Nieporozumienia w ekipie "Zagubionych"

Nowinki ze świata serialu.
powerr
Tyler Durden

Post autor: powerr »

[center]Obrazek [/center]

Naveen Andrews (Sayid) skrytykował twórców serialu "Zagubieni", którzy pozbyli się z obsady jego przyjaciela Dominica Monaghana (Charliego).

Brytyjski aktor, który wciela się w postać rozbitka Sayida Jarraha, przyznaje, że do dziś jest w szoku po nieoczekiwanym odejściu Monaghana i ciągle nie rozumie przyczyny uśmiercenia jego bohatera.

„Przypuszczam, że mieli swoje powody, ale nie mogę zrozumieć, dlaczego pozbyli się Dominica. Z czasem na planie serialu nawiązują się bliskie relacje i kiedy ktoś odchodzi, pozostałym jest bardzo ciężko. To było brutalne posunięcie ze strony producentów.”
żródło: film.wp.pl
Morales
Forrest Gump

Re: Nieporozumienia w ekipie "Zagubionych"

Post autor: Morales »

Mówi się trudno... szkoda, że Charliego już nie ma bo było jedną z moich najbardziej ulubionych postaci... po za tym ciekawe co zrobi teraz Claire z dzieckiem... mam nadzieję, że Sayid'owi się nie odechce grać w serialu... ;-)
Lady M.
Forrest Gump

Post autor: Lady M. »

Jak dla mnie, to mieli jakies swoje powody- było tyle możliwości, aby Charlie mógł przeżyć. Jego śmierć była jak dla mnie naciągana. A Andrews pszesadza- przecież z Dominiciem moga się spotykać poza planem.
Szarley
Mad Max

Post autor: Szarley »

Dla mnie Charlie mógł umrzeć, myślę, że twórcy Pb podjęli ryzykowne działanie, ale mieli do tego prawo, poza tym nie wiemy jakie dokładnie były przyczyny usmiercenia postaci granej przez tego aktora. Jeśli Sayd tego nie rozumie, no cóż, choć sądzę, że podchodzi do sprawy troszeczkę zbyt emicionalnie....
ODPOWIEDZ

Wróć do „News”