Psychozabawa
Psychozabawa
Pomysł zgapiłam z mojego forum. Chodzi o to, że ktoś wypowiada się o osobie, która napisała poprzedniego posta. Można odpowiedzieć tylko raz. Ja opiszę kogoś później. Wszystko jasne? To zaczynajmy, kto napisze coś o mnie?
Re: Psychozabawa
Ja napiszę, bo ci kiedyś to obiecałam, ale zapomniałam.
Issę poznałam w grudniu jak miała mi betować moje opowiadanie. To była pierwsza znana mi osoba, która lubiła tak jak ja parę Draco/Pansy. Więc już na początku miała dużego plusa. ;-) Bardzo ją lubię, kiedy gadamy często mi się humor poprawia. Można z nią rozmawiać o wszystkim, jest bardzo miła i wesoła. Cieszę się bardzo, że polubiła w tym roku piłkę nożną, którą kocham. Jej ulubionym piłkarzem jest niegrający już niestety Zidane. Pisze świetne opowiadania i jest świetną betą. Dzięki niej nie mam już takiego wielkiego problemu z opisami. A na początku było tragicznie
. Hm... co jeszcze... Uwielbia czekoladę.
Jak wpadnę na pomysł co jeszcze dopisać, to zedytuję.
Re: Psychozabawa
Iwusię znam już długo, bardzo ją lubię. Interesuje się piłką nożną, wiem, że lubi Artura Boruca. Poprawiam jej opowiadanie o Draconie, trochę też męczyłam ją o dodawanie opisów i uczuć, no i potem styl Iwy znacznie się poprawił (co mogliście przeczytać w poście Iwy) A gdy teraz widzę jej inne opowiadanie, wszystko jest w porządku. Z tego co wiem, to dobrze się uczy, ale nie wkuwa w domu, wystarczy jej przerwa w szkole. Jej ulubionymi przedmiotami jest historia i matma. Ma papugę Igora, którego słyszałam z kumpelą, gdy do niej zadzwoniłyśmy. Jest właścicielką miłego głosu i śmiechu, ma fajne pomysły i nie boi się wyzwań. W zasadzie zawsze siedzi na niewidoku; jest chętna do pracy, tak jak ja lubi parę Draco/Pansy i tak samo nie przepada za pewnymi osobami z innego forum.
Co jeszcze mogę o niej napisać? Jest świetną kumpelą, jeszcze nigdy się na nią nie zdenerwowałam i nie przeszkadza nam to, gdy obie sobie trochę pomilczymy na gg. Ma siostrę Izę, moją imienniczkę. Jej ulubionym filmem jest Zielona Mila, a pisarzem J.K. Rowling. Mieszka w Suwałkach i jej przysmakiem są kartacze.
I niech to będzie na tyle.
Co jeszcze mogę o niej napisać? Jest świetną kumpelą, jeszcze nigdy się na nią nie zdenerwowałam i nie przeszkadza nam to, gdy obie sobie trochę pomilczymy na gg. Ma siostrę Izę, moją imienniczkę. Jej ulubionym filmem jest Zielona Mila, a pisarzem J.K. Rowling. Mieszka w Suwałkach i jej przysmakiem są kartacze.
I niech to będzie na tyle.