Jaka To Gwiazda?!
Jaka To Gwiazda?!
Zabawa polega na tym, że ktoś opisuje daną gwiazdę (filmu!!!) a waszym zadaniem jest zgadnąć kto to taki! Ja zacznę:
Podbija rankingi na najpiękniejszą i najbardziej intrygującą kobietą świata, nie ma się co dziwić skoro jest tak piękna, utalentowana i zabawna. Gotowa do poświęceń. Miała zostać tancerką, ale jednak zrezygnowała, więc lepiej się poczuła na planie filmowym zostając aktorką
Podbija rankingi na najpiękniejszą i najbardziej intrygującą kobietą świata, nie ma się co dziwić skoro jest tak piękna, utalentowana i zabawna. Gotowa do poświęceń. Miała zostać tancerką, ale jednak zrezygnowała, więc lepiej się poczuła na planie filmowym zostając aktorką
Re: Jaka To Gwiazda?!
Niestety Nie
Podpowiedź: Nie jest już taka młoda jak Scarlett
Podpowiedź: Nie jest już taka młoda jak Scarlett
też nie ;-) ale miło mi, że o niej pomyślałeś 
Mi też miło ale tak dla ścisłości to pomyślałAŚMela0607 pisze:też nie ale miło mi, że o niej pomyślałeś
jejku przepraszam
mam nadzieję, że urazy nie odczułaś z mojej strony? 
niestety nie, ale napiszę jeszcze, że urodziła się w Anglii i już jest po 40
Elizabeth Hurley?
Zadebiutował pod koniec lat sześćdziesiątych u początkującego reżysera, film ten był początkiem ich wieloletniej współpracy. Wielokrotnie nagradzany, może pochwalić się statuetką Oscara i Złotym Globem; ale i tak powszechnie się uważa że jest niedoceniany... Zajmuje się także produkcją filmową...
to po co piszesz jak nie wiesz??
tylko po to żeby posty nabijać? 
Dobra, teraz bardzo ważna podpowiedź:
Reżyser u którego zadebiutował też powszechnie uważany jest za niedocenianego... więcej nie powiem, przynajmniej na razie. Starzy wyjadacze tego forum powinni zgadnąć.
Reżyser u którego zadebiutował też powszechnie uważany jest za niedocenianego... więcej nie powiem, przynajmniej na razie. Starzy wyjadacze tego forum powinni zgadnąć.
Nie oto mi chodziło, pomyślałam skoro nie znam odpowiedzi to mogę to napisać, by może pojawiła się ze strony Scourge33 jakaś podpowiedź, którą właściwie otrzymałam, chociaż dalej nie znam odp. ale nad nią pomyślę, mimo iż nie jestem starą wyjadaczką tego forum..., ale jestem bardzo wdzięczna KhAn, że tak o mnie negatywnie myślisz co do forum... a dla mnie to jest bez różnicy czy mam dużo postów czy też nie, przecież i tak ja na tym nie skorzystam tylko forum... jeśli chodzi o jego statystykęKhAn pisze:to po co piszesz jak nie wiesz??tylko po to żeby posty nabijać?
Wiesz nie chodzi o to żebym się czepiał Ciebie...i nie chodzi tutaj o ilość postów tylko o jakość. Bo każdy może pisać: "nie wiem, dawać same uśmieszki itp." i na forum będzie dużo postów ale połowa z nich nic sensownego nie wniesie.
Ciesze się, że jesteś taka aktywna na forum i nie tylko Ty bo wszyscy starają się ale pisanie takich postów czasami mija się z celem. I nie myśl, że jestem wrogo nastawiony do Ciebie bo tak napewno nie jest ;-)
wiem... chyba... Robert De Niro?
chociaz nie, bo przecież to jest jeden z lepszych aktorów... ale idę w dobrym kierunku jeśli chodzi o reżysera Briana De Palma
chociaz nie, bo przecież to jest jeden z lepszych aktorów... ale idę w dobrym kierunku jeśli chodzi o reżysera Briana De Palma
Rozumujesz może i właściwie, ale nie powiedziałbym żeby De Niro był niedocenionym aktorem, próbuj dalej....
Clint Eastwood? Chociaż on chyba nie czuje się niedoceniany...
Kolejna podpowiedz: reżyser z którym rozpoczął przygodę z aktorstwem ma szanse w tym roku na Oskara...
reżyser to: Clint Eastwood (ale jakos nie wydaje mi się, żeby to o niego chodziło), Martin Scorsese (on chyba też nie bo podobno jest za dobry), albo Stephen Frears (ale jakoś nie jest taki zły skoro jego film jest nominowany do Oscara) hmm... ale na pewno któryś z nich
narazie obstawiam na Frears'a i Scorsese, Eastwood odpada 
Jeśli chodzi o reżysera u którego debiutował to jesteś już blisko, choć widzę że jeszcze masz wątpliwości... Mam nadzieję że poradzicie sobie z tą układanką. Dobra teraz to już całkiem łatwo będzie: brany pod uwagę do roli kpt. Willarda w "Czasie Apokalipsy"....