Co to za film?
-
Pawelfreeman
- Forrest Gump
Re: Co to za film?
jaszczurek dzieki stary to ten film
ciut czasu go szukałem
ale wreszcie hehe
Pytanie o film
Witam jestem nowy na tym forum i szczerze mowiac pojawilem sie tu dlatego ze szukam pewnego filmu ktory ogladalem tylko nie pamietam tytulu:) W filmie chodzilo o to ze pewien ziomek wyszedl z domu i wszelkie wydarzenia ktore mialy pozniej miejsce powodowaly ze nie mogl wrocic:D to tak w skrocie. Film ten byl starszy(lata 70-80) i lecial gdzies w telewizji juz chwile temu. Wiem ze w tytule było cos z Piątkiem i na tym moja wiedza na temat tego filmu sie konczy.
Prosze o pomoc
Prosze o pomoc
Pamiętacie tytuł?
Dawno temu - film jest może z lat 80-90 - w tv leciał film o grupce znajomych (uczniów), którzy z okazji balu - chyba zakończenia, ale nie jestem pewna - postanawiają zrobić nauczycielowi żart i zaostawiają w jego klasie - w noc przed balem - manekiny przebrane w różne stroje. Morderca przebiera się za jednego z nich i morduję ich. przeżyła zdaje się laska, która w czasie pogrzebu widzi mordercę za drzewami.
Kojarzy ktoś ten film?
Z góry dziękuję za odpowiedź!
Pozdrawiam.
Kojarzy ktoś ten film?
Z góry dziękuję za odpowiedź!
Pozdrawiam.
Ja poszukuję filmu, w którym grupa uczniów przed balem szkolnym postanawia zrobić kawał nauczycielowi i w jego sali w nocy zostawiaja manekiny przebrane. Morderca przebiera się za jednego z tych manekinów i zaczyna ich gonic po szkole i mordować...
Fajny, stary film, dawno temu leciał w tv, ale nie moge go znaleźć...
Pamietacie cos takiego?
Fajny, stary film, dawno temu leciał w tv, ale nie moge go znaleźć...
Pamietacie cos takiego?
Witam wszystkich ponownie;) mam nadzieje ze tym razem równiez bedziecie w stanie mi pomoc.. chodzi o polski film.. ogladalam go w tv jakies 3 lata temu.. gral tam o ile sie nie myle borys szyc.. on razemz zona po slubie kupili gdzies mieszkanie u dewelopera i mieli sie wprowadzac i okazlalo sie ze ten facet uciekl i nie ma z nim kontaktu.. ogolie lipa bo wzielikredt na to mieszkanie i nawet nie mieli z czego splacac.. zamieskzali z jego matka.. ta zona pracowala jako krawcowa o ile sie nie myle.. ale z tesciowa sie nie lubily.. potem urodzily sie dzieci i ta kobieta wpadla w jakas chorobe w sensie ze nie dbala o siebie i " robila" po siebie sorki ale mysle ze to istone.... nie zajmowala sie dziecmi... itp.. jakos nie moge sobie przypomniec zakonczenia.. cos chyab na dworcu ona byla ztym dziecmi ale dokladnie nie pamietam..
bede wdzieczna za pomoc;) pozdrawiam serdecznie:*
[ Dodano: 2008-06-01, 22:43 ]
witam ponownie;)) chodzilo mi o plac zbawiciela;)) dzieki;)) pozdrawiam;)
bede wdzieczna za pomoc;) pozdrawiam serdecznie:*
[ Dodano: 2008-06-01, 22:43 ]
witam ponownie;)) chodzilo mi o plac zbawiciela;)) dzieki;)) pozdrawiam;)
może wie ktoś co to za film
chodzi o zabieranie komuś szczęścia, zabiera sie je poprzez zrobienie zdjęcia danej osobie i dotknięcie tej osoby. najbardziej fartowni przebiegali przez bardzo ruchliwe ulice nie oglądając sie na nic, biegli na oślep
Kojarzy może ktoś tytuł ???
Niestety nie kojarzę, ale radziłabym przenieść ten temat.
Do takich pytań jest oddzielny dział i temat.....
Do takich pytań jest oddzielny dział i temat.....
pomocy, chodzi o zabieranie komuś szczęścia, zabiera sie je poprzez zrobienie zdjęcia danej osobie i dotknięcie tej osoby. najbardziej fartowni przebiegali przez bardzo ruchliwe ulice nie oglądając sie na nic, biegli na oślep
Kojarzy może ktoś tytuł ???
Witam!
Poszukuje tytulu filmy, ktorego akcja toczy sie bodajze na ksiezycu w jakiejs bazie. I tam byl taki robot co mial mozg lub kilka ludzkich mozgow w takim szklanym czyms :] Dokladnie nie pamietam co w nim dokladnie bylo bo bylem maly jak go ogladalem, ale z tego co pamietam, to wywarl na mnie duze wrazenie i chcialbym go jeszcze raz obejrzec :]
Poszukuje tytulu filmy, ktorego akcja toczy sie bodajze na ksiezycu w jakiejs bazie. I tam byl taki robot co mial mozg lub kilka ludzkich mozgow w takim szklanym czyms :] Dokladnie nie pamietam co w nim dokladnie bylo bo bylem maly jak go ogladalem, ale z tego co pamietam, to wywarl na mnie duze wrazenie i chcialbym go jeszcze raz obejrzec :]
Szukam filmu
Jakiś czas temu oglądałam przezabawny film, i chciałabym do niego powrócić. Lecz mam problem-za nic nie mogę sobie przypomnieć tytułu. Film opowiadał o dwóch czarnych panach policjantach, którzy musieli ochraniać dwie światowej sławy modelki-blondynki, które były zagrożone porwaniem. No więc bohaterowie przebrali się za nie, założyli peruki, i przez cały film robili znakomitą parodię ów pań;) Na dopełnienie informacji film powstał około 2001-2004 roku.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Znowu temat nie w tym dziale, chyba więcej moderatorów by się przydało 
Takie wielkie halo? Jak zauważyłeś pierwszy raz jestem na forum, więc trochę zrozumienia, okej? Nie widziałam, że już jest temat przyklejony, więc przepraszam moderatorów za pomyłkę, i proszę o usunięcie tematu.
Agniesos, Owsze film jest zabawny a jego tytuł brzmi "White chicks" a po polsku "Agenci bardzo specjalni"
Jeśli chcesz się usprawiedliwiać to powiedz, że masz małe pole widzenia. Jest tu dział "Centrum filmowej pomocy". Przeczytałaś opis tego?
A jesteś chętny?
Moderatorów jest pod dostatkiem, tylko ignorantów za dużo
Kod: Zaznacz cały
Znowu temat nie w tym dziale, chyba więcej moderatorów by się przydało :roll:Moderatorów jest pod dostatkiem, tylko ignorantów za dużo
Mogę spróbowaćDusqmad pisze:A jesteś chętny?
Poszukuje tytulu filmu ktorego fragment widzialem w tvp jakie pol roku do roku czasu temu. Jedynie co pamietam to to ze bylo to film opowiadajacy perypetie mieszkaqncow berlina za casow muru berlinskiego. Z tego co pamietam to najprwdopodobniej mieszkancow wschodniej czesci. Perypetie te przedstawione byly w dosyc humorystyczny sposob wiec sadze ze byla to komedia ewentualnie komedio-dramat. Nie moge sobie przypomniec zbyt wiele scen z tego filmu. Pamietam tylko ze jedna z nich byla scena w kturej pewien chlopak bardzo mazacy o plycie winylowej jakiegos zespolu pognala za nia az pod same zasieki bo bodajze ktos mu mial ja chyba przezucic przez granice ale wszystko potoczylo sie tak nieuchronnie ze chlopak zostal przylapany na tym i jeden z policjantow strzelil do niego niestety tak niefortunnie ze trafil zamiast w niego to w ta plyte ktora defakto uratowala chlopakowi zyci. Jednak ten nie cieszyl sie z tego. Wrecz przeciwieni zaczol rozpaczac nad peknieta plyta. Wiem zamotalem strasznie ale moze ktos cos zkojazy ;p z gory dzieki!
Film przygodowy o dżungli
Witam!Szukam filmu przygodowego o wyprawie do dżungli.Znacie jakieś tytuły gdzie akcja rozgrywa się w dżungli i jest to film taki wyprawa/przygoda?Proszę o tytuły do takich filmów.Z góry dzięki.
witam wiecie może co to za tytuł filmu, w którym pierwszy murzyn chciał zostać w marynarce wojennej i musiał przejść szkolenie.??
Ostatnio zmieniony 2008-07-14, 13:12 przez mati90, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam, od dawna szukam tytułu serialu, moze mi pomożecie:) pamietam z niego tyle, ze było tam rodzeństwo(siostra jeżdżąca chyba na wózku) próbujące znaleźć swojego ojca i w każdym odcinku jedno z nich przenosiło się w jakieś historyczne miejsce i próbowało tam znaleźć tego ojca(jakies wzkazówki chyba). Jesli ktoś wie o co mi chodzi, to proszę o tytuł:) z góry dzięki
Ten serial to W świecie mitów (Myth Quest)
Thriller. Akcja dzieje się w dużym domu/willi, w którym mieszka starsza kobieta, chyba ze swoimi synami X i Y oraz dziewczyną tego Y
Do domu przybywa niepotrafiąca mówić dziewczyna (blondynka), po to aby zaopiekować się tą kobietą.
W domu grasuje zabójca - giną poszczególne osoby (dziewczyna Y zostaje uduszona folią
). Bohaterowie na początku myślą że to ten Y, później okazuje się że zabójcą był ogrodnik, którego dziewczyna poznała zaraz po przyjeździe. Na koniec jeśli dobrze pamiętam jest romantyczna scena z udziałem tej dziewczyny i X (przez cały film chyba mieli się ku sobie ;-) ) i dziewczyna odzyskuje głos.
Film oglądałam jakieś 5 lat temu, wiec juz dobrze nie pamiętam
W domu grasuje zabójca - giną poszczególne osoby (dziewczyna Y zostaje uduszona folią
Film oglądałam jakieś 5 lat temu, wiec juz dobrze nie pamiętam
-
kurka_wodna
- Forrest Gump
Film o robocie
Cześć. Pamiętacie film o robocie z lat 80? Ten robot był dość podobny do obecnie granego w kinach WILL-E'go. Pamiętam scenę, że na końcu pokryli go złotem albo czytał książkę w chłodziarni. Pamiętacie tytuł?