Po którym brzegu rzeki obmywał się Eko poszukujący brata w odcinku 3x05 zaraz przed tym jak z tyłu zaszedł go potwór ?
Zagadki
Re: Zagadki
to teraz trudniejsze 
Po którym brzegu rzeki obmywał się Eko poszukujący brata w odcinku 3x05 zaraz przed tym jak z tyłu zaszedł go potwór ?
tak było w ujęciu kamery ale rzeka płynęła w kierunku lewym od Eka a więc był na lewym brzegu. No coż kto pierwszy tu wejdzie zadaje zagadkę 
No w sumie na to nie zwróciłem uwagi ;p
W takim razie zadaj jeszcze raz - inną zagadkę
W takim razie zadaj jeszcze raz - inną zagadkę
wymień co najmniej jednego towarzysza Danielle Rousseau (nie będącego z samolotu rozbitków i nie Alex
)
Z nią był chyba mąż. Ale czy było gdzieś jak miał na imie 
Brandon, Montan, Robert Rousseau (mąż Danielle) ;-)
Jaki był kod autodestrukcji stacji płomień który wpisał Locke i co należało zrobić aby móc wpisać kod 
Kod był 77 a należało wygrać z komputerem w szachy
W którym roku zagineła Czarna Skała
I do kogo należała grupa handlarzy, która była na statku 
Czarna Skała należała do brytyjskiej grupy handlowej Morscy Handlarze Nowego Świata. Była jednym z trzech statków przewożących niewolników należących do organizacji.
Statek zaginął w roku 1881, podczas powrotu z Oceanu Indyjskiego, gdzie wydobywano złoto.
Statek zaginął w roku 1881, podczas powrotu z Oceanu Indyjskiego, gdzie wydobywano złoto.
Ben – wtedy gdy był więźniem przedstawił się jako Henry Gale z Minnesoty, który rozbił się na wyspie ze swoja żoną.
Jak miała na imię ta „niby” jego żona
Jak miała na imię ta „niby” jego żona
Jak nazywał się mąż Juliet i jak umożliwił jej dostanie się na wyspę 
miał na imię Edmund i myślę że chodzi Ci oto że umożliwił to jej albo ginąc albo posiadając leki dzięki którym Juliet doprowadziła do ciąży swojej siostry (leki te wykradała swemu mężowi.
oto chodzi?
oto chodzi?
Tak. Chodziło o to, że zginoł.
Słowo umożliwił miałem dać w cudzysłów, ale zapomniałem. Bo to umożliwienie było kozackie
Słowo umożliwił miałem dać w cudzysłów, ale zapomniałem. Bo to umożliwienie było kozackie
jaka była nagroda pieniężna za wydanie Kate w ręce policji
Kogo Desmond spotkał w kawiarni tuż przed wyruszeniem w rejs? Ile kosztowała kawa, którą ta osoba mu postawiła