Jak sadzicie sa sie stalo z Jin'em po wybuchu przezyl , nie przezyl dajcie tu swoje pomysly
Bede pierwszy i sadze ze mogl przezyc wybuch...nie wiem jak ,no ale moze np.Faraday go znalazl ta motorowka gdzies rannego (lub nie
Mało trupów? Hmm , prawie cala zaloga frachtowca , Majkel ,Carl,Russo,Alex...pozatym nie wiadomo co z Claire i Jinem i ty mowisz ze malo trupow hehe.No mogli by juz nie zabijacmartaput06 pisze:Myślę że umarł i koniec......no bo pomyślcie w każdym sezonie wieeeeeeele osób umier np. w 1 pilot i boone w 2 te dwie babki co je michael zabił no i siostra boona...itd a w tym..to coś mało trupów
ale i tak mogli by już nikogo więcej nie zabijać nie ???
Menvalor pisze:Mało trupów? Hmm , prawie cala zaloga frachtowca , Majkel ,Carl,Russo,Alex...pozatym nie wiadomo co z Calire i Jinem i ty mowisz ze malo trupow hehe.No mogli by juz nie zabijacmartaput06 pisze:Myślę że umarł i koniec......no bo pomyślcie w każdym sezonie wieeeeeeele osób umier np. w 1 pilot i boone w 2 te dwie babki co je michael zabił no i siostra boona...itd a w tym..to coś mało trupów
Ana Lucia i Libby ;-)martaput06 pisze:w 2 te dwie babki co je michael zabił
Shannonmartaput06 pisze:iostra boona
I nie dokończenie wątku z CharlotteMorgoth pisze:co do Faraday'a... co z nim, jak go uśmiercili to już mają ze mną do czynienia xD
tam było bodajże 22 kg C4 chyba że błąd kolesia który robił napisy^^baxell pisze:Mimo wszystko 250 kg C4 to jednak dużo i wątpie żęby ktoś przeżył
IMO ( Moim zdaniem ) to nie wyglądało na 22 kgMorgoth pisze:chyba że błąd kolesia który robił napisy^^
ja miałem 250 i właśnie tyle "na oko" tam było. ;-)Morgoth pisze:tam było bodajże 22 kg C4
Te pół minuty mogło by być "zgubne" helikopter mógł by zostać trafiony jakimś odłamkiem czy czymś i wtedy - :-?Morgoth pisze:nie chciało na niego poczekać pół minuty, by jeszcze przed wybuchem zdążyli...
baxell pisze:Morgoth napisał/a:
nie chciało na niego poczekać pół minuty, by jeszcze przed wybuchem zdążyli...
Te pół minuty mogło by być "zgubne" helikopter mógł by zostać trafiony jakimś odłamkiem czy czymś i wtedy - :-?
Jest to ulepszona wersja pontonuMorgoth pisze:nie będę docierał co to skokochron xD (chodź zapewne miałeś na myśli spadochron którego też nie widziałemwięc może po prostu ponton^^)
Tylko, wtedy coś by się mogło stać O6 + Frank i DesRafaqio pisze:baxell pisze:Morgoth napisał/a:
nie chciało na niego poczekać pół minuty, by jeszcze przed wybuchem zdążyli...
Te pół minuty mogło by być "zgubne" helikopter mógł by zostać trafiony jakimś odłamkiem czy czymś i wtedy - :-?
To nic nie zmieniło, gdyż skończyło im się paliwo i daleko nie odlecieli musieli wskakiwać na skokochron...
Gdyby to było 22 kg to Jin by przeżył (prawdopodobnie)tam było bodajże 22 kg
JA poproctu mówię o głównych bohaterachRafaqio pisze:Menvalor pisze:Mało trupów? Hmm , prawie cala zaloga frachtowca , Majkel ,Carl,Russo,Alex...pozatym nie wiadomo co z Calire i Jinem i ty mowisz ze malo trupow hehe.No mogli by juz nie zabijacmartaput06 pisze:Myślę że umarł i koniec......no bo pomyślcie w każdym sezonie wieeeeeeele osób umier np. w 1 pilot i boone w 2 te dwie babki co je michael zabił no i siostra boona...itd a w tym..to coś mało trupów
No wiesz koleżanka żyje dalej światem 1 sezonu serialu![]()
Jak dla mnie to już wystarczająco osób zginęło i chciałbym żeby Jin ocalał.
Dobra , nie zmieniajmy tematu (dyskutujemy tu o tym czy Jin jest martyw czy tez nieartemis pisze:mnie troche dziwi to wszystko, bo z tego co pamiętam, to trup lekarza ze statku dopłynął do wyspy zanim został zabity... a helikopterem zmienili kurs przeciez(bo nie lecieli tym, którym daniel im kazał), wiec moze sie okazać, że oceanic 6 doleciało na statek w jakimś innym czasie, albo coś...
Pozatym to coś, co wystrzelili ze statku do daniela w którymś tam odcinku doleciało z opóźnieniem...
Pozatym dość długo tym helikopterem odlatywali, a jin głupi nie jest, moze uciekł do wody z nie wiem, kamizelką ratunkową czy coś...
Nie ukrywam chciałbym, żeby przeżył, żeby tak wyspa jakoś go uzdrowiła, no ale to nic nie zmienia nawet jak przeżyje to zaraz umrze bo nie ma gdzie popłynąć, bo wyspy już nie ma. Chyba, że jakoś... Wszedł szybko do stacji gdzie umarł Chrliae i razem z Charlim się przeniósł, ale to tylko gdybanie.Nosek ;o) pisze:Ale ciekawi mnie motyw grobu.
Hugo specjalnie do Koreii, do Sun pojechał, żeby odwiedzic grób Jina, ona cała zrozpaczona...
Ale nadzieja jest, w końcu on był w tym miejscu do lądowania, do wody miał najbliżej, więc jakimś cudem może ocalał...
wiem, że mogę się czepiac, ale niby jak i gdzie Charlie się przeniósł??Rafaqio pisze:razem z Charlim się przeniósł