Ja myślę że to ostatnie xD
Co stanie się z Michaelem?
Co stanie się z Michaelem?
Jak myślicie jak zareaguje kapitan Gold? Zabije Michaela, zwiąże i wsadzi do magazynu albo do oceanu (
) czy macie jakąś inną teorię na ten temat? A może powie: "Dobra robota MIchael"
Jak myślicie?
Re: Co stanie się z Michaelem?
Na pewno nie zabije bo Michaela nie da się zabić
Wyspa go potrzebuje.
Hmmm, ale niby do czego go potrzebuje?? No kto jak kto, ale Michael chyba nie potrafi jej przesunąc
:D
Ale skąd ta pewność
może Sayid będzie musiał poń wracać xD
-
jestemmaniek
- Forrest Gump
Michalel zostanie zabity
Tak mysle 
Myślę, że nie. Michael już próbował się zabić jednak przeżył gdy wjechał samochodem w jakiś budynek a gdy próbował strzelić sobie w głowę i naciskał spust to nic się nie działo mimo tego, że magazynek był pełny. Potem na statku jeden z załogi strzelał do niego ale też nic nie było pomimo pełnego magazynku. 
Bo Michael jest nieśmiertelny!!!!
Jest jak nasz tajemniczy Turek i zostanie na Wyspie, jako jeden z przywódców!!!!

Jest jak nasz tajemniczy Turek i zostanie na Wyspie, jako jeden z przywódców!!!!
nie no może aż tak go nie poniesie^^, ciężko go nazwać nieśmiertelnym, choć w pewnym znaczeniu tego słowa taki jest^^ potężną moc ma ta wyspa^^
Myślę że odgra on jeszcze jakąś naprawdę ważną rolę w tej serii... np jakoś pozbędzie się tego frachtowca... zatopi go^^
Myślę że odgra on jeszcze jakąś naprawdę ważną rolę w tej serii... np jakoś pozbędzie się tego frachtowca... zatopi go^^
myślę że każdy po trochu ma racji... ale też jest prawdą że Michael jest "nieśmiertelny" dopóki wyspa będzie go potrzebowała i będzie miał misje.
[center]UWAGA! SPOILER![/center]
Jak myślicie - czy ktoś przeżył wybuch tego frachtowca? Czy Michael naprawdę jest "nieśmiertelny" dziękli wyspie i jakimś cudem ujdzie z życiem?
Jak myślicie - czy ktoś przeżył wybuch tego frachtowca? Czy Michael naprawdę jest "nieśmiertelny" dziękli wyspie i jakimś cudem ujdzie z życiem?
Mysle ze po tym wybuchu Michael bedzie plyna w strone wyspy i na tknie sie na Faradaya z innymi tylko gowno mu to da bo wyspa nieistnieje 
Wyspa nadal istnieje. Potwierdza to Ben na końcu ostatniego odcinka 4 sezonu. Przecież sam tam mówi, że wyspa chce by wszyscy powrócili. Myślę, że Ben nie może się mylić bo to tak jakby on ma nad nią pewien rodzaj władzy. A co do Michaela i Jina to wątpie by któryś z nich przeżył. Michael płynął na frachtowcu jako szpieg Bena po to by odpokutować zabójstwo Any-Lucii i Libby. Możliwe, że to poświęcenie było pokutą i umarł.
o sory moj post (2 wyzej) straszny blad ...

oczywiscie chodzilo mi o to ze zostala przeniesionaAdamox11 pisze:tylko gowno mu to da bo wyspa nieistnieje
O nie no ludzie zaraz się chyba zastrzelę wypowiedź jest kierowana do: Vijas
A więc mój drogi kolego oglądający losty Jin mogę Ci to zagwarantować że nie zginą (założymy się?
) A teraz udowodnię swą wypowiedź Jin żyje ponieważ w jednym z odc przychodzi z tą pluszową pandą do żony która urodziła dziecko i leżała w szpitalu. Dał tego misia dla jakiegoś gościa, który miał potem go przekazać dziecku. To było w 1 z odc 4 serii oglądnij to się przekonasz
Pokazane to było co się stanie w przyszłości
POZDRO ALL LOST rządzi
A więc mój drogi kolego oglądający losty Jin mogę Ci to zagwarantować że nie zginą (założymy się?
do jrramzes
tylko ze wtedy Jin mowil
""..jestem zonaty od dwoch miesiecy.."
Jego wyglad byl identyczny jak przed katastrofa.
Niektorzy nawet sadza ze bylo to polaczenie Flashback z Flashfrowem.
A pozattym po urodzeniu dziecka Sun byla z Hurleyem na grobie Jina.
tylko ze wtedy Jin mowil
Myślę, że po wybuchu przeżyje tylko Jin i po tym jak Ben wróci z Oceanic Six na wyspę Sux i Jin znowu będą razem, a Majkel odkupił już swoje winny i może spokojnie odejść. Przed wybuchem zawitał do niego Jacob i powiedział że mu wybacza chyba ...
Tak bylo to polaczenie flashforwarda i flashback'a...co do Micheala on zginął w tym wybuchu bo Jacob przyszedl i powiedzial ze zrobil swoje i moze juz odejsc...co do Jina sadze ze on przezyl wybuch.Adamox11 pisze:do jrramzes
tylko ze wtedy Jin mowil
Nie jestem pewien czy Jin przeżyje. Wiem, że wyspa ma duże możliwości, ale frachtowiec był dość daleko od wyspy. A teraz na dodatek wyspa jeszcze się teleportowała...
Człowieku scena z Jinem i Pandą = FLASHBACKjrramzes pisze:A teraz udowodnię swą wypowiedź Jin żyje ponieważ w jednym z odc przychodzi z tą pluszową pandą do żony która urodziła dziecko i leżała w szpitalu. Dał tego misia dla jakiegoś gościa, który miał potem go przekazać dziecku.
Sceny z Sun = FLASHWORD
-=-
Raczej nie ;-)Vijas pisze:zy Michael naprawdę jest "nieśmiertelny" dziękli wyspie i jakimś cudem ujdzie z życiem?
Christian Sheppard "zjawił" się na statku i powiedział, że Michael może odejść (czy coś takiego), więc raczej "misja" Michaela się skończyła i wyspa go już nie potrzebuje. Zresztą jak Walt odwiedził Hurley'a to jak Walt wspomniał o Michaelu to Hugo przybrał dzwiny wyraz twarzy.
-
Be_Your_Hero
- Vincent Vega
zgadzam siębaxell pisze:Christian Sheppard "zjawił" się na statku i powiedział, że Michael może odejść (czy coś takiego), więc raczej "misja" Michaela się skończyła i wyspa go już nie potrzebuje. Zresztą jak Walt odwiedził Hurley'a to jak Walt wspomniał o Michaelu to Hugo przybrał dzwiny wyraz twarzy.
\baxell pisze:Człowieku scena z Jinem i Pandą = FLASHBACK
Sceny z Sun = FLASHWORD
i z tym też się zgadzam
a co do śmierci Jin'a ,to nic nie jest jeszcze przesądzone . Ja myśle, że scenarzyści by go nie uśmiercili .
Michael mysle ze albo umarl albo bedzie cos takiego zaskakujacego(jak caly serial)
ze michael obudzi sie na wyspie
ze michael obudzi sie na wyspie
Dobra dobra niech wam będzie może macie racje
ale i tak uważam że Jin przeżył 
Jin nie przezyl chociaz uwazam ze przezyl i trafil na wyspe ale napewno Sun o tym nie wie xD
My tu piszemy o Jin'ie czy o Michael'uJin nie przezyl chociaz uwazam ze przezyl
Ty wiesz co piszesz, czy piszesz tylko żeby posta nabić
IMO Jin nie zdążył by dopłynąć do wyspy, wybuch był tak silny, że statek zatonął a wszyscy z załogi razem z nim ;-)Adamox11 pisze:trafil na wyspe
niby skąd by to miała wiedziećAdamox11 pisze:ale napewno Sun o tym nie wie
może jestem jakiś nie tego ale co to znaczy xDIMO...
co do Michaela to jestem w 100% pewny że jest on martwy, Wyspa (Jacob/Potwór jak kto woli
Co komu tutaj da "nabicie" postabaxell pisze:Ty wiesz co piszesz, czy piszesz tylko żeby posta nabić![]()
![]()
Dobra starczy bo się atrament skończy