Zagadki
Re: Zagadki
Jak się nazywał kumpel Hurleya z przeszłości z którym pracował w Chukin'ie i z którym odszedł z tej pracy i z którym "zapomniał" się podzielić informacją że wygrał 1500sto900 milionów$
Mam kolejny pomysł odnośnie naszej "gry"
Często się zdarza że któs wchodzi na forum raz na jakiś czas (co 3-4 dni) i gdy tu wejdzie i odpowie to robi się "postój"
Może warto wprowadzić coś takiego że jeżeli ktoś nie zada pytania po dwóch dniach od potwierdzenia słuszności jego odpowiedzi to żeby osoba która wejdzie tu i zobaczy że po 2 (całych 2 dniach - 48 godzin^^) nie zadał ktoś pytania to sam to zrobi^^
W skrócie: Ktoś odpowiedział, odpowiedź potwierdzona i mijają 2 dni, więc pierwsza lepsza osoba która wejdzie tu zada pytanie
Co o tym myślicie
- Piotrek1230
- Indiana Jones
może po 1 dniu
[ Dodano: 2008-05-07, 22:26 ]
a ten kolega to dave??
[ Dodano: 2008-05-07, 22:26 ]
a ten kolega to dave??
a nie Johnny?
Ostatnio zmieniony 2008-05-08, 19:43 przez varis, łącznie zmieniany 1 raz.
też myślę że po 1 dniu
a ten kolega to Johnny
[ Dodano: 2008-05-08, 20:45 ]
Varis , byłaś pierwsza ;-) (o jedną minute) ;-)
a ten kolega to Johnny
[ Dodano: 2008-05-08, 20:45 ]
Varis , byłaś pierwsza ;-) (o jedną minute) ;-)
a więc ustalone
po 24 godzinach zadajemy zagadkę
)
Oczywiście miał na imię Johnny, Varis zadajesz
Oczywiście miał na imię Johnny, Varis zadajesz
kto uratował Aarona od Danielle?
matka Emily Annabeth Locke i ojciec... no szkoda troche czasu na wszystkie imiona^^ Anthony Cooper czy Tom Sawyer... jak kto woli xD
[ Dodano: 2008-05-08, 21:39 ]
wooops spóźniłem się^^
[ Dodano: 2008-05-08, 21:39 ]
wooops spóźniłem się^^
gdy Locke pracował w firmie produkującej pudełka grał z kolegą w jakąś tam grę. Locke powiedział mu że wybiera sie na wycieczkę do Australii a on się spytał czy powiedział już... no właśnie .. komu powiedział? i kim on/ona był/a
To był Warren, jego były współpracownik^^
O co ochrzanił Hurleya jego szef - Randy, gdy Hugo jeszcze pracował w Chuckin'ie
O co ochrzanił Hurleya jego szef - Randy, gdy Hugo jeszcze pracował w Chuckin'ie
ale nie chodzi mi o kolegę tylko o tego komu miał o tym poweidzieć
Podaj numer telefonu do Penny pod który dzwonił Desmond ze statku