Ryan Gosling

Sławni, bogaci, przystojni utalentowani oraz Ci, którzy stworzyli najlepsze kreacje w dziejach kina.
Awatar użytkownika
Guskas
Terminator

Ryan Gosling

Post autor: Guskas »

Obrazek

Ryan jest zdecydowanie moim ulubionym aktorem. Jest młody i utalentowany i nie jest kolejną komercyjną gwiazdą wywołującą skandale. W młodości wygrał spośrod miliona dzieci casting do Klubu Myszki Micki. Później były rle w różnych filmach, najlepsze z nich to moim zdaniem "Pamiętnikl", "Fanatyk", oraz "Zostań". Jest jednym z najbardziej utalentowanych aktorów młodego pokolenia i mam nadzieję, że zobaczymy go jeszcze w niejednym filmie, gdyż ma dopiero 27 lat :)
Ostatnio zmieniony 2007-05-11, 21:54 przez Guskas, łącznie zmieniany 1 raz.
Mela0607
Agent Smith

Re: Ryan Gosling

Post autor: Mela0607 »

Na razie nie widziałam żadnego filmu z tym gosciem, gdyby nie to, że jest chłopakiem, albo był (już sama nie wiem) Rachel McAdams to nawet nie wiedziałabym, że taki chłopak istnieje :P Chciałabym bardzo zobaczyć film "Pamiętnik", ponieważ wiele osób zachwyca się tym filmem i mówią, że zagrał tam najlepiej, ale moze mi bedzie w końcu dane zobaczyć przynajmniej jeden film z tym aktorem to później się wypowiem na temat jego gry :)
Awatar użytkownika
Guskas
Terminator

Post autor: Guskas »

Polecam jak najbardziej, ale mi sie osobiście najbardziej podobał w fanatyku, ale jestem subiektywna, bo to mój ulubiony film, także... W sumei możesz obejrzeć oby dwa, nic się nie stanie, zawsze będziesz bogatsza o dwa filmy :)
ble
Tyler Durden

Post autor: ble »

Lubię go, chociaż praktycznie w każdym filmie gra tak samo. Może jescze niewystarczająco rozwinął swoje umiejętności, a może po prostu to jest właśnie ich szczyt. Niemniej i tak podkreślam, że go lubię. Najlepsze filmy: 'Fanatyk', 'Zostań' i 'Pamiętnik', chociaż ten to chyba przez sentymenty... ;)
Awatar użytkownika
B...
Indiana Jones

Post autor: B... »

w fanatyku był po prostu genialny-jakby stworzony do tej roli ;-)
Mela0607
Agent Smith

Post autor: Mela0607 »

Jeszcze nie dawno pisałam o tym, że kolesia w żadnym filmie nie widziałam, a teraz jest już inaczej i nawet zaliczyłam go do ulubionych dzięki takim filmom jak "Fanatyk", gdzie był znakomity - jest to jego najlepsza rola jaką miałam przyjemność zobaczyć, ale mam nadzieję, że nie jest ostatnią. Kolejny film to "Słaby punkt", gdzie również mi się spodobał, a myślałam, że u boku Hopkins'a będzie ciężko, a wypadł nawet lepiej niż sam Anthony... Później "Śmiertelna wyliczanka" - niby nic, a jednak coś w nim jest no i upragniony przeze mnie "Pamiętnik", który mi się bardzo podobał, a Ryan z Rachel świetnie się dopełniali, oby było więcej takich ról, chociaż wolałabym go zobaczyć w roli podobnej do tej z "Słabego punktu" czy też "Fanatyka". Jak dla mnie najlepszy aktor młodego pokolenia, a tuż za nim mogłabym usadowić Ben'a Foster'a.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Aktorzy”