Zagadki
Re: Zagadki
Siostra!!!
On wogóle mial siostre...
Nie mam zielonego pojęcia...
Może daj jakies inne pytanie bo mysle ze reszta tez nie bedzie wiedziała
On wogóle mial siostre...
Nie mam zielonego pojęcia...
Może daj jakies inne pytanie bo mysle ze reszta tez nie bedzie wiedziała
Tak, miał siostrę - Jeannie. Skoro za trudne proszę bardzo
W jakie miejsce Ben postrzelił Locka?
W jakie miejsce Ben postrzelił Locka?
A teraz test waszej pamięci...
Kogo miał przyprowadzic michael do obozu innych wzamian za walta?
Kogo miał przyprowadzic michael do obozu innych wzamian za walta?
oj nie nie nie 
chodzi o:
- Jacka Shepharda,
- Kate Austen,
-Hugo "Hurley" Reyes,
-James "Sawyer" Ford
chodzi o:
- Jacka Shepharda,
- Kate Austen,
-Hugo "Hurley" Reyes,
-James "Sawyer" Ford
Locke miał siostrę, opowiadał tą historię w pierwszym sezonie. Tam było coś o jakimś psie, że niby miał być duchem jego zmarłej siostry. Nie pamiętam dokładnie...
Edit: Zerknąłem do lostpedii bo mnie to ciekawiło. Jeannie złamała kark spadając z "monkey bars", cokolwiek to jest. Zaraz po jej śmierci pojawił się pewien pies, który pojawił się w jej pokoju. Matka Locke'a wierzyła, że jest to duch jego siostry. Przebywał z nią przez 5 lat, aż do momentu, gdy ta zmarła. Ciekawa historia a pytanie zacne. Gratuluję.
A Locke został postrzelony oczywiście w miejsce jego wyciętej nerki.
Edit: Ale się spóźniłem ;-)
Edit: Zerknąłem do lostpedii bo mnie to ciekawiło. Jeannie złamała kark spadając z "monkey bars", cokolwiek to jest. Zaraz po jej śmierci pojawił się pewien pies, który pojawił się w jej pokoju. Matka Locke'a wierzyła, że jest to duch jego siostry. Przebywał z nią przez 5 lat, aż do momentu, gdy ta zmarła. Ciekawa historia a pytanie zacne. Gratuluję.
A Locke został postrzelony oczywiście w miejsce jego wyciętej nerki.
Edit: Ale się spóźniłem ;-)
nie, nie, nie...
Maichel dostał taką liste na której były nazwiska ludzi których miał przyprowadzic.
Wymien 5 osób
Maichel dostał taką liste na której były nazwiska ludzi których miał przyprowadzic.
Wymien 5 osób
ja już podałem prawidłowy ciąg (chyba że jeszcze + Michael
) więc zadam pytanie (chyba że źle odpowiedziałem to mnie przywołajcie z powrotem xD):
Sezon 1, szeryf umiera strasznie się wydzierając. Kto, w jaki sposób i z jakim skutkiem chciał mu skrócić męki?
Sezon 1, szeryf umiera strasznie się wydzierając. Kto, w jaki sposób i z jakim skutkiem chciał mu skrócić męki?
mikobro, o czym ty mówisz? Przecież on miał przyprowadzić 4 osoby: Jack, Kate, Sawyer (na liście zapisany jako James Ford, Michael nie wiedział o kogo chodzi), Hugo + uwolnić Bena. W zamian others mieli pozwolić mu, i jego synowi opuścić wyspę.
Edit: Sawyer, za namową Kate, chciał dokonać eutanazji za pomocą pistoletu ;-) Niestety przestrzelił płuco, co tylko przysporzyło mu dodatkowych mąk. Jack zakończył sprawę.
Edit: Sawyer, za namową Kate, chciał dokonać eutanazji za pomocą pistoletu ;-) Niestety przestrzelił płuco, co tylko przysporzyło mu dodatkowych mąk. Jack zakończył sprawę.
Oczywiście, że Sawyer który postrzelił Szeryfa
[ Dodano: 2008-03-09, 21:05 ]
Niestety spóźniłam się
[ Dodano: 2008-03-09, 21:05 ]
Niestety spóźniłam się
O boziu...
Strasznie przepraszam za mą pomyłke oczywiecie teraz twoje zagadka morgoth....
Z tego co pamiętam to kate chciała go zabic ale sie bała dlatego dała pistolet sawyerowi który nie trafił w serce ale obok czym jeszcze pogorszył jego stan i jego męki....
Oto chodzi???
Strasznie przepraszam za mą pomyłke oczywiecie teraz twoje zagadka morgoth....
Z tego co pamiętam to kate chciała go zabic ale sie bała dlatego dała pistolet sawyerowi który nie trafił w serce ale obok czym jeszcze pogorszył jego stan i jego męki....
Oto chodzi???
Ja pieprzę, ale tempo ;-) Filozofia na mnie czeka, a ja tu przesiaduję... no ale ok, kolejna zagadeczka:
Rozwiń skrót DHARMA (szacunek dla tego, kto to zrobi bez Lostpedii)
Rozwiń skrót DHARMA (szacunek dla tego, kto to zrobi bez Lostpedii)
D epartament of
H euristics
A nd
R esearch on
M aterial
A pplications
Niestety nie obyło się bez pomocy wyszukiwarki
H euristics
A nd
R esearch on
M aterial
A pplications
Niestety nie obyło się bez pomocy wyszukiwarki
Department of Heuristics And Research on Material Applications Initiative
no niestety spóźniełem się
no niestety spóźniełem się
Nadare dalej zadawaj:)
A tak przy okazji co to znaczy po polsku
A tak przy okazji co to znaczy po polsku
D epartament of
H euristics
A nd
R esearch on
M aterial
A pplications
A tam, wybaczę ;-) Ale tempo nie zawsze jest ważne, ale też ta chwila, kiedy można się zastanowić głębiej nad czymś. Odpowiedzi poprawne, kolej Nadare.
Wydział (departament) heurystyki i badań nad materialnymi źródłami (materiałami, aplikacjami).
Heurystyka na wiki: http://pl.wikipedia.org/wiki/Heurystyka
Wydział (departament) heurystyki i badań nad materialnymi źródłami (materiałami, aplikacjami).
Heurystyka na wiki: http://pl.wikipedia.org/wiki/Heurystyka
Ostatnio zmieniony 2008-03-09, 21:25 przez Meppo, łącznie zmieniany 1 raz.