Leslie Arzt (Daniel Roebuck)

John Locke, Jack Shephard, James "Sawyer" Ford, Hugo "Hurley" Reyes, Kate Austin, Sayid Jarrah, Charlie Pace i inni, czyli dyskusje o bohaterach serialu.
Morgoth
Nosferatu

Leslie Arzt (Daniel Roebuck)

Post autor: Morgoth »

Niewiele wiadomo o tym bohaterze. Leslie był nauczycielem fizyki w gimnazjum. Wybrał się na urlop i wsiadł do pechowego samolotu. Po trafieniu na wyspę zaczął kuleć na prawą nogę. Razem z Hurleyem, Jackiem, Kate i Johnem wyruszyli w głąb dżungli po skrzynię z materiałem wybuchowym. Arzt podejmuje się nadzorowania transportu dynamitu. Wykonuje jeden nieostrożny ruch i dochodzi do wybuchu, w którym ginie.
Wiemy też że znalazł się w łóżku z Nikki gdy ta chciała zdobyc mapę

Źródło:wikipedia.pl
powerr
Tyler Durden

Re: Leslie Arzt (Daniel Roebuck)

Post autor: powerr »

Dane osobowe

Imię i nazwisko: Leslie Arzt
Miejsce zamieszkania: Nieznane
Zawód: Nauczyciel
Status: Nie żyje (Wybuch dynamitu)
Aktor: Daniel Roebuck

Przed katastrofą

Był nauczycielem nauk biologiczno-chemiczno-fizycznych w szkole średniej. Inni rozbitkowie nazywali go Dr Arzt, co sugeruje, że uzyskał tytuł doktora nauk. Miał trudny charakter, był nielubiany przez kolegów oraz prawdopodobnie także przez uczniów. Rozpadło się jego małżeństwo.

Ciekawostki
Arzt to po niemiecku doktor.

[center]Obrazek [/center]

Źródło: lostpedia.com
Ostatnio zmieniony 2008-02-04, 15:24 przez powerr, łącznie zmieniany 1 raz.
Morgoth
Nosferatu

Post autor: Morgoth »

nie lubiałem gościa... i ten jego tekst w odcinku gdy ktoś zwędził wodę w butelkach:
,,Pigs are walking"
Szarley
Mad Max

Post autor: Szarley »

Hahahahhaahaaaaa, ja go też nie trawiłem, Pan-Wszystko- Wiedzący. Miał niezłe konotacje z tą dziewczyną od pająków. Wybaczcie, nie mam pamięci do imion. To w jaki efektowny sposób umarł. Dynamit. To jak się przechwalał, jaki dlaczego dynamit trzeba nieść tak a tak. I BUUUM!!!!!!!!!! :shock: co tu dużo powiedzieć. Jego śmierć była chyba najkrótszym aktem zgonu wszystkich umrzyków na wyspie.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Postacie”