Najciekawsza przeszlość.
Najciekawsza przeszlość.
Jaki bohater waszym zdaniem miał najciekawszą przeszłość?
[ Komentarz dodany przez: Morgoth: 2009-06-01, 21:36 ]
Wraz z początkiem plebiscytu na najlepsze retrospekcje usunąłem w tym temacie ankietę. ~ Morgoth
[ Komentarz dodany przez: Morgoth: 2009-06-01, 21:36 ]
Wraz z początkiem plebiscytu na najlepsze retrospekcje usunąłem w tym temacie ankietę. ~ Morgoth
Re: Najciekawsza przeszlość.
ja oddałam glos na Locka i Sawyera chyba nie musze dodawać dlaczego 
a moje głosy na Desmonda i Sayida, choc Hurley tez mial nietypowa przeszlosc^^
Locke, Ben
- uwielbiam tego faceta!!!
-
Agnieszka013
- Jack Sparrow
zdecydowanie Ben, nie wiadomo co w nim siedzi i dlaczego nie jest taki jaki jest jeszcze nie znamy jego całej przeszłości jest spora luka licze na więcej
Sawyer i Mr Eko
Zgadzam sie i moge jeszcze do tego dodac Ben'a oraz Lock'aAdamox11 pisze:Sawyer i Mr Eko
Menvalor pisze:Adamox11 napisał/a:
Sawyer i Mr Eko
Zgadzam sie i moge jeszcze do tego dodac Ben'a oraz Lock'a
z Benem jeszcze ok ale Lock'a co tam.
Poklocil sie z ojcem na wozek itd.
Moim zdaniem był to Sayid.
Ja też obstawiam za Sayidem, ale Desmond też miał fajne retro 
No Sayid ja wiem tez nawet moze byc ale pozostaje przy swoim
Sawyer i Mr Eko
Sawyer i Mr Eko
zagłosowałam na Locke'a i Desmonda
mieli dość interesująca przeszłość
ale podobały mi się też retrospekcje Sawyer'a, Kate i Sayida
ciezko wybrać bo każdy miał ciekawe życie 
Ben, Sayid i Hurley 
dość wiele postaci może pochwalić się ciekawą przeszłością, ale ta trojka szczególnie mnie zaintrygowała...
Ben...bo nadal jest dla mnie zagadką...byc może dlatego, ze nie doszłam do konca wyemitowanych sezonów
Sayid i Hurley...nietuzinkowe losy.
dość wiele postaci może pochwalić się ciekawą przeszłością, ale ta trojka szczególnie mnie zaintrygowała...
Ben...bo nadal jest dla mnie zagadką...byc może dlatego, ze nie doszłam do konca wyemitowanych sezonów
Sayid i Hurley...nietuzinkowe losy.
Sawyer i Juliet, jednak większość z nich miała bardzo ciekawe historie. Desmond, Hurley, Ben, Sayid, Locke i tak można by było wymieniać bardzo długo 
wg mnie to najciekawsza przeszlosc mial Lock&Ben mieli oni ze soba cos wspolnego byli wyjatkowi
Ja uważam, że Mr.Eko i Sayid
Oboje mieli dosyć ciekawe i nietypowe historie w przeszłości
Lock & Ben
Ben - bardzo tajemniczy i chociaż czegoś się o nim dowiedzieliśmy, a poza ty to w bardzo "interesujący" sposób stał się przywódcą innych
Lock - cała sprawa z ojcem była bardzo (nie)ciekawa, oraz Richard pojawiający się od czasu do czasu.
Gdybym miał wybrać kogoś jeszcze to byłby to Sawyer, gdyż poznajemy jego interesujące motywacje oraz dlatego, że jego historia jest poniekąd powiązana z historią Locka
Ben - bardzo tajemniczy i chociaż czegoś się o nim dowiedzieliśmy, a poza ty to w bardzo "interesujący" sposób stał się przywódcą innych
Lock - cała sprawa z ojcem była bardzo (nie)ciekawa, oraz Richard pojawiający się od czasu do czasu.
Gdybym miał wybrać kogoś jeszcze to byłby to Sawyer, gdyż poznajemy jego interesujące motywacje oraz dlatego, że jego historia jest poniekąd powiązana z historią Locka
Jakby nie było to możemy zauważyć, że historie wielu rozbitków są w jakimś stopniu ze sobą powiązane lub postacie kiedyś już się, choć często oni sami nawet o tym nie wiedzą lub już nie pamiętają. Np. Jack i Claire (przybrane rodzeństwo), Sawyer i ojciec Jacka (spotkali się kiedyś w barze), itp.fourth pisze:jego historia jest poniekąd powiązana z historią Locka
Wiem że przeszłość większości rozbitków jest powiązana, jednak wątek z ojcem Locka, powiązany i Lockiem i Sawyerem, przypadł mi do gustu jakoś bardziej niż inne.