Najlepsze filmy
Najlepsze filmy
Film ktory zapamietacie na zawsze (pozytywnie) Niech to bedzie film do ktorego obejrzenia niemal zmuszalibycie innych. Film ktory koniecznie 3eba zobaczyc... Ktory robi wrazenie... itp
Jeśli inny to wpisujcie ponizej w postach
Dusqmad» Pozwoliłem sobie na usunięcie ankiety.
Jeśli inny to wpisujcie ponizej w postach
Dusqmad» Pozwoliłem sobie na usunięcie ankiety.
Ostatnio zmieniony 2010-06-18, 17:46 przez yrek, łącznie zmieniany 3 razy.
Re: Najlepsze filmy
Jednak zgodnie z dewizą-pierwsza myśl, znalazł się takowy film. 
Ladies and Gentleman it is:
FIGHT CLUB
Ladies and Gentleman it is:
FIGHT CLUB
Troszke pospieszyles się z tą ankietą; Ja zaznaczyłem Pulp Fiction (uzasadniac nawet nie trzeba). Walka o zwycięstwo powinna rozegrać się między tym filmem a Fight Club, którego tutaj nie wyszczególniłeś....
ja jednak jestem za innym, pomimo iż film "Matrix" darzę szacunkiem to i tak wybieram "Więzień Nienawiści" 
A ja wybrałem Gladiatora i będe ten film polecał każdemu kto go jeszcze nie zobaczył 
A gdzież jest "Od zmierzchu do świtu"? Ehh, pakuję zabawki i zmiatam stąd - nie chce mi się z wami gadać. Nie znacie się na filmach
.
Taka ankieta nie ma sensu - każdy uważa jakiś inny film za najlepszy i taka ankieta powinna mieć co najmniej sto opcji do wyboru. Myślę, ze najlepiej będzie jeśli ograniczymy się do podania tytułu i uzasadnienia. Nie będzie niepotrzebnych dyskusji w stylu 'dlaczego to jest tego nie ma?", jestem za usunięciem ankiety.
Taka ankieta nie ma sensu - każdy uważa jakiś inny film za najlepszy i taka ankieta powinna mieć co najmniej sto opcji do wyboru. Myślę, ze najlepiej będzie jeśli ograniczymy się do podania tytułu i uzasadnienia. Nie będzie niepotrzebnych dyskusji w stylu 'dlaczego to jest tego nie ma?", jestem za usunięciem ankiety.
Nie ma szans, aby wskazać jeden jedyny najlepszy. Dziesięć , już szybciej, a i tak byłby to bardziej klasyczne pozycja z lat 30-60 aniżeli nowe filmy jak wspomniany „Gladiator”. Problem w tym, że większość z tu obecnych z klasyką ma mało do czynienia, tak więc "Matrixy" i inne "Joe Blacki" miałby największe szanse .
A swój głos w ankiecie oddałem na "Titanica":D
A swój głos w ankiecie oddałem na "Titanica":D
Zgadzam się co do tego, że ankieta nie ma większego sensu, bo nie da się nią wszystkim dogodzić, a dla każdego inny film może być tym ulubionym. Ja zagłosowałem na "Pulp Fiction".
No coz, glowny problem polega na tym,ze w takich plebiscytach obejmujemy glownie te filmy, ktora sa nam czasowo najblizsze, kompletnie pomijajac te wczesniejsze, a w koncu kinematograf to wynalazek niemalze nowoscia jeszcze pachnacy.I sporo mozna by dodac tutaj rzeczy, ktore chociazby dla zwyklej przyzwooitosci powinny zostac uwzglednione ze wzgledu na ogromny wklad wlozony w rozwoj filmu. Dla mnie- Casablanca, Piknik pod Wiszaca Skala (swoja droga leci za 1,5h), Lynch jako caloksztalt.
Dlugo by wymieniac
Dlugo by wymieniac
-
Gossip_Girl
- Mad Max
Ogólnie temat fajny, ale wydaje mi się, że ankieta nie potrzeba.
Myslac najlepszy film pojawiają mi się rozne sceny, ale i tak jest jeden, niepowtarzalny obraz i jest to Fight Club. Opisywałam go już, więc nie będę się powtarzać, z pewnoscia mogę stwierdzić, że jezeli ktos film widzial i nie uwielbia go tak jak ja to i tak zaznaczy, ze końcówka byla strasznie zaskakująca. A to dobrze.
Myslac najlepszy film pojawiają mi się rozne sceny, ale i tak jest jeden, niepowtarzalny obraz i jest to Fight Club. Opisywałam go już, więc nie będę się powtarzać, z pewnoscia mogę stwierdzić, że jezeli ktos film widzial i nie uwielbia go tak jak ja to i tak zaznaczy, ze końcówka byla strasznie zaskakująca. A to dobrze.
Najlepsze filmy
Wpisujmy tutaj filmy ktore zrobily na nas największe wrażenie
Titanic , LOTR ,a z komedii to straszny film 3
Titanic , LOTR ,a z komedii to straszny film 3
to jest 5 cyesc tego filmu??? myslalem ze 3^^
jest jeszcze 6 część American Pie - Beta House 
taaaaaaaa pierwszo słysze^^ myslalem ze dopiero co wydawali 3 czesc 
- MarQuess_Axel93
- Indiana Jones
Deja Vu , Szklana Pułapka 4 , 16 dzielnica
- Kwiatek_lotosu
- Jack Sparrow
"Tańczący z wilkami", "Wyścig golasów"
"Facet z odzysku", "Bad boy" i wiele wiele innych...
"Pojutrze", "Szklana Pułapka" wszystkie części, "Czarny Pies", "Konwój", "9 Kompania"
Jak sobie coś jeszcze przypomne to dopisze
Jak sobie coś jeszcze przypomne to dopisze
- Kwiatek_lotosu
- Jack Sparrow
Wczoraj wieczorem oglądałam bardo fajny film - "Pod nadzorem" :] fajna obsada i lekki dodatek humoru w akcji :]
- MarQuess_Axel93
- Indiana Jones
"Obcy" wszystkie części , Misja : Moskwa , no i Szybcy i Wściekli : Tokio Drift
-
bellatoris
- Forrest Gump
Titanic, Szkoła uczuć, To właśnie miłość... itp xDxD
-
madamebutterfly
- Forrest Gump
wcziraj oglądałam złoty kompas....
nawet fajny
A oglądał ktoś z was film jestem legendą
Naprawde fajny polecam
Naprawde fajny polecam
mi sie przypomniały filmy Ostatni samuraj i Patriota - świetne 
"Stay" , "Requiem dla snu", "Chłopiec z latawcem", "Miłość w czasach zarazy", "To nie jest kraj dla starych ludzi" Polecam