Info o filmie:
reżyseria: Ed Bye.
scenariusz: Harry Enfield, Dave Cummings.
zdjęcia: Alan Almond.
muzyka: Cecily Fay, Philip Pope.
obsada: Kathy Burke, Harry Enfield, Laura Fraser, Amelia Shankley, Tabitha Wady.
produkcja: Wielka Brytania; gatunek: Komedia.
data premiery: 2000-04-21 (Świat).
Fabuła filmu:
Bohaterami filmu są dwaj ciamajdowaci, dojrzewający młodzieńcy, tytułowi Kevin i Perry. Chłopaki marzą o życiu, jakie według nich prowadzą dj-e, czyli o imprezach, dziewczynach i powszechnym podziwie. Pewnego pięknego dnia trafia im się możliwość wyjazdu na wymarzoną Ibizę. Pod jednym warunkiem – z rodzicami Kevina ... Podczas swojej podróży po Ibizie, chłopaki chcą korzystać z życia, jak tylko się da – próbują podrywać dziewczyny (przez większość filmu z marnym skutkiem), chodzą do klubów, poznają też swojego idola, wielkiego dj-a, niejakiego Paula Gałkę.
Tyle fabuła, w praniu wychodzi kolejna komedia dla kretynów (a może nawet dla kretynów wśród kretynów...). Osobiście uważam to coś za całkowite dno, a obejrzałem tylko dlatego że film zbierał wśród niektórych niezasłużone oklaski.... Najbardziej raził mnie tutaj stosunek głównego bohatera do rodziców, nawet w takiej produkcji to chwyt poniżej pasa.
Inna beczka: muzyka w tym gniocie jest zajebista... Czyli za soundtrack daję aż 2/10.
Chłopaki na Ibizie
Re: Chłopaki na Ibizie
Dzieki za ostrzezenie:) mialem sie za to zabierac bo szukam jakiejs dobrej komedyjki mlodziezowej.
Chcesz to oglądnij! Mną się nie sugeruj, bo tego typu filmów (np. "Straszny Film") po prostu nie cenie zbyt wysoko, ale ten tytuł nawet w swoim gatunku wyróżnia się głupotą....
A temat założyłem bo skiszony się nie kwapił... Pozdrawiam!
A temat założyłem bo skiszony się nie kwapił... Pozdrawiam!
Strasznie głupieeee 
Dusqmad» Mile widziane wypowiedzi dłuższe i podparte argumentami.
Dusqmad» Mile widziane wypowiedzi dłuższe i podparte argumentami.
Ostatnio zmieniony 2007-02-10, 20:41 przez Mela0607, łącznie zmieniany 1 raz.