Style
Re: Style
Obrazki rang w tym stylu wyłączyłem, bo wyglądały na wskroś tragicznie: jakieś tam wystające białe fragmenty itd. Krótko: uwydatniły się wszystkie mankamenty tych grafik, które na jasnym tle były niezauważalne.
Kolor redakcji zmieniony. Jeśli redakcja życzy sobie jakiś inny, konkretny. To proszę pisać.
Kolor redakcji zmieniony. Jeśli redakcja życzy sobie jakiś inny, konkretny. To proszę pisać.
- MGaździcki
- Agent Smith
Niezdefiniowany kolor śliczny-to chyba morski.... 
Planowane są jeszcze jakieś zmiany? Czy to może niespodzianki?
Planowane są jeszcze jakieś zmiany? Czy to może niespodzianki?
Morski to był wcześniej. Teraz to jakaś mieszanka... żółtego z brązowym?Niezdefiniowany kolor śliczny-to chyba morski....
Nie bardzo wiem, co przy tym stylu mógłbym jeszcze zmienić na lepsze. Czekam na propozycjePlanowane są jeszcze jakieś zmiany? Czy to może niespodzianki?
Aha styl NB2 - miał być dawno temu, nie ma go do dziś w odpowiedniej formie. Czy nadal jest nań zapotrzebowanie? Jeśli tak to zmodyfikuję go do końca tego miesiąca.
Ale czy wszystko musi być jednakowe?
czasami pewne odmiany są konieczne a tak jak mówiłem te kolory są przyjemniejsze dla oczu i tez trzeba na to patrzeć. Bo ktoś przyjdzie posiedzi na forum 10min i bedzie miał dość bo go ta czerwień razi a przy tej zieleni da sie dłużej wysiedzieć. Jedyne co można zrobić to trochę żywszą tą zieleń dać ale tak to nic bym już nie zmieniał.
Zabrzmiało tak rozpaczliwie, że nie wytrzymałam...Dusqmad pisze:Wypowiedzcie się!
Zielone tytuły gryzą się z czerwonymi klapsami. Zastanawialiście się nad jakąś kombinacją złoto-srebrną? Dobrze wygląda na czarnym, o ile jest możliwa technicznie. Ale mówię to tylko dla formalności, bo i tak cały czas zostaję przy TeskoGrey. Klimat dobra rzecz, ale wolę oszczędzać oczy na kinowy ekran.