Re: Avatary i podpisy
u mnie kolejna zmiana; na początku myślałam nad przywróceniem Constantine'a, jednakże coś podkusiło mnie by umieścić Franka z filmu "Punisher" (avatar i podpis)
Postanowiłam zmienić avatar, bo ten z Amy Lee wydał mi się za mroczny.
Chyba jestem monotematyczna, bo znowu Tori Amos ;-)
Przy okazji wstawiłam inny tekst do podpisu.
"Musisz nauczyć się radzić sobie sama,
bo nie będę mógł być zawsze w pobliżu"
Tori Amos - Winter
Chyba jestem monotematyczna, bo znowu Tori Amos ;-)
Przy okazji wstawiłam inny tekst do podpisu.
"Musisz nauczyć się radzić sobie sama,
bo nie będę mógł być zawsze w pobliżu"
Tori Amos - Winter
Taki mały hołd dla mojego mistrza Fiodora Dostojewskiego...
Sam Ernest Hemingway całe życie żył z świadomością że cokolwiek by nie napisał to i tak pozostanie w jego cieniu.
Sam Ernest Hemingway całe życie żył z świadomością że cokolwiek by nie napisał to i tak pozostanie w jego cieniu.
-
Inspiration
- Mad Max
Tarantino wymieniłam na Johnny Deppa. A tak by umilić sobie czekanie na nowy film ;-)

Szkoda tylko, że całej twarzy nie widać...Inspiration pisze:Tarantino wymieniłam na Johnny Deppa.
Chodzi Ci o kolejny film Burton'a z udziałem Johnny'ego? Dopiero nie dawno zauważyłam iż Johnny gra prawie w każdym jego filmie...Inspiration pisze:A tak by umilić sobie czekanie na nowy film ;-)
A u mnie dalej jest ten sam aktor tylko, że zmieniony avatar; już nie jako Frank Castle, ale jako Thomas Jane we własnej osobie; ech... cudowne zdjęcie! Mam nadzieję, że pozostanie na dłużej.
Popieram!!! To zbrodnia ciąć tak piękne zdjęcie, same popatrzcie:Mela0607 pisze:Szkoda tylko, że całej twarzy nie widać...
http://www.deppimpact.com/misc/photogra ... ir019.html
Inspiration, nie znęcaj się nad ludzkością (znaczy, jak na razie, nad Melą i mną). Jak nie całość, to wykadruj inaczej i zostaw koniecznie co najmniej do premiery!
-
Inspiration
- Mad Max
Tak, chodzi mi o ten film. Prawda, często gra w filmach Burtona, ale zauważyłam, że często reżyserzy obsadzają tych samych aktorów w swoich filmach. Zresztą Depp się z nim przyjaźni.Mela0607 pisze:Chodzi Ci o kolejny film Burton'a z udziałem Johnny'ego? Dopiero nie dawno zauważyłam iż Johnny gra prawie w każdym jego filmie...
Nie znęcam się już dłużej i zmieniam, teraz widać całą twarzAletheia pisze:Inspiration, nie znęcaj się nad ludzkością (znaczy, jak na razie, nad Melą i mną). Jak nie całość, to wykadruj inaczej i zostaw koniecznie co najmniej do premiery!

No teraz jest przepięknie, bo jak można ukrywać taką "cenną" twarz?
Zresztą te jego sesja są naprawdę świetnie; szczególnie ta z gitarą
Nie wiedziałam iż są przyjaciółmi, ale to dobrze, bo lubię oglądać Johnny'ego w filmach Burton'a, ponieważ wyróżnia się klimatem, a Johnny jak najbardziej pasuje do ról jakie mógł zagrać, a nowy film zapowiada się obiecująco...
Zresztą te jego sesja są naprawdę świetnie; szczególnie ta z gitarą
Nie wiedziałam iż są przyjaciółmi, ale to dobrze, bo lubię oglądać Johnny'ego w filmach Burton'a, ponieważ wyróżnia się klimatem, a Johnny jak najbardziej pasuje do ról jakie mógł zagrać, a nowy film zapowiada się obiecująco...
Ha! Teraz jest... oślepiająco ;-) Zostaw jak najdłużej, to jedno z najbardziej udanych jego zdjęć. To teraz jeszcze dużo pisz. "Czytelnictwo" masz zagwarantowane ;-)
Blech... Depp tu, Depp tam... Aż się człowiekowi w żołądku przewraca 
Zamilcz, profanie, albowiem nie wiesz co rzeczesz!
Nasze prawo wzdychać, aż wiatr po forum pójdzie. Na pocieszenie wklej sobie Monicę Belucci. Choć ryzykujesz nasz komentarz ;-)
Nasze prawo wzdychać, aż wiatr po forum pójdzie. Na pocieszenie wklej sobie Monicę Belucci. Choć ryzykujesz nasz komentarz ;-)
-
Inspiration
- Mad Max
Zostawię Johnny'ego na pewno na długo ;-)
Rubenos, Deppa nigdy nie jest za wiele
Rubenos, Deppa nigdy nie jest za wiele
Po ośmiu miesiącach zmieniłem avatara: Snake Plissken.

Halny, halny wieje!!! Gdzie nie wejdę, tam Deppem zawiewa.Aletheia pisze:Nasze prawo wzdychać, aż wiatr po forum pójdzie.
A avek sobie zmieniłem. Ba nawet będzie z dedykacją dla Ciebie, jako dowód, że nie wszyscy superbohaterowie są do rzyci.

Rubenos, ty lepiej uważaj. Z kobietami nie ma żartów. W stosunku do Deppa i do innych bliskichRubenos pisze:Blech... Depp tu, Depp tam... Aż się człowiekowi w żołądku przewraca
I nawet się zgodzę. Chociaż zawsze byłam za KrólikiemRubenos pisze:A avek sobie zmieniłem. Ba nawet będzie z dedykacją dla Ciebie, jako dowód, że nie wszyscy superbohaterowie są do rzyci.
Wskazana ostrożność. Halny jest ciepły ale drzewa jednak łamie ;-)Rubenos pisze:Halny, halny wieje!!! Gdzie nie wejdę, tam Deppem zawiewa.
Po dość długim czasie zmieniłem avatar. Na nim oko Homera z Simpsonów.

Nowego avka Ble nie skomentuję, bo się boję reakcji 
Natomiast u Ciebie, przyciąłbym tak, by jedno oko było widoczne.
Natomiast u Ciebie, przyciąłbym tak, by jedno oko było widoczne.
Ależ komentuj, ja bardzo chętnie poczytam...Rubenos pisze:Nowego avka Ble nie skomentuję, bo się boję reakcji
Btw. Ciekawe, czy Heath Ledger podoła temu zadaniu...Azgaroth pisze:Też zmieniłem. Od dziś nowy Joker.
Postanowiłam wprowadzić zmiany.
Nowy avatar:
Nowy podpis:
A ja nie chciałabym tak po prostu,
po prostu przeminąć!
Hey - Czas spełnienia
Nowy opis:
Najlepiej było wtedy, gdy pachniało deszczem, gdy marzyłam wieczorem, słuchałam muzyki...
Hey - Dolly
Nowy avatar:
Nowy podpis:
A ja nie chciałabym tak po prostu,
po prostu przeminąć!
Hey - Czas spełnienia
Nowy opis:
Najlepiej było wtedy, gdy pachniało deszczem, gdy marzyłam wieczorem, słuchałam muzyki...
Hey - Dolly
-
Inspiration
- Mad Max
Nowy avatar z Heath Ledgerem. R.I.P. [*]