Zagadki
Re: Zagadki
Pewnie znowu sie pomyle ale to chyba bylo jak Lock go przywiazal gdzies tam on chcial sie uwolnic nagle jakies krzyki uslyszal uwolnil sie pobiegl tak i o to jego oczom ukazal sie obraz pieknej okaleczonej shannon xD
Doszlo do tego poniewaz Locke uderzyl Boon'a w glowe i wysmarowal mu ja jakims mazidlem.
Pozniej Boone myslal ze to byla Shannon ale tak na prawde byla to halucynacja wywolana tym mazidlem.Raczej o to chodzilo
Pozniej Boone myslal ze to byla Shannon ale tak na prawde byla to halucynacja wywolana tym mazidlem.Raczej o to chodzilo
Dlaczego Charlote postanowila zostac na wyspie 
-Po czesci , ale mi chodzi bardziej dokladnie...
-Po czesci , ale mi chodzi bardziej dokladnie...
Ostatnio zmieniony 2008-06-02, 18:09 przez Menvalor, łącznie zmieniany 1 raz.
Ze względu na to, że właśnie po to tam przybyła by zbadać ją?
Nie ona sie tam urodzila... bylo to w ktoryms odcinku 4 serii
szukała miejsca urodzenia. i myśli że to właśnie Wyspa. (chyba ;-) )
Serek odpowiedzial bardziej dokladnie wiec zadajesz 
gdzie zostaje zaprowadzona Kate po lunchu z Benem? ( początek 3 sezonu )
Do klatki na przeciwko klatki Sawyera
Kolega wyżej był szybszy ;-)
Rafaqio skoro jesteś nowy to z pewnością nie wracałeś do wcześniejszych pytań i o tym nie wiesz^^ zrobiliśmy sobie "zasadę": Jeżeli jesteś pewny swojej odpowiedzi - zadawaj następne pytanie
)
Żywne nabijanie postów, ale to nie moja sprawaKolega wyżej był szybszy ;-)
Na innych forach w Quizach też takie zasady panują więc spoko przystosuje sięMorgoth pisze:faqio skoro jesteś nowy to z pewnością nie wracałeś do wcześniejszych pytań i o tym nie wiesz^^ zrobiliśmy sobie "zasadę": Jeżeli jesteś pewny swojej odpowiedzi - zadawaj następne pytanie)
Co się staje, gdy Sawyer próbuje przechytrzyć Bena podczas gdy łapie go za rękę i klika w przycisk która po 3 razach razi prądem?
baxell - zgadza się zadajesz.
Ostatnio zmieniony 2008-06-02, 21:02 przez Rafaqio, łącznie zmieniany 1 raz.
Masz na mysli to, że nic się nie dzieje tzn. "przechytrzenie" mu nie wyszłoRafaqio pisze:Co się staje, gdy Sawyer próbuje przechytrzyć Bena podczas gdy łapie go za rękę i klika w przycisk która po 3 razach razi prądem?
Numery samochodu Kate z Flash'ów
Odpowiedziałeś przedemną, więc edytowałem posta, bo napisałem to samo co tyRafaqio pisze:Żywne nabijanie postów, ale to nie moja sprawa
Aha "panuje" tu jeszcze jedna zasada: zadajemy zagadki takie aby sprawdzić naszą pamięć spostrzegawczość i interpretację serialu a nie żeby sprawdzić kto ma wszystkie odcinki na kompie lub kto umie dobrze przeszukać internet więc proszę cię baxell, zadaj inne pytanie niż Numery samochodu Kate 
OkMorgoth pisze:zadaj inne pytanie niż Numery samochodu Kate
Co leciało w telewizji (jaki serial) w odcinku Ji Yeon, gdy Sun pakowała rzeczy do szpitala.
Taka może być
Rafaqio blisko, ale nie 
już 800-ny post w tym temacie^^ co za popularność 
Ben chciał na początku 3 sezonu zaprosić Jacka (więzionego) na spacer, mianowicie na pogrzeb.
Pytanie: Czyj to był pogrzeb i jakimi słowami (niedokładnie
) zareagował Jack na tą propozycję (spacer)
Ben chciał na początku 3 sezonu zaprosić Jacka (więzionego) na spacer, mianowicie na pogrzeb.
Pytanie: Czyj to był pogrzeb i jakimi słowami (niedokładnie
Ta zagadka wymaga włączenia odcinka ;-)Morgoth pisze:Aha "panuje" tu jeszcze jedna zasada: zadajemy zagadki takie aby sprawdzić naszą pamięć spostrzegawczość i interpretację serialu a nie żeby sprawdzić kto ma wszystkie odcinki na kompie lub kto umie dobrze przeszukać internet)
Pogrzeb Coleen Pickett
"...- Jeśli się nie zgodzę, zarzucisz mi na głowę worek i wywleczesz mnie stąd..."
-
Banalne: Podaj skład O6 (Oceanic Six)
nie wymagała^^ z pamięci ją zadałem znając odpowiedź^^ spodobał mi się ten text pewnie dlatego go zapamiętałem^^
skład: Kate Austen, Aaron Littleton(Austen), Sun Kwon, Hugo Reyes, Sayid Jarrah i Jack Sheppard
Podaj dwie osoby z frachtowca z którymi rozbitkowie (zaliczam Daniela
) komunikowali się poprzez krótkofalówkę
skład: Kate Austen, Aaron Littleton(Austen), Sun Kwon, Hugo Reyes, Sayid Jarrah i Jack Sheppard
Podaj dwie osoby z frachtowca z którymi rozbitkowie (zaliczam Daniela
Minkowski i Regina .
Chyba dobrze wiec zadaje.
Ile osob liczyl sklad komandosow Keamego(wliczajac w to jego tez
)?
Chyba dobrze wiec zadaje.
Ile osob liczyl sklad komandosow Keamego(wliczajac w to jego tez