)
Tyler Durden

Rafaqio pisze:razem z Charlim się przeniósł
wiem, że mogę się czepiac, ale niby jak i gdzie Charlie się przeniósł?? :P :D
Morgoth
Nosferatu

skoro Wyspa się przeniosła to i Zwierciadło a w Zwierciadle mieszka Charlie :D więc skoro Zwierciadło się przeniosło to i Charlie też ^^

Jin nie może żyć, miął szansę przeżyć wybuch ale jak napisano powyżej... co dalej?
ODPOWIEDZ