Techno
Techno
Muzyka techno jaka jest każdy wie. Niektórym się to wybitnie podoba, a niektórzy słysząc ją zostają ogarnięci przez przeogromną złość i chęć rozwalenia urządzenia wysyłającego do naszego mózgu te dźwięki. Zaliczam sie na pewno do grupy numer dwa, a to dlatego, że nie widze w tejże muzyce nic ciekawego, a jedynie prostotę, wielką prostotę i głupotę. Dlatego też mówi się "ynteligenta muzyka dla ynteligentych ludzi", chociaż nie mam nic do słuchaczy techno, po prostu nie rozumiem tego fenomenu.
Re: Techno
Muzyka techno zdecydowanie do mnie nie przemawia, podobnie zreszta jak hip hop. Nie będe wiecej pisał na ten temat, bo nie warto tracić czasu 
Popieram przedmowcow. Muzyka powinna byc czyms wiecej niz tylko zlepkiem dzwiekow, ktore potrafi stworzyc kazdy na domowym komputerze przy uzyciu odpowiedniego programu. Oczywiscie nie przecze, ze techno nadaje sie do zabawy na parkiecie, ale ja preferuje inne taneczne klimaty.
Zależy co - to z czym mordowałem się w te wakacje na dyskotekach, a czym wszyscy się podniecali (vide. "Explosion" itp) oraz to co dresy słuchają w maluchach na głośnikach przekraczjących kilkakrotnie wartość samochodu to faktycznie żadna muzyka. Ale Prodigy, Scooter... - to jak najbardziej.
Zdanie mam podzielone. Nie przepadam za technem, sama bym go nigdy nie włączyła i denerwuje mnie jak sąsiedzi słuchają tych technomłotów. Na dyskotekach najlepiej tańczy się przy muzyce dance itp., więc tam jak najbardziej pasuje i mogę to znieść. Nie widzę nic pociągającego w technie, co innego w metalu (te gitarki, wokale!). A już szczególnie nienawidzę zboczonych teledysków i ciągłego powtarzania jednego, krótkiego tekstu. 
Aleś sie rozpisał
Ja chyba wcześniej trochę za ostro na techno najechałem, bo zapomniałem o Prodigy, któirej jest IMO conajmniej ciekawe. No i mój ulubiony zespół - Nine Inch Nails - też ma na swych płytach elemnty techno.
Nie cierpię techno..Jak słysze to łubuduby i umcumc wrzynające mi sie w potylice to mnie poprostu nosi
Niestety mam w bloku jjakeigoś typka który w ogóle nie szanuje innych i wali tym na okrągło..
No dobra..ja słucham metalu ale staram isę nie uprzykszać innym życia..nie rozumiem takiego poczynania 
reasumując "Fuj, techno
"
reasumując "Fuj, techno
Ja najgorzje mam, jak jadę do babci, bo ona ma takich dizwnych sąsiadów, u ktorych to cały dzień potrafi lecieć ta muzyka. W dodatku non stop te same piosenki, załamać się można.
NIN, Pitchshifter... industrialny metal przeca
, który lubię i porównywać to do techno to wydaje mi się trochę przesadą 
Album "Pretty Hat Machine" - szczególnie ostatni utwór, nie mówię, ze to jest techno, ale jakieś tam elementy (mało, bo mało) są i proszę sie nie kłócić 
Oj skiszony czepiasz sie
Techno to techno i już
A BlackDog..to nie jest ta sama piosenka..oni poprostu mają wszytskie takei same 
ej NIN jest fajne i sam lubię (mam wszystkie płyty, najbardziej mi się podoba The downward spiral) i to industrial a nie techno - co jest w sumie nieco podobne, ale jednak inne 
Gabriel: Moze rzeczywiście się mylę 
skiszony: Wiadomo, ze różnica jest kolosalna, bo techno nienawidzę, a jak juz wcześniej napisałem NIN uwielbiam. To mówi samo za siebie
skiszony: Wiadomo, ze różnica jest kolosalna, bo techno nienawidzę, a jak juz wcześniej napisałem NIN uwielbiam. To mówi samo za siebie
w każdym razie ustalamy:
NIN - TAK
techno - zupełnie NIE
NIN - TAK
techno - zupełnie NIE
No to po kiego ch*** w ogóle umeiszczacie NIN w tymtemacie? 
A tak sobie napisałem, bo nie miałem co robić ;p I uważałem, iż ma to jakiś związek z tą "intelignetą" muzyką. A poza tym statsowanie nie jest złe 
Nie ma nic do techno, ale tylko w umiarkowanych ilościach. Nie słucham tego tak na codzień. Jednak niektóre piosenki (np. "Saticfaction" i "California dreaming" Benny'ego Benassiego, czy ostatni hit MBrother "Trebles", który ma już jakiś rok, nie wiem, czemu go odkryli dopiero w te wakacje, czy też "God is a DJ" i "Insomnia" Faithlessa) bardzo lubię. A na pewno techno jest najlepsze na dyskoteki.
Ja nie widze sensu zakładania takich tematów , wyłącznie po to żeby powiedzieć jakie to jest ch.. nikt nie nakazuje wam tego słuchać, więc po co ze wszystkiego robić problemy?
Temat jest zakładany po to, aby każdy mógł sie wypowiedzieć co sądzi o tej muzyce, wymienić opinie z innymi, a że na forum widocznie same osoby, co techno nie lubią to same takie opinie 
Ja tam lubie posłuchać od czasu do czasu np. Daft Punk (choć nie wiem czy to jest techno, tj. Stardust). Jak już mówiłem, każda muzyka jest dobra.
Kazda muzyka jest dobra, ale nie dla każdego
Ja też nie jestem zwolenniczką typowych tematów do "obśmiania" i nawet keidyś na forum metalowym stanęłam w obronie
Tokio Hotel
Nie trawię tej emo kapeli, ale nie uznaje tematów "Chodzcie posmeijemy sie z idiotów" bo to zachowanie godne 12 letnich dzieci!
Tak wiec..to nie jest temat do obśmiania, a poprostu o muzyce techno i jak czarny pies zauważył, poprostu za dużo na tym forum techno przeciwników i temat sie rozwinął tak jak sie rozwinął...
Tak wiec..to nie jest temat do obśmiania, a poprostu o muzyce techno i jak czarny pies zauważył, poprostu za dużo na tym forum techno przeciwników i temat sie rozwinął tak jak sie rozwinął...
Ooo... Nikt nie lubi techno, w sumie ja też nie zabardzo. Zdarza się, że spodoba mi się jakaś piosenka głównie mix np: wspomniana juz tu California Dreaming. czasami lubie się pobujać przy techno. Na codzień słucham bardzo rzadko.
-
wredota_xD
- Forrest Gump
Jak można słuchać przez 45 min buc buc buc? Eh no sorry...ale techno jest passe 
W sumie nie dziwie sie waszym opiniom, ta muzyka ostatnio zaczyna schodzic na psy... Ktos wypuszcza jakis fayny kawalek i od razu znajduje sie nastu nasladowcow i wszyscy korzystaja z tych samych dzwiekow... A gdzie tu oryginalnosc?
Mimo wszystko polecam klasyke czyli The Prodigy, słucham do dzisiaj...
No i polski project: East Clubbers (Sextasy to nieporozumienie..) Pozdro!!!
Nobody listen' to techno
Mimo wszystko polecam klasyke czyli The Prodigy, słucham do dzisiaj...
No i polski project: East Clubbers (Sextasy to nieporozumienie..) Pozdro!!!
Nobody listen' to techno