Załoga statku Naomi

Nasze teorie dotyczące wydarzeń mających miejsce na wyspie.
Morgoth
Nosferatu

Załoga statku Naomi

Post autor: Morgoth »

W mojej glowie powstalo kilka teorii na temat co oni zrobią jak przyleca ...
-Przyleca helikopterem i ich z maszynówy rozstrzelają (troche malo prawdopodobne bo o czym by byla 4 seria :P
- zabiora Claire z AAronem i se pojda (inni "inni", tacy źli jak ich Ben określił)
-wezma kilku rozbitkow i w drodze na statek rozwalą się o jakąś powłokę otaczająca wyspe :P
-zjedzą ich (kanibale :!:)
:D
Awatar użytkownika
MarQuess_Axel93
Indiana Jones

Re: Załoga statku Naomi

Post autor: MarQuess_Axel93 »

Ja też długo się nad tym zastanawiałem i naprawde niewiem co się wydarzy.
Jedno jest pewne napewno niepomogą im opuścić wyspy
niunia
Indiana Jones

Post autor: niunia »

Mateusz_lost pisze:Jedno jest pewne napewno niepomogą im opuścić wyspy
z pewnością.
Ciekawe dlaczego na Naomi miała ze sobą zdjęcia Desmonda i Penny..
Morgoth
Nosferatu

najwidzoczniej ona jest z jakiegos odpowiednika Pbowej FIRMY i wiedziala ze na wyspie jest Desmond i ze on mial penny wiec miala karte przetargowa :P
Awatar użytkownika
MarQuess_Axel93
Indiana Jones

Post autor: MarQuess_Axel93 »

Ta naomi dziwnie sie zachowywała . Wyglądało mi to na jakis podstęp i spisek .
Może Lock miał racje ???
Morgoth
Nosferatu

według mnie Locke NAPEWNO miał rację, czemuż to tak myśle :?: proste :arrow: nie byloby nastepnego sezonu^^
mouse888
Jack Sparrow

Post autor: mouse888 »

Jak można zauważyć po pierwszym odc. czwartej serii (jak i również po ostatnim trzeciej serii) jednak ich nie zabili a uratowali (a na pewno tych co chcieli)

A co do pogłosek o 6 seriach to ja też tak słyszałem. Niektórzy mówią też że ma być na koniec film pełnometrażowy w którym zapewne byłyby rozwiązania wszystkich zagadek :)
Morgoth
Nosferatu

6 sezonów... to będzie około 3-4 lat :/ wolałbym w rok wszystko :D :D :D
jednak ich nie zabili a uratowali
wybacz kolego, jakoś nie rozumiem do końca twojej wypowiedzi, kogo oni uratowali :?:
powerr
Tyler Durden

Post autor: powerr »

Wydaje mi się że mouse888, chodziło o to że ludzie ze statku Neomi nie zabili wszystkich tylko uratowali ich, a świadczą o tym pojawiające się flashforwardy :)
Morgoth
Nosferatu

okey^^ więc skąd się wzięło "Oceanic's Six" ? wydaje mi się że stąd że sześciu przeżyło^^ więc nie tak wszystkich :P jakby nie patrzec to że są w normalnym świecie nie znaczy że oni ich uratowali^^ zawsze mogło być tak że oni z tego frachtowca wylądują helikopterami na jakiejś polanie i oni ich wybiją, zdobędą helikoptery, polecą nimi na frachtowiec(będą miały GPS :P) i ci na statku pomyślą że to ich ludzie posprzątali na wyspie i wracają po misji i tuż przed lądowaniem w helikoptzerze nasi zagubieni otworzą drzwi i wybiją całą załogę z karabinów maszynowych i z rozbitków po tej akcji przeżyje tylko sześciu :D :D :D i co niemoze tak byc :??? :D
owen
Forrest Gump

Post autor: owen »

Przecież wiadomo powszechnie, że załoga Naomi, po jej śmierci zawitała na wyspie. Składała się z pilota, duchołapa, antropologa i metafizyka. Ich pierwszożędnym celem było znalezienia Bena Linusa. Jeśli chodzi o ratunek dla rozbitków, to przed przybyciem na wyspę byli pewni, że wszyscy z Oceani są martwi. :573:
Rafaqio
Indiana Jones

Post autor: Rafaqio »

Ekipa miała za zadanie zbadać te tereny i odszukać rozbitków ( wnioskuję to z słów Abdona do Naomi ). Jak widzimy dużo nie zbadali, ale to może się zmienić. druga część ekipy ta która chciała dopaść Bena nie żyje więc wsio jasne.
fuqasi
Vincent Vega

Post autor: fuqasi »

szczerze powiedziawszy to to całe pojawienie się ich na wyspie nie było takie ciekawe jak można się było spodziewać. nie działo się nic zaskakującego. no nie wiem, może ja mam jakieś za duże wymagania ;)) ale ja byłam troszkę tym wszystkim rozczarowana.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Teorie”