Jeżeli wyspa jest niewidoczna na radarach i mozna sie na nią dostać tylko: helikopterem(mając namiary!), łodzią podwodną(tak przywieźli tam Juliet), tym dziwnym sposobem jakim Ben dostał się na Saharę, to w jaki sposób przewieziono tam kilogramy betonu, sprzętu i robotników.
Mozna sobie wyobrazic jak przewieziono tam uczetników projektu ale jak dostały się maszyny. Poza tym zaprojektowanie wszystkich stacji, stworzenie dla nich alarmów ochronnych, kilkaset kilometrów kabli, budowa wioski i muru dźwiekowego. Przeciez niektóre z zastosowanych technologii (mur dźwiekowy, gra w szachy prowadzaca do zniszczenia stacji, stacja podwodna czy zagłuszająca) musiały powstac typowo dla tego projektu. moje pytanie brzmi skąd było wiadomo że wyspa z takimi właściwościami isnieje? jak ja odnaleziono? czy wtedy wyspa była widoczna na radarach i dostepna? jak zmuszono do milczenia robotników budujących stacje?
A teraz najlepsze: czy Inni nie są zbuntowanymi członkami Dharmy?
Czy Widmore kieruje albo kierował Dharmą i czy własnie projekt Dahrma nie był kością niezgody między nim a Benem? Może kiedys działali razem na rzecz Dharmy potem Ben chciał zmienic cel badań (albo chciał zostawic wyspę w spokoju) i zbuntował sie zabijając wszystkich i na tym tle sie poróżnili?
sporo tych pytań mam, może po prostu nieuwaznie ogladałam i odpowiedzi na nie juz były.
zapraszam do dyskusji

[/center]
[/center]
[/center]
[/center]
[/center]
[/center]