Jak trafiliście na to forum?
Re: Jak trafiliście na to forum?
Rubenos polecil mi to forum i musze powiedziec ze nie zaluje decyzji zarejestrowania sie;-)
Dodałem nową opcję "Google, wyszukiwarki, katalogi" - więc jeśli ktoś trafił na forum tą drogą to jest proszony o jej zaznaczenie w ankiecie.
Zapraszam wszystkich nowo przybyłych do głosowania. Po prostu ciekaw jestem
Zapraszam wszystkich nowo przybyłych do głosowania. Po prostu ciekaw jestem
A ja znalazłem linka na innym forum.
-
blue berry
- Tyler Durden
Ja znalazłam forum właśnie przez mojego najlepszego internetowego przyjaciela - google
:D
wiecie a ja nie pamietam:P, jest to forum na toplistach?, chyba stamtad, albo z google
Raczej nie, przynajmniej ja nie dodawałem. Po wpisaniu frazy 'toplista filmowo.net' jakoś nic takiego się nie wyświetla, więc jedyna prawdopodobna opcja to googleiskierka pisze:jest to forum na toplistach?
Na to forum trafiłem w najbardziej banalny sposób jaki się dało, czyli przez odnośnik na stronie głównej. Strona mi się spodobała, więc postanowiłem na forum się zarejestrować.
Mamy już trzecie miejsce w google pod frazą 'forum filmowe' 
Wygląda na to, że ktoś zawirusował stronę, która dotąd była pierwsza...
Wygląda na to, że ktoś zawirusował stronę, która dotąd była pierwsza...
- MGaździcki
- Agent Smith
Ja sobie siedzę przed komputerem i piszę opis na forum Kinowo, a tu nagle wyskakuje mi PM od Dusqmada. To sobie myślę: "Masz wakacje, masz w cholerę wolnego czasu, zarejestruj się, zacznij pisać i się przyzwyczajaj". I powiem, że bardzo mi się tu podoba.
Jak tu cichutko ostatnio... aż strach się odezwać, ale pewnie każdy kto tu się zawieruszy tak myśli, więc spróbuję przełamać tę złą passę, a nuż...
Trafiłam tu poniekąd z Serwisu Filmowo, bo polecono mi artykuł w nim zamieszczony (bardzo dobry
). Z serwisu do Forum już tylko krok. Zawsze szukam miejsc, w którym można porozmawiać o kinie na trochę
wyzzym poziomie niż na FW. Przyznam, że w tym forum ujęła mnie osoba Admina - czyli zaangażowanie i profesjonalne podejście do tematu u Dusqmada. Pomyślałam "sama nie zrobiłabym tego lepiej" i oto jestem i czytam od paru dni... i tylko z coraz większym żalem odkrywam, że Forum ma swój "złoty wiek" za sobą i - co gorsze, bo z doświadczenia wiem, ze na dobrym forum dobre okresy powracają falami - Dusqmad stracił do niego serce...
Mam nadzieję, że - mimo wszystko - najlepsze jeszcze przed Wami (Nami?). Postaram się mieć w tym swój udział
Trafiłam tu poniekąd z Serwisu Filmowo, bo polecono mi artykuł w nim zamieszczony (bardzo dobry
Mam nadzieję, że - mimo wszystko - najlepsze jeszcze przed Wami (Nami?). Postaram się mieć w tym swój udział
Ja ostatnio mam jakąś manię na fora ;D Szukam, rejestruję się, piszę.
Więc jak tu trafiłam? Google: "forum filmowe".
Wynik wyszukiwania: (pozycja druga) "Forum Filmowe::Filmowo::Filmy".
Myśl: "Ciekawe forum...Zarejestrujmy się."
I jestem;]
Więc jak tu trafiłam? Google: "forum filmowe".
Wynik wyszukiwania: (pozycja druga) "Forum Filmowe::Filmowo::Filmy".
Myśl: "Ciekawe forum...Zarejestrujmy się."
I jestem;]
W ogóle to witam wszystkich. Jeśli chodzi o mnie, to najpierw trafiłem na samą stronę filmowo, kiedy jeszcze forum nie istniało. Napisałem tam kilka recenzji. Potem pojawiło się forum, ale z leksza je olałem. No i dzisiaj pojawiam się na nim znowu. Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
Hej!
Ja znalazłam się na tym forum, ponieważ widziałam jak moja koleżanka na nim pisze!
A że lubię a nawet uwielbiam oglądać filmy - zarejestrowałam się
Ja znalazłam się na tym forum, ponieważ widziałam jak moja koleżanka na nim pisze!
A że lubię a nawet uwielbiam oglądać filmy - zarejestrowałam się
No i sprowadziło ;-)Dusqmad pisze:Mam nadzieję, że google jeszcze nam tu niejedną duszę sprowadzi
A tak btw to witam wszystkich
Ja wpisałam w google "Upiór w operze forum" czy cos w tym rodzaju i znalazłam to forum. Chociaż to nie jest to, co dokładnie chciałam zanleźć.
-
Mariczanka
- Jack Sparrow
-
Dominik676
- Jack Sparrow
Trafiłem tutaj z form Prison Break, także Dusqmad'a, na którym jestem obecny.
Cześć! Ja trafiłam tu zupełnym przypadkiem, szukając czegoś innego. Google postanowiło jednak wziąść sprawy we własne ręce i tak natrafiłam na Was. Jakiś czas temu postanowiłam rozejrzeć się na jakimś dobrym filmowym forum, ale potem, jak to czasem bywa, zupełnie wylecialo mi to z głowy, a tu proszę! 
Cześć
Serdecznie witamy na forum!
Ostatnio trochę tu ciszej, ale mam nadzieję, że Cię to nie zrazi
Ostatnio trochę tu ciszej, ale mam nadzieję, że Cię to nie zrazi
Mam nadzieję, że to chwilowa niedyspozycja, bo z chęcią porozmawiałabym o filmach, dowiedziała się tego i owego i wymieniła opinie
Tak czy inaczej, będę tu zaglądać.
Mnie doprowadziło tu to samo, co pewnie wielu innych - chęć poznania tytułu filmu, który oglądałem x lat temu. W sumie wciąż czekam na odpowiedź, ale pomyślałem, że nie ma co się ograniczać i wygląda na to, że zostanę tu dłużej;)
Witamy na forum 
Niestety przy poszukiwanym filmie Ci nie pomogę. Może gdybyś podał więcej szczegółów coś by mi przyszło do głowy...
W każdym razie miłego pisania życzę
Niestety przy poszukiwanym filmie Ci nie pomogę. Może gdybyś podał więcej szczegółów coś by mi przyszło do głowy...
W każdym razie miłego pisania życzę
Dzięki.
Będę intensywnie myślał, może coś sobie przypomnę.
Będę intensywnie myślał, może coś sobie przypomnę.
Jestem tu nowy wiec sie przywitam:) Trafilem tu przez google pozdro
Przez google,wybrałam,bo najbardziej spodobały mi się układ i grafika.