Filmy DVD w okazyjnych cenach

Ogólne dyskusje na tematy cieszące się szerszym zakresem.
Awatar użytkownika
Dusqmad
Administrator

Filmy DVD w okazyjnych cenach

Post autor: Dusqmad »

Byliście ostatnio w jakimś hipermarkecie, czy sklepie nie dla idiotów? Może znaleźliście jakieś ciekawe filmowe okazje, o których warto byłoby donieść innym forumowiczom? Jeśli tak to przybliżcie je w kilku słowach w tym temacie - ktoś może na tym skorzystać ;)

W Tesco (Kraków, ulica wielicka) do nabycia filmy Tarantino – „Pulp Fiction” i „Jackie Brown” (może jeszcze „Wściekłe psy” były, nie pamiętam) oraz najlepszy film Rodrigueza, czyli „Sin... znaczy się „Od zmierzchu do świtu” ;). Wszystko to w cenie 9.99. Myślę, że nie tylko na wielickiej, ale w całej sieci Tesco macie szanse dopaść te tytuły.
Ciekavy
Vincent Vega

Re: Filmy DVD w okazyjnych cenach

Post autor: Ciekavy »

Wymieniłeś tutaj filmy, ktore były w gazecie "Premiery". Najwidoczniej słabo się sprzedali, że oferują teraz takie wydanie. Bo pełnoprawne wydanie DVD to nie jest.

A dobre i tanie filmy można znaleźć w każdym supermarkecie tych większych sieci handlowych typu Tesco czy Real. Wystarczy tylko podejść w dziale "Filmy" do tych wielkich, wypchanych po brzegi koszy. Uwielbiam tam szperać. Cała moja kolekcja filmów DVD składa się z filmów wydobytych z tych pojemników :P

Szybkie spojrzenie na półkę i wymienię krótko: Święci z Bostonu, Nieodwracalne, Amorres Perros, Good Bye Lenin, Equilibrum, Super Size Me, Żyć szybko, umierać młodo, Ghost in the Shell i inne :P Większość pozycji za kwotę poniżej 20 zł.
Awatar użytkownika
Dusqmad
Administrator

Ciekavy pisze:Wymieniłeś tutaj filmy, ktore były w gazecie "Premiery". Najwidoczniej słabo się sprzedali, że oferują teraz takie wydanie. Bo pełnoprawne wydanie DVD to nie jest.
Nie ma licencji na wypożyczanie, nie ma dodatków, ale to klasa wyżej od tego co było w "Premierach". Przynajmniej otrzymujemy przyzwoite pudełko i nikt nie upycha do niego dwóch filmów ;)
Ciekavy
Vincent Vega

Post autor: Ciekavy »

Nie jestem pewny, ale do tego pudełka upchali 3 filmy :P Skoro "Pulp Fiction", "Jackie Brown" i "Wściekłe Psy" widnieją na okładce. Więc "Premiery" upychają nadal, zmienia się tylko pudełko na większe ;)
Awatar użytkownika
Dusqmad
Administrator

Ciekavy pisze:Nie jestem pewny, ale do tego pudełka upchali 3 filmy :P
Może źle to napisałem. W każdym razie chodziło mi o to, że każdy z tych filmów jest w oddzielnym pudełku i każdy kosztuje 9.99 ;)
Awatar użytkownika
Miguel
Indiana Jones

Post autor: Miguel »

Ostatnio w Carrefourze widziałem Efekt Motyla, Młodego Adama, Monster za 20 zł [dvd]... no i udało mi się złapać nową wersję "Autostopem Przez Galaktykę" za 12 zł. Była promocja w hypermarkecie :D
Awatar użytkownika
Scourge33
Indiana Jones

Post autor: Scourge33 »

Ciekavy pisze:Wymieniłeś tutaj filmy, ktore były w gazecie "Premiery". Najwidoczniej słabo się sprzedali, że oferują teraz takie wydanie. Bo pełnoprawne wydanie DVD to nie jest.
Cos w tym jest. Swego czasu zakupiłem sobie "Pulp Fiction" dołączane do gazety "Premiery" i mam zastrzeżenia co do tłumaczenia. Fajnie że jest więcej kurew i wogóle, ale kultowych cytatów już nie powinni zmieniać:
"Zrobie Ci w dupie Wielką Schizmę" to nie to samo co "Zrobię Ci z dupy Jesień Średniowiecza". No i cytat z księgi Ezechiela też inaczej brzmi... Chyba będę musiał poszukać w necie napisów.... Możliwe że sie czepiam...
Awatar użytkownika
Dusqmad
Administrator

W Mediamarkcie cała seria "Obcego" za 99zł,
ODPOWIEDZ

Wróć do „FORUM OGÓLNE”