Re: Avatary i podpisy
Przepadam za japonkami
Najpiękniejsze kobiety, zwłaszcza te targów gier 
Wreszcie zmiana.

Johnny Depp jako Ichabod Crane w słynnym 'Jeźdźcu bez głowy'
Johnny Depp jako Ichabod Crane w słynnym 'Jeźdźcu bez głowy'
A ja w podpisie umieściłem swego czasu listę ulubionych filmów. Trudno było ją ułożyć, ale ostatecznie coś powstało. Zachęcam do podobnych działań. Dzięki temu będzie można poznać czyjeś upodobania zanim jeszcze zmierzy się z nim w dyskusjach.
W sumie mógłbym dodać taką opcję w profilu, ale wątpię, by ktoś z tego korzystał...
W sumie mógłbym dodać taką opcję w profilu, ale wątpię, by ktoś z tego korzystał...
Ja bym skorzystał.
Me too
Tylko mi taka lista często się zmienia 
Tylko te informacje byłyby widoczne jedynie w profilu. Nie pod/obok posta, tak ramka byłaby za wysoka. W takim przypadku raczej niewiele osób to przeczyta...
Nowy avatar.
To okładka płyty "Radiator" zespołu Super Furry Animals.
W podpisie natomiast też zrobiłem sobie listę moich ulubionych filmów. ;-)
To okładka płyty "Radiator" zespołu Super Furry Animals.
W podpisie natomiast też zrobiłem sobie listę moich ulubionych filmów. ;-)
Postanowiłam zmienić avatar, bo mi się znudził. Tradycyjnie Tori Amos.

Nie wiem czy poznajecie, ale ta persona, po lewej stronie tego postu, to Kazik Staszewski 
Blech Tom Waits znacznie lepiej się prezentował, z całym szacunkiem dla Kazika. 
A co sądzicie o moim?

A co sądzicie o moim?

Brian'a Molko sobie ustawiłem
A ja wstawiłem nowy avatar, dotyczący anime pt. "Wolf's Rain". Moim zdaniem jest piękny i bardzo klimatyczny 
Zdecydowanie lepszy od Kazika, przynajmniej tego konkretnego zdjęcia 
A u mnie nadal Morrison - nawet na ścianie mam reprodukcję tego grafitti. Może kiedyś zmienię...
Np na Morrisona z lat późniejszych: http://www.fromthevaultradio.org/home/w ... 0beard.jpg
A u mnie nadal Morrison - nawet na ścianie mam reprodukcję tego grafitti. Może kiedyś zmienię...
Np na Morrisona z lat późniejszych: http://www.fromthevaultradio.org/home/w ... 0beard.jpg
A tamten Avatar z Tomem Waitsem gdzieś mi zaginął i nie mogę go odzyskać, ani znaleźć
Ale z obecnego jestem jak najbardziej zadowolony 
Trzeba było Solarze zgodnie z moimi zaleceniami wklejać nowego avatara do posta, w którym się go opisuje. Później się dzieją takie rzeczy 

Oczywiście upiór z 'Upiora z opery'
Dusq: Trza było 
Kto to jest ?!
Ja mam oczko, sama nie wiem dlaczego, ale podoba mi się, chociaż jestem całkiem inna...
Ja mam oczko, sama nie wiem dlaczego, ale podoba mi się, chociaż jestem całkiem inna...
A jak myślisz?Kto to jest ?!
Nie mam pojecia, ale przystojniak z niego... On mi kogoś przypomina, ale to chyba nie jest ten co myślę 
Ooo, czyżby Rubenos prosto z albumu na avka wskoczył? xD