Różowe lata 70-te

Dyskusje o poszczególnych serialach. "Prison Break", "Twin Peaks", "24 godziny", "Przyjaciele", "X-Files" itd.
Awatar użytkownika
Gabriel
Indiana Jones

Różowe lata 70-te

Post autor: Gabriel »

Aż dziw, ze nie ma tego tematu jeszcze (co uważam za plamę na moim honorze, ze jeszcze go nie założyłam), wiec oto nadrabiam tak bijąca po oczach plamę.... Przedstawiam Państwu doskonale znany serial (chyba) That 70s Show (Różowe lata 70'):

Obrazek

serial ten uwielbiam i miłości do niego wyzbyć sie nie zamierzam, a przynajmniej nie mam takich planów na przyszłość. Traktuje on o grupce młodzieży (przyjaciół), ich rodzinach. A o czym jest? O nich właśnie, o ich problemach (o ile w latach 70... tych latach miało sie problemy ;) ). Wszystko aż kipi od wyszukanego humoru... co tu dużo gadać, zapraszam do dyskusji mając nadzieję, ze ktos podziela moje zdanie :-)

Ps. Szkoda tylko, ze u nas wyemitowano tak mało serii :-( Mam w wersji angielskiej dwie ll i lV a ogląda sie równie doskonale jak z tłumaczeniem, o ile ktoś zna jakieś tam angielski... Nie jestem przekonana czy chciałabym widzieć 8 serię bez Kelsa i Erica, ale podobno wracają wszyscy w ostatnim odcinku i jest ciekawie :-) No...i The roing słynny :-D
Ostatnio zmieniony 2007-06-09, 11:25 przez Gabriel, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Aquariia
Agent Smith

Re: Różowe lata 70-te

Post autor: Aquariia »

Oglądałam jak nadawali w Polsacie i bardzo spodobał mi się ten serial. Szkoda, że nie ma następnych serii. Napewno jak znajdę czas wezmę się za niego.
Azgaroth
Tyler Durden

Post autor: Azgaroth »

Przez debilny polski tytuł baaardzo długo nie oglądałem ;) Później trafiłem przypadkiem i mi się spodobał. Pamiętam odcinek jak jeden z bohaterów próbował normalnie rozmawiać z ojcem, a pokój mu się rozjeżdżał to było takie życiowe :) Jakbym siebie widział :D
Awatar użytkownika
Gabriel
Indiana Jones

:lol: ten odcinek jest świetny :-D co do rozjechania swiata to ja uwielbiam sceny w kręgu :-D I te teksty "I don't know" powtarzane trzy razy, "damn ass" ojca Erica poprostu wymiata :mrgreen: Jak tylko wróci mi DVD biore sie za kolejny maraton...

A nasz tytuł fakt, beznadziejny, ale oddaje charakter serialu :-)
Azgaroth
Tyler Durden

Post autor: Azgaroth »

Mi się z jakimś tanim erotykiem kojarzył :P
Awatar użytkownika
Gabriel
Indiana Jones

:lol: No w sumie troche kolor mógł na to wskazywać ;-) I jeszcze coś, muzyka w serialu była/jest genialna. Same klasyki :-) dzis biorę sie za 4 serię, szkoda, ze wszystkich ośmiu nie wyemitowali w Polsce :-(
ODPOWIEDZ

Wróć do „Seriale”