W Tesco (Kraków, ulica wielicka) do nabycia filmy Tarantino – „Pulp Fiction” i „Jackie Brown” (może jeszcze „Wściekłe psy” były, nie pamiętam) oraz najlepszy film Rodrigueza, czyli „Sin... znaczy się „Od zmierzchu do świtu”
Filmy DVD w okazyjnych cenach
Filmy DVD w okazyjnych cenach
Byliście ostatnio w jakimś hipermarkecie, czy sklepie nie dla idiotów? Może znaleźliście jakieś ciekawe filmowe okazje, o których warto byłoby donieść innym forumowiczom? Jeśli tak to przybliżcie je w kilku słowach w tym temacie - ktoś może na tym skorzystać 
W Tesco (Kraków, ulica wielicka) do nabycia filmy Tarantino – „Pulp Fiction” i „Jackie Brown” (może jeszcze „Wściekłe psy” były, nie pamiętam) oraz najlepszy film Rodrigueza, czyli „Sin... znaczy się „Od zmierzchu do świtu”
. Wszystko to w cenie 9.99. Myślę, że nie tylko na wielickiej, ale w całej sieci Tesco macie szanse dopaść te tytuły.
Re: Filmy DVD w okazyjnych cenach
Wymieniłeś tutaj filmy, ktore były w gazecie "Premiery". Najwidoczniej słabo się sprzedali, że oferują teraz takie wydanie. Bo pełnoprawne wydanie DVD to nie jest.
A dobre i tanie filmy można znaleźć w każdym supermarkecie tych większych sieci handlowych typu Tesco czy Real. Wystarczy tylko podejść w dziale "Filmy" do tych wielkich, wypchanych po brzegi koszy. Uwielbiam tam szperać. Cała moja kolekcja filmów DVD składa się z filmów wydobytych z tych pojemników
Szybkie spojrzenie na półkę i wymienię krótko: Święci z Bostonu, Nieodwracalne, Amorres Perros, Good Bye Lenin, Equilibrum, Super Size Me, Żyć szybko, umierać młodo, Ghost in the Shell i inne
Większość pozycji za kwotę poniżej 20 zł.
A dobre i tanie filmy można znaleźć w każdym supermarkecie tych większych sieci handlowych typu Tesco czy Real. Wystarczy tylko podejść w dziale "Filmy" do tych wielkich, wypchanych po brzegi koszy. Uwielbiam tam szperać. Cała moja kolekcja filmów DVD składa się z filmów wydobytych z tych pojemników
Szybkie spojrzenie na półkę i wymienię krótko: Święci z Bostonu, Nieodwracalne, Amorres Perros, Good Bye Lenin, Equilibrum, Super Size Me, Żyć szybko, umierać młodo, Ghost in the Shell i inne
Nie ma licencji na wypożyczanie, nie ma dodatków, ale to klasa wyżej od tego co było w "Premierach". Przynajmniej otrzymujemy przyzwoite pudełko i nikt nie upycha do niego dwóch filmówCiekavy pisze:Wymieniłeś tutaj filmy, ktore były w gazecie "Premiery". Najwidoczniej słabo się sprzedali, że oferują teraz takie wydanie. Bo pełnoprawne wydanie DVD to nie jest.
Nie jestem pewny, ale do tego pudełka upchali 3 filmy
Skoro "Pulp Fiction", "Jackie Brown" i "Wściekłe Psy" widnieją na okładce. Więc "Premiery" upychają nadal, zmienia się tylko pudełko na większe 
Może źle to napisałem. W każdym razie chodziło mi o to, że każdy z tych filmów jest w oddzielnym pudełku i każdy kosztuje 9.99Ciekavy pisze:Nie jestem pewny, ale do tego pudełka upchali 3 filmy
Ostatnio w Carrefourze widziałem Efekt Motyla, Młodego Adama, Monster za 20 zł [dvd]... no i udało mi się złapać nową wersję "Autostopem Przez Galaktykę" za 12 zł. Była promocja w hypermarkecie 
Cos w tym jest. Swego czasu zakupiłem sobie "Pulp Fiction" dołączane do gazety "Premiery" i mam zastrzeżenia co do tłumaczenia. Fajnie że jest więcej kurew i wogóle, ale kultowych cytatów już nie powinni zmieniać:Ciekavy pisze:Wymieniłeś tutaj filmy, ktore były w gazecie "Premiery". Najwidoczniej słabo się sprzedali, że oferują teraz takie wydanie. Bo pełnoprawne wydanie DVD to nie jest.
"Zrobie Ci w dupie Wielką Schizmę" to nie to samo co "Zrobię Ci z dupy Jesień Średniowiecza". No i cytat z księgi Ezechiela też inaczej brzmi... Chyba będę musiał poszukać w necie napisów.... Możliwe że sie czepiam...
W Mediamarkcie cała seria "Obcego" za 99zł,