Regulamin punkt 5:
"Zabrania się publikowania na forum materiałów z innych stron bez zaznaczenia źródła. Jest to plagiat - podpisywanie się swoja ksywką pod czyjąś pracą."
Proszę wszystkich użytkowników o zaznaczanie źródła przy publikowaniu tekstów z innych stron i poprawienie dotychczas napisanych postów które nie są zgodne przytoczonymk punktem regulaminu. Pod artykułem zamieszczamy: Źródło: strona, z której pobrano informację (np. filmweb.pl). Adres strony piszemy bez www!
Czas na dopisanie źródeł:
5 dni. Po tym terminie wszystkie posty będące przywłaszczeniem sobie czyjeś pracy zostaną usunięte!
Apel: zaznacz źródło artykułów
Re: Apel: zaznacz źródło artykułów
Dusq jest jeden problem - gdy chcę zmienic jakiś post z użyciem źródła to mi wyskakuje że tylko przez 300minut mozna zmieniac posta... Więc

Zapomniałem o tym, już odblokowuję 
Dusqmad, dopisałem źródło do materiałów które wiozłem z innych stron – mam nadzieję że do wszystkich 
Ale jak byś cos jeszcze znalazł bez dopisanego źródła to napisz zanim usuniesz (mogłem cos pominąć ) ;-)
Ale jak byś cos jeszcze znalazł bez dopisanego źródła to napisz zanim usuniesz (mogłem cos pominąć ) ;-)
Dusq mam pytanie. Czy trzeba "oznakowywac" dodawane zdjęcia ? 
Nie, nie trzeba 
Dziękuję tym, którzy zastosowali się do apelu.
Dziękuję tym, którzy zastosowali się do apelu.