Zagadki
Re: Zagadki
była to Libby (Elisabeth Radzińsky) ale ile kosztowała kawa... gdzie to znalazłeś
czy zapamiętałeś ? 
spotkał w kawiarni Libby, Postawiła mu kawę kosztującą $4
Dokładnie powerr A cena kawy pisała na lostpedii, ale nie wiem czy to miało aż tak duże znaczenie dla serialowych zagadek 
Jak miała na imię matka Any-Lucii i kim była (chodzi mi o pracę) 
Co wiózł Jin z Sydney do Los Angeles
I kto mu to zlecił 
Mr. Paik (ojciec Sun) kazał mu dostarczyć zegarki Rolex do współpracowników w Sydney
Co Ben kazał zrobić Ethanowi gdy rozbił się samolot (lot 815) i ile dał mu na to czasu 
Kazał zrobić listę pasażerów, chiał o nich wiedzieć wszystko. Miał na to tydzień
tydzień czy 3 dni 
z tego co
pamiętam to tekst szedł tak : ,,I want list in three days. Go!" ale może mi się przesłyszało
z tego co
pamiętam to tekst szedł tak : ,,I want list in three days. Go!" ale może mi się przesłyszało
No mogę uznać 
Miał sporządzić liste pasażerów i miał na to 3 dni
Twoja kolej
Miał sporządzić liste pasażerów i miał na to 3 dni
Twoja kolej
o właśnie
jednak mam nie najgorszą pamięć słuchową 
Zagadką: poproszę o podanie adresu zamieszkania Henrego Gale'a (dokładnego adresu )
Zagadką: poproszę o podanie adresu zamieszkania Henrego Gale'a (dokładnego adresu )
815 WALNUT RIDGE RD WAYZATA, MN 55391 - adres z dowodu Henrego Galea
A tutaj dowód:

większy rozmiar TUTAJ
A tutaj dowód:

większy rozmiar TUTAJ
Z kim pracował Richard Aplert nad zwerbowaniem Juliet do szeregów innych (podaj imie i nazwisko) 
podaj rejestrację samochodu którym jeździła Kate zanim poznała byłą dziewczynę Sawyer'a-Cassidy 
Marka: Buick
Typ: 1990-1996 Buick Century coupe
Numery rejestracyjne: 40N DVB (Missouri)
Typ: 1990-1996 Buick Century coupe
Numery rejestracyjne: 40N DVB (Missouri)
O której godzinie zostały rzucone granaty z toksycznym gazem które zabiły wszystkich ludzi Dharmy 
Wiem, że Ben zagazował swojego ojca o godzinie 4 pm. O 16. Zgaduję, że o tej godzinie, pomarli też inni członkowie Dharmy. Zgadza się?...