Zagadki
- MarQuess_Axel93
- Indiana Jones
Re: Zagadki
Czy Jaicob jest niewidzialny ???
Oj mamy problem 
Widzę że jesteś nowy więc musisz wiedzieć że nową zagadkę dajesz wtedy jak odgadniesz wcześniejszą (taka nagroda)
A teraz zadaje Morgoth1993
sorki ale takie zasady
Widzę że jesteś nowy więc musisz wiedzieć że nową zagadkę dajesz wtedy jak odgadniesz wcześniejszą (taka nagroda)
A teraz zadaje Morgoth1993
sorki ale takie zasady
mysle ze Mateusz sie nie pogniewa 
kto pomagal i z jakiego powodu Sawyerowi załatwic czarną żabkę
kto pomagal i z jakiego powodu Sawyerowi załatwic czarną żabkę
- MarQuess_Axel93
- Indiana Jones
ok spoko teraz już wiem o co chodzi
- MarQuess_Axel93
- Indiana Jones
Z tego co pamiętam to pomagała mu KATE , chciał jązałatwić ponieważ działała mu na nerwy
A mi się wydaje że to Hurley pomagał złapać Sawyerowi żabę której rechotanie było bardzo głośne i przeszkadzało Sawyerowi 
RAZ JESZCZE PISZE:Mateusz_lost, przestan pisac post pod postem, jak masz cos jeszcze do dopowiedzenia to swoj post mozesz edytowac przez 3 godziny od wyslania go!!!
power odpowiedzial dobrze ale jak bedziesz zadawal pytanie to jeszcze napisz dlaczego hurley zgodzil sie mu pomagac bo oto mi chodzilo
power odpowiedzial dobrze ale jak bedziesz zadawal pytanie to jeszcze napisz dlaczego hurley zgodzil sie mu pomagac bo oto mi chodzilo
Sawyer szantażował Hurley’a że nie powie że ten jadł w ukryciu zapasy pochodzące ze schronu, w zamian za to ma pomóc mu w złapaniu hałasującej żaby
To teraz pytanko (trudne)
Jaki był kod który wyłączał ogrodzenie obozu innych (barierę ultradźwiękową)
Dla ułatwienia podam że były dwa kody jeden wpisał Ben a drugi Juliet. Podaj chociaż jeden
To teraz pytanko (trudne)
Jaki był kod który wyłączał ogrodzenie obozu innych (barierę ultradźwiękową)
Dla ułatwienia podam że były dwa kody jeden wpisał Ben a drugi Juliet. Podaj chociaż jeden
nie cierpie tych pytan, do ktorych trzeba sciagac odcinek
moglbys dawac inne... ale poczekaj do jutra moze ktos wie albo ma odcinek 
No co ty ani jednego odcinka nie oglądałem zadając ci te pytania !!!!
Wszystko znajduję w sieci
- wystarczy tylko dobrze poszukać
Wszystko znajduję w sieci
Dobrze zgadza się 
Drugi kod był 1623 i był wpisany przez Juliet
Twoja kolej
Drugi kod był 1623 i był wpisany przez Juliet
Twoja kolej
ehm mialem wczoraj zagadke do zadaia ale jak to szlo ?? 
ojtam dam inne, z kim jechal Sayid na wojne czy na wojnie cieżarówka ?? (2 znane nam osoby??)
ojtam dam inne, z kim jechal Sayid na wojne czy na wojnie cieżarówka ?? (2 znane nam osoby??)
Jednym z żołnierzy, z którym jechał Sayid był mąż matki Kate- Sam Austin, a drugim chyba Kelvin (ale nie jestem pewien)
Kto znalazł komplet kijów golfowych we wraku samolotu 
Oj nie Hugo je dostał od kogoś i właśnie ten ktoś je znalazł we wraku, tylko kto 
jak ktos znalazl kije we WRAKU to kto ?? jak zawsze Sawyer ? 
hmyyy skoro dal je Hurleyowi to moze byl to Czarli albo Jacob
a moze Jack... nie pamietam 
Widzę że nikt nie wie o kogo chodzi 
To był Ethan on znalazł kije we wraku i dał je Hurleyowi ;p
No to w takim razie inna zagadka (mam nadzieje że ktoś jeszcze przyłączy się do zgadywania – coraz więcej nas jest
)
Jakie było oznaczenie na samolocie przemytników znalezionym na wyspie przez Lockea i Boonea
To był Ethan on znalazł kije we wraku i dał je Hurleyowi ;p
No to w takim razie inna zagadka (mam nadzieje że ktoś jeszcze przyłączy się do zgadywania – coraz więcej nas jest
Jakie było oznaczenie na samolocie przemytników znalezionym na wyspie przez Lockea i Boonea
Taki kod literowo cyfrowy który jest malowany na każdym samolocie (tak jak tablice rejestracyjne w samochodzie)
Było to ładnie pokazane na ujęciu kamery
(jeżeli nie masz odcinka poszukaj w sieci – wiem że tam jest bo znalazłem) ;p
Było to ładnie pokazane na ujęciu kamery
(jeżeli nie masz odcinka poszukaj w sieci – wiem że tam jest bo znalazłem) ;p
MOZE narazie poki tylko my bierzemy w tym udzial to dawaj zagadki takie prostsze, mniej szczegółowe bo szukalem i nigdzie nie znalazłem na google grafika juz chyba wszystkie mozliwe opcje wpisalem i nie wiem kolo 10 strona sprawdzalem kazdego hasla
albo po prostu jakies wskazowki gdzie szukac wiadomosci a najlepiej takie zagadki jak na forum o PB są np Kto lub co to jest?
Przed katastrofa byl kaleka a na wyspie wyzdrowiał (oczywiscie nie tak latwe
)
albo po prostu jakies wskazowki gdzie szukac wiadomosci a najlepiej takie zagadki jak na forum o PB są np Kto lub co to jest?
Przed katastrofa byl kaleka a na wyspie wyzdrowiał (oczywiscie nie tak latwe