Jaka To Gwiazda?!
Re: Jaka To Gwiazda?!
Ani jeden ani drugi
Nie planuje już więcej podpowiedzi, sporo o nim się dowiedzieliście.... Twoja zagadka też nie była łatwa...
O Redfordzie też myślałam ale on dostał 2 Oscary.
Może Nicolas Cage?
więc nie ma co się męczyć i tak licznik się nie podniesie.
Może Nicolas Cage?
Na forum są jeszcze inne osoby i może one będą wiedzieć. Gdyby każdy chciał nas nas poinformować, że nie wie to zrobiłby się tu niezły śmietnik. I z tego co zauważyłam posty z zagadek nie są liczoneMela0607 pisze:Nie oto mi chodziło, pomyślałam skoro nie znam odpowiedzi to mogę to napisać, by może pojawiła się ze strony Scourge33 jakaś podpowiedź
Nie no to rewelacjaAquariia pisze: I z tego co zauważyłam posty z zagadek nie są liczonewięc nie ma co się męczyć i tak licznik się nie podniesie.
A odp.: Harvey Keitel, ale on chyba jest w porządku...
Zgadza się to Hervey Keitel: debiutował u Martina Scorsese... Wydaje mi się że za dużo tych podpowiedzi było...
Za dużo? Nie wydaje mi się, za długo się męczyłam...Scourge33 pisze:Zgadza się to Hervey Keitel: debiutował u Martina Scorsese... Wydaje mi się że za dużo tych podpowiedzi było...
Ok. Nikt nie chce to znów ja
Mało znana aktorka w Polsce, ponieważ w większości grała w serialach amer. Tak naprawdę stała się sławna dzięki temu, że poślubiła jednego z popularnych aktorów, który swoją sławę rozwinął w 80 i 90 latach, ale i tak jego kariera aktorska jest dalej na wysokim poziomie. Aktorka w latach 90 zaczęła grać w Hollywood, dzięki temu nie zwracano uwagi za kogo wyszła za mąż, ale to jak potrafi całkiem dobrze grać... to chyba wystarczy
Nikt nie wie?!
Chyba jednak za trudne dałam, więc teraz coś łatwiejszego
Francuski reżyser, bardzo popularny... Miał przyjemność gościć nie dawno w Polsce
I pisze świetne scenariusze do francuskiego kina akcji i dlatego zaczynam go co raz bardziej lubić
Teraz to na pewno zgadniecie 
Chyba jednak za trudne dałam, więc teraz coś łatwiejszego
Francuski reżyser, bardzo popularny... Miał przyjemność gościć nie dawno w Polsce
Luc Besson chyba:)
Coś łatwego 
Reżyser, którego jeden z filmów dopiero po trzydziestu latach ukazał się w publicznej telewizji w tak demokratycznyczm kraju jak Wielka Brytania. Powodem tej zwłoki byłby kontrowersje, które ta produkcja wywołała.
Reżyser, którego jeden z filmów dopiero po trzydziestu latach ukazał się w publicznej telewizji w tak demokratycznyczm kraju jak Wielka Brytania. Powodem tej zwłoki byłby kontrowersje, które ta produkcja wywołała.
Cicho jakoś?! To może odświeże:
Zaczynał karierę jako śpiewak musicalowy. Popularny i już stroszkę starszy aktor, ale jest naprawdę świetny w swoim fachu co pokazał otrzymując 2 oscary jeden za najlepszego aktora, a drugi zaś za najlepszą drugoplanową rolę męską, a mi jednak spodobał się w komedii kryminalnej z 2000 roku, zagrał w dość głośnym filmie, który jest często emitowany na TVN; film zdobył wiele nagród i nominacji w 2000 roku...
Zaczynał karierę jako śpiewak musicalowy. Popularny i już stroszkę starszy aktor, ale jest naprawdę świetny w swoim fachu co pokazał otrzymując 2 oscary jeden za najlepszego aktora, a drugi zaś za najlepszą drugoplanową rolę męską, a mi jednak spodobał się w komedii kryminalnej z 2000 roku, zagrał w dość głośnym filmie, który jest często emitowany na TVN; film zdobył wiele nagród i nominacji w 2000 roku...
- MGaździcki
- Agent Smith
To może też John, ale Belushi, bo tu chyba BTW była mowa o Blues Brothers?
Nie
Może skupię się na tym filmie, gdzie zagrał główną rolę, będzie łatwiej
Plakat wydawający się delikatny i zmysłowy nie wiadomo czego możemy sie po nim spodziewać. Film jest z 1999 roku, ale wielką furorę zrobił otrzymując mnóstwo nagród w roku 2000 (jak juz wspomniałam) zdobył bodajze 5 Oscarów, a jeden z nich otrzymał właśnie ten aktor.
Może skupię się na tym filmie, gdzie zagrał główną rolę, będzie łatwiej
Plakat wydawający się delikatny i zmysłowy nie wiadomo czego możemy sie po nim spodziewać. Film jest z 1999 roku, ale wielką furorę zrobił otrzymując mnóstwo nagród w roku 2000 (jak juz wspomniałam) zdobył bodajze 5 Oscarów, a jeden z nich otrzymał właśnie ten aktor.
Zapewne Kevin Spacey
Nie chce blokować, więc zagadkę oddaję Sabinie:) Ja w wymyślaniu nie jestem dobry, wolę zgadywać:)
Widzę, że Sabina nie zadaje zagadki to ja się wepcham 
Jest to aktorka, której rozgłos przyniosła rola Max Guevary w serialu "Cień anioła". W wieku 12 lat miała już swojego agenta. W szpitalu spędziła większość czasu swojego dzieciństwa. Uczęszczała na zajęcia w Atlantic Theatre Company i uczyła się u założyciela teatru. Kto to jest??
Jest to aktorka, której rozgłos przyniosła rola Max Guevary w serialu "Cień anioła". W wieku 12 lat miała już swojego agenta. W szpitalu spędziła większość czasu swojego dzieciństwa. Uczęszczała na zajęcia w Atlantic Theatre Company i uczyła się u założyciela teatru. Kto to jest??
Zgadza się
Zadawaj 
Grał rolę detektywa w "Zodiaku", jak również miał pewną rolę w "Donnie Darko". Kto to taki?
Jake Gyllenhaal oczywiście...
Oczywiście. Zadawaj!